Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΑΕΓΕΚ
1530 αναγνώστες
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2008
18:50

Μια απο τις μετοχες  που αντιδρα στη πτωση του δεικτη. 3 ανοδικες συνεδριασεις  και πιθανη συνεχεια.

Οι δεικτες οπως βλεπεται ειναι σε πολυ καλοι. Εκανε σωστα την διασπαση της γραμμης τασης στα χαμηλα και ειναι σε εξεληξη η κινηση.

Οι δεικτες δειχνουν συνεχεια, αλλα ειμαστε σε ετοιμοτητα διοτι η ανοδος γινεται με μειωμενους ογκους.

Σημειο που μπορει να κινηθει η μετοχη ειναι μεχρι να βρη τις επομενες γραμμες τασης η τα χαμηλα που ειχε πιο πριν η μετοχη και ειναι στα 0,36 - 0,37

Επειδη δεν εχουμε μεχρι τις γραμμες τασης επιπεδο τιμων, καλο ειναι να προσεξουμε τυχον διορθωτικη κινηση. Αυτο εντοπιζεται στο 0,28 που εκλεισε η μετοχη.

Δηλαδη ΔΕΝ θα πρεπει να κατεβει κατα την συνεδριαση κατω απο τα 0,28.

Καλη τυχη. Χρονια Πολλα σε ολους και ολες.

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΑΕΓΕΚ
Σχόλια

25/03 19:33  kilolimos
Tάκη καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Θέλοντας να συμβάλω στην ανάλυση σου και προς Θεού όχι για να κάνω τον έξυπνο η εικόνα της μετοχής στο διάστημα των τελευταίων 3 χρόνων παραπέμπει σε ένα καθοδικό πεντάρι που μάλλον έληξε πριν την άνοδο (η συνέχεια θα δείξει).
Παρεμπίπτοντος την αρχή του κύματος την τελείωσα και όταν κωδικοποιήσω όλους τους κανόνες θα στους στείλω μην τυχών δεν έχω εντοπίσει κάποιον.
Καλή συνέχεια
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις