Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ FTSE
1165 αναγνώστες
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008
02:08

Σε περιπτωση ανοδικης κινησης ας δουμε και τα επιπεδα του FTSE.

Εδω λοιπον υπαρχει κατι αντιστοιχο με τον ΓΔ με λιγο καλυτερες αναλογιες.

Τα επιπεδα σε περιπτωση ανοδικης κινησης  οριζονται σαν πρωτο οι 1970 μοναδες περιπου, ενω σαν δευτερο σε ποσοστα 61,8% οι 2025 περιπου.

  Δεν εχουμε παρα να δουμε λοιπον τι θα γινει.

 

*Οι επενδυτές που ακολούθησαν τις συμβουλές αναλυτών οι οποίοι λένε πότε να αγοράσεις και να πουλήσεις μετοχές χρηματιστηριακών και τραπεζών έχασαν 17% την περασμένη χρονιά, μέγεθος διπλάσιο από την πτώση του δείκτη S&P, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

Οι συμβουλές του κ. Guy Moszkowski της Merrill Lynch, του κορυφαίου χρηματιστηριακού αναλυτή βάσει της ετήσιας έρευνας Θεσμικών Επενδυτών, στοίχισαν στους επενδυτές 17%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Η συμβουλή του αναλυτή της Deutsche Bank κ. Michael Mayo για αγορά της Lehman Brothers προκάλεσε ζημία 59%. Ο κ. Prashant Bhatia της Citigroup εξακολουθεί να συστήνει «αγορά» για τη Merrill, με τη μετοχή να έχει υποχωρήσει 56% από τον Ιανουάριο 2007.

Από τους 38 αναλυτές που παρακολουθεί το Bloomberg οι οποίοι αναλύουν μετοχές του δείκτη Amex Securities Broker/Dealer, οι 31 προκάλεσαν ζημίες στους επενδυτές. Οι επενδυτές που αγόρασαν χρηματιστηριακές στις συστάσεις «αγοράς», πούλησαν όταν η σύσταση έγινε «διακράτηση» και στοιχημάτισαν σε πτώση όταν οι αναλυτές είπαν «πώληση», έχασαν 17% την περυσινή χρονιά έως τις 3 Ιουνίου, σε σύγκριση με πτώση 8,5% του δείκτη S&P 500.

http://www.euro2day.gr/article/334359/ArticleDetails.aspx

 Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση   δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και   άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
FTSE
Σχόλια

25/06 02:36  ΝΕΜΕΣΙΣ
άμα το έχεις το μεράκι ... 02:00
25/06 10:08  Nikolet
Άγαπητέ Τάκη Καλημέρα...
Υπέροχη δουλειά...εξαιρετική γνώση του αντικειμένου.. και πραγματικά πολύ μεράκι... Ευχαριστούμε
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις