Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ....οι άλλοι.
785 αναγνώστες
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015
21:43

Ο ΗΓΕΤΗΣ

?version=3&autoplay=0;hl=el_GR/" />?version=3&autoplay=0;hl=el_GR/" type="application/x-shockwave-flash" width="590">

 

Ο ΔΗΘΕΝ (αλλά με περιουσία)

Αλήθεια από που? 

 

— Εκ του ιδιόχειρου βιογραφικού.
1.– …Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.

2.– Αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών to 1986.

3.– Συνεχίζει χωρίς διακοπή τις σπουδές του στοStanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε το 1994 (?) στο Harvard BusinessSchool στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

4.– Εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και τη δεκαετία 1995 – 2004, μας την αφιερώνει ως απασχολούμενος σε διάφορες τραπεζικές ή παρατραπεζικές επιχειρήσεις.

 

Ας δούμε τώρα τι δήλωνε το φιντάνι μας.

Το 1974 σε ηλικία 6 ετών ο Ελληνας Μητσοτάκης απέκτησε το πρώτο του σπίτι στην...Αγγλία.  (α/α 15)

Απόκτησε δηλαδή μια έκταση 2.000 τ.μ. με κτίσματα 520 τ.μ. στο… Λονδίνο, χωρίς να μας λέει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ!!!…

Το 1980 σε ηλικία 12 ετών αποκτά στο Ακρωτήρι Χανίων  έκταση 7.500 τμ με 570 τμ κτίσμα (α/α 1) Επίσης την ιδια χρονιά δλδ στα 12 του, αποκτά μέρος από 300.000 !!!!  τμ έκταση στον Θερισό, χωρίς να μας λέει και εκεί το  ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ( α/α 7 )

Το 1986 ο "Μητσος και ο Τακης" είναι 18 χρονών.

Στο παραπάνω βιογραφικό λέει  " 2.– Αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών to 1986.
3.– Συνεχίζει χωρίς διακοπή τις σπουδές του στοStanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε το 1994 (?) στο Harvard BusinessSchool στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. "

Εδώ έχουμε κάτι επίσης "ωραίο" !!!!!!!!!!!!

Ενώ αποφοίτησε το 1986 και συνεχίζει σπουδές μεχρι το 1994  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ενώ λείπει εκτός Ελλάδος, κάνει μια ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΕΦΆΛΑΙΟ 157.857,67 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1995!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ??????

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ?????????

Επίσης την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1986 - 1994 που ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΞΩ .....ΑΠΕΚΤΗΣΕ τηνΜΙΣΗ από την παραπάνω περιουσία και συγκεκριμένα: Βλέπε α/α 1,7,8,9,10, 15, ενώ τη αμέσως επόμενη χρονιά απέκτησε τα  4 και 5 ( α/α)

Πάμε στίς καταθέσεις του φτωχού.

640.403,69 σε ΕΥΡΩ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος, 522.489,00 ΕΥΡΩ στην… αγαπημένη τουΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ, 434.938,21 σε ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος 420.559 ΔΟΛΑΡΙΑ ξανά στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ και 13.497,40 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΟ "ΦΙΝΤΑΝΙ " ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ??????

Εκτός ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ακόμα έχει.

 Διαπιστώνουμε, ότι από χρεόγραφα, κατέχει, μόνο τραπεζικές μετοχές Ντόϊτσεμπάνκ (σύμπτωση)  και ΆλφαΜπάνκ) καθώς και τεχνολογίας λογισμικού.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ.......ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ????????

ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ??????

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ  ???????

Η ΜΗΠΩΣ  ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ????

ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ .

 

http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=47178&blid=54

 

...και κάποιοι άλλοι.

20 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία Καρατζαφέρη – Βρήκαν τα έξι εκατ. σε τράπεζες που εμπλέκονται στις μίζες

Στοιχεία «φωτιά» φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα το «Βήμα», παρουσιάζοντας τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για τον Γιώργο Καρατζαφέρη για λογαριασμό της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του προέδρου του ΛΑΟΣ εντοπίστηκαν ήδη περίπου 6 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ ερευνώνται και άλλες περίεργες διαδρομές, σύμφωνα με το «Βήμα». Παράλληλα, γίνεται έρευνα και για τα άλλα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τα κακουργήματα τα οποία φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει, αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, είναι αυτά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και της υποβολής αναληθούς «πόθεν έσχες», αφού επί συνεχή χρόνια δεν δήλωνε την υπεράκτια στην οποία εμφανίζεται ως δικαιούχος, καθώς και της παράβασης του νόμου για τις offshore. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή από τη Βουλή την οποία επικαλείται η εφημερίδα, στην ποινική του μοίρα ο κ. Καρατζαφέρης θα συμπαρασύρει και στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Οπως προκύπτει από τις έρευνες των ορκωτών λογιστών στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη, προκύπτει η συμμετοχή του στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd, που φέρεται να ήταν αποδέκτης εμβασμάτων συνολικού ύψους 1,65 εκατ. ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους από πρόσωπο που εμφανίζεται ως μεσάζοντας προκειμένου να κλειδώσει η συμφωνία για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma. Οπως προκύπτει από τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης που κατέθεσε ως βουλευτής της ΝΔ το 1994- για το οικονομικό έτος 1993- είναι ότι συμμετείχε στην Catalina Ltd. Το συγκεκριμένο έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα το «Βήμα».

Πριν από 20 χρόνια, ο κ. Καρατζαφέρης κατέθεσε για πρώτη φορά ως νεοεκλεγείς με τη ΝΔ βουλευτής δήλωση «πόθεν έσχες». Στον κωδικό «Α1.3» σχετικά με τη «συμμετοχή σε οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση», αναφέρονται η City News SA και η Catilina Ltd (όπως ακριβώς αναγράφεται).

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στις μεταγενέστερες δηλώσεις της περιόδου μετά το 2007, που υπέβαλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τα ίχνη της Catalina Ltd, χάνονται.

Η μοναδική εταιρική συμμετοχή, που υπάρχει στα «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη, είναι της συζύγου του, η οποία εμφανίζεται ως «εταίρος ΕΠΕ» σε επιχείρηση «παροχής υπηρεσιών» με έτος έναρξης το 2000 και κεφάλαιο εισφοράς τα 17.608 ευρώ. Μάλιστα η εταιρεία αυτή εμφανίζεται στη δήλωση του 2011 να πέρασε με γονική παροχή στον γιο του κ. Καρατζαφέρη, ενώ στη δήλωση του 2012 δεν αναφέρεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1994, όταν ο κ. Καρατζαφέρης δήλωνε την Catalina Ltd, δεν ήταν παράνομο ένας πολιτικός να κατέχει υπεράκτια εταιρεία. Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε το 2010 όμως, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε υπεράκτιες εταιρείες, ισοδυναμεί με έκπτωση από το αξιώμά τους, ενώ απειλούνται με ποινές φυλάκισης 2-5 ετών και χρηματικά πρόστιμα από 10.000 έως 500.000 ευρώ, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δήμευση του μεριδίου συμμετοχής τους.

Ο κ. Καρατζαφέρης ερευνάται αν έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του τις δύο υπεράκτιες εταιρείες και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη- στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών, έχουν μπει δύο εταιρείες η Catalina International LTD, η οποία το 2009 μετονομάστηκε σε Sunlight Delight, και τη Homeric TCI.

Αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε η Επιτροπή να αποφασίσει την παραπομπή ή μη της υπόθεσης (ως προς το σκέλος των «πόθεν έσχες»), στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

26/09 06:23  Καλογηρου Παναγιωτης
26/09 14:19  drtenz
το αρθρο που ανεφερεις ειναι γνωστο.αλλα αυτο που δημοσιευσες δεν εχει μονο αναφορα στη θρησκεια, αλλα περιγραφει καταστασεις πληρους ανωμαλιας στα σχολεια...οποτε καλα θα ηταν να βρεθει και να δημοσιευτει το πρωτοτυπο...αλλιως, τουλαχιστον σε μενα, δεν γινεται πιστευτο...τι σημαινει "επισκεψη των σχολειων σε μερη σεξουαλικης απελευθερωσης"???
στα μπ@ρδελα θα πηγαινουν τα παιδια?
ειναι δυνατον?
26/09 20:47  Καλογηρου Παναγιωτης
Φίλε μου
κοντός ψαλμός. θα δούμε...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις