Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ" ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ
696 αναγνώστες
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015
02:40

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, δεν υπάρχει μόνο το πρόβλημα του ξεχασμένου ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά έχουν εντοπιστεί κι άλλα προβλήματα. Η αποκάλυψη αυτή του κ. Βαρεμένου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού και φέρνει σε δεινή θέση ολόκληρη την κυβέρνηση.

Φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Βαρεμένος πως ο κ. Σταθάκης δεν είχε ξεχάσει να δηλώσει μόνο το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά από τη δήλωση πόθεν έσχες λείπουν κι άλλα στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης φαίνεται πως έχει συμμετοχές και σε άλλες καταθέσεις, αλλά και σε ακίνητα, που επίσης δεν δήλωσε ποτέ.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός και ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος έσπευσε να δηλώσει πως για την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλά πρόκειται για έναν τεχνικό έλεγχο.

Μόνο που αν αυτό εγίνετο σε απλό πολίτη, αυτός ΗΔΗ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Για να μή πούμε για το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι σε πάνε φυλακή ακόμα και για 500 ευρώ.

Η δημοκρατία θα νικήσει.  Ζήτω η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Σχόλια

05/12 07:12  Καλογηρου Παναγιωτης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις