Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΓΔ - ΑΝΑΛΥΣΗ
1468 αναγνώστες
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008
00:27

Η εικονα που εχουμε στο ΓΔ ειναι εντυπωσιακη οσο αφορα το κλεισιμο της Παρασκευης.

Προσεξατε χειρουργειο ;  Ειχαμε ενα χασμα στις τιμες, ( στην μαυρη γραμμη  S  2 ). Το χειρουργειο ηταν απολυτο και το εκλεισε ακριβως.

Ας δουμε τωρα τι κανουμε.

Η μπαρα που δειχνει το κοκκινο βελακι, εχει  το μηκος που μπορουμε να διορθωσουμε, δηλαδη να παμε μεχρι 3915 μοναδες.

Καθε αλλο νουμερο κατω απο αυτο μας βαζει σε περιπετειες.

Τι εννοω.

Απο ενα γρηγορο περασμα στα διαγραμματα ολων των μετοχων, το συμπερασμα που βγαινει ειναι, πως ολα ειναι μοιρασμενα.

Υπαρχουν μετοχες που δειχνουν για κατω, αλλες ειναι σε κρισιμα σημεια, αλλες ανοδικες. ( σχετικα λιγοτερες ).

Αυτο δεν ξεκαθαριζει το τοπιο και μαλλον δεν θα ξεκαθαρισει και αυτες τις ημερες.

Εχω προβληματισμο για καποιες μετοχες που δειχνουν για αρκετα κατω.( ισως και 30 % ) και επαναλαμβανω θελει προσοχη τις ημερες αυτες.

Οι τραπεζες " θυμιθηκαν" να διαγραψουν επισφαλειες τωρα, ενω τοσο καιρο δεν το εκαναν.

Παρα πολυ περιεργο η χρονικη στιγμη που διαλεξαν !!!!!

Τελος παντων θα δουμε και αναλογα θα πραξουμε

 

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

14/04 20:53  kilolimos
Τάκη καλησπέρα .Στην διεύθυνση www.capital.gr/messages/showTopic.asp?id=242833
έχει αναρτηθεί η παρακάτω ανάλυση για την μετοχή ΠΕΤΖΚ .Επειδή όσο περισσότερες ειδικές γνώμες υπάρχουν για κάποιο θέμα τόσο μεγαλύτερο το όφελος για τους μικροεπενδυτές στον αμείλικτο κόσμο των χρηματιστηρίων θα θέλαμε, αν μπορείς ,να εκφράσεις και εσύ την γνώμη σου είτε στο Blog σου είτε ,ακόμη καλύτερα ,στην διεύθυνση του αναρτημένου θέματος.
Η ανάρτηση εχει ως εξής:
Ανάλυση ΠΕΤΖΚ
Στον Πετζκ, εξ' αιτίας της χρονικής υστέρησης των 7 περίπου μηνών στην data του διαγράμματος τιμών του, λόγω αναστολής διαπραγμάτευσης, συνεχίζουν να τρέχουν 3 σενάρια , βάσει της κυματικής του ανάλυσης, ενώ υπό άλλες συνθήκες ήδη θα περιοριζόταν στα 2.
Το πρώτο σενάριο του διορθωτικού σχηματισμού wxy από την κορυφή του 1999, δηλ. 2 πεντάρια, x και 1 τρίγωνο, μας πληροφορεί ότι η μετοχή ήδη ολοκλήρωσε το c επί μέρους κύμα του τριγώνου και βρίσκεται στην διαδικασία ανόδου του d επί μέρους κύματος , το οποίο θα την φέρει στην περιοχή των επιπέδων της επάνω γραμμής του τριγώνου της, περίπου στα 1,20 ευρώ, προτού γυρίσει πτωτικά για να ξετυλιχθεί και το e επί μέρους τελευταίο κύμα του τριγώνου, το οποίο θα την φέρει στην κάτω γραμμή του περίπου στα 0,72 ευρώ.
Αυτό το σενάριο θα συνεχίσει να υφίσταται μόνο αν η μετοχή δεν διασπάσει πτωτικά σε κλείσιμο την κάτω γραμμή του τριγώνου της περίπου στα 0,75 ευρώ.
Το δεύτερο σενάριο, μας πληροφορεί πως η μεγάλη διόρθωση εξελίσεται ως σχηματισμός πάλι wxy, αλλά με επί μέρους κύματα 2 πεντάρια, x και 2 τριάρια (το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων αναμένεται ).
Σύμφωνα με αυτό, ο Πετζετάκης θα κατέλθει είτε στα 0,40, είτε στα 0,30 ευρώ περίπου.
Αυτό το σενάριο ανατρέπεται μόνο στην περίπτωση που η τιμή της μετοχής διασπάσει ανοδικά 3 μέρες σε κλείσιμο την επάνω γραμμή του μεγάλου καναλιού ( όπως διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια της όλης διόρθωσης από το 1999 ), περίπου στα 1,18 ευρώ
14/04 20:54  kilolimos
Το τρίτο σενάριο μας πληροφορεί πως ολόκληρη η διόρθωση από την κορυφή του 1999 δεν ήταν παρά ένα πεντακυμματικό τρίγωνο, το οποίο ήδη ολοκληρώθηκε στα 0,75 ευρώ , 14/01/2008 , διασπώντας μάλιστα ελαφρώς πτωτικά την κάτω γραμμή του τριγώνου στα 0,88 ευρώ ( κάτι που συνηθίζεται ) και ήδη η μετοχή εισήλθε σε νέο ανοδικό κύκλο.
Αυτό το σενάριο ανατρέπεται μόνο στην περίπτωση που η τιμή της μετοχής διαπραγματευτεί. κάτω από τα 0,75 ευρώ και δεν υπερβεί εκ νέου ανοδικά μέσα σε 8 μέρες την κάτω γραμμή του μεγάλου τριγώνου, περίπου στα 0,88 ευρώ.

Ευχαριστώ, πολύ για τον χρόνο σου.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις