Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ
482 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015
16:40

Η Βουλή θα πληρώνει στο εξής την διέλευση των βουλευτών από τα διόδια της χώρας σύμφωνα με την απόφαση του Ν. Βούτση που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή. Οι βουλευτές, τελικά πέτυχαν και πήραν το επίδομα διοδίων που είχαν διεκδικήσει στο πλαίσιο της «ίσης μεταχείρησης» με τους συναδέλφους τους των οποίων οι αεροπορικές μετακινήσεις καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της Βουλής

Έτσι, με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, θα δοθούν 60.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος διέλευσης των τριών τελευταίων μηνών τρέχοντος έτους, και προκαταβολικά, το κόστος των τριών πρώτων μηνών του επομένου έτους. Αντιστοιχεί, δηλαδή, σε 10.000 ευρώ μηνιαίως, ή συνολικά 120.000 ανά έτος.

Αξιοσημείωτο είναι πως στη σχετική απόφαση δεν αναφέρεται ο αριθμός των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας που κάνει χρήση αυτού του έξτρα επιδόματος, στοιχείο απαραίτητο ώστε να διαπιστωθεί ποιό είναι το όφελος ανά πρόσωπο. Αντιστοίχως, τέτοια στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, επισήμως, ούτε για τα ποσά που ξοδεύονται για τις αεροπορικές μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στον προϋπολογισμό για το 2015, έχουν προβλεφθεί τα ακόλουθα ποσά γενικώς και ειδικώς για τις μετακινήσεις βουλευτών:

Α) 3.270.000 ευρώ για χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, Β) 1.365.000 ευρώ ως «επίδομα κίνησης», Γ) 1.520.000 ευρώ «έξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό», Δ) 770.000 ευρώ «έξοδα μετακίνησης από το εσωτερικό στο εξωτερικό και αντίστροφα».

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ......ΜΗ ΜΙΛΑΣ !!!

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων Αναλυσεις



Από 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις