Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Τα έχουν χάσει οι δημοσκόποι με το φαινόμενο «Αλέξης Τσίπρας»
604 αναγνώστες
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015
20:56

Τη δημοφιλία που απολαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, δεν την είχαν ούτε τα ιερά τέρατα της εγχώριας πολιτικής, Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε εποχές καλύτερες, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά, από τη σημερινή".

 Αυτά ήταν τα λόγια γνωστού δημοσκόπου τις προάλλες σε ιδιωτική συζήτηση. 

Η αλήθεια είναι αυτή ακριβώς: Οι δημοσκόποι "τα έχουν χάσει" κυριολεκτικά με το φαινόμενο, "Αλέξης Τσίπρας".

Έχοντας απέναντί του σύσσωμη της διαπλοκή και το μιντιακό κατεστημένο, τα χρεοκοπημένα κόμματα του χθες (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), τα μίας χρήσεως πολιτικά μορφώματα (Ποτάμι).

Την εσωκομματική αντιπολίτευση να έχει κηρύξει πόλεμο, με πολιτικά ανώριμα πρόσωπα να διεκδικούν μία θέση στο "βιβλίο των αποστατών" της ελληνικής ιστορίας.

Με τους δανειστές να τον έχουν εκβιάσει προκειμένου να φτάσει σε μία σκληρή συμφωνία, με πάσης φύσεως συμφέροντα, ντόπια και ξένα, να επιδιώκουν την πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και τον σχηματισμό κάποιας "κυβέρνησης τραβεστί"..

Με τα capital controls να βρίσκονται σε πλήρη ισχύ, με την ελληνική οικονομία να έχει υποστεί τρομακτική ζημιά εξαιτίας της καταστροφικής τακτικής που ακολούθησαν τους προηγούμενους μήνες οι δανειστές, ο πρωθυπουργός καταγράφει, σε μυστικές και φανερές μετρήσεις και έρευνες, ποσοστά δημοφιλίας που συνιστούν ρεκόρ, τουλάχιστον στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

 Οι δημοσκόποι παρατηρούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα ποσοστά δημοφιλίας του Αλέξη Τσίπρα να ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις και το 70%.

Όπως μας έλεγε κάποιος από αυτούς: "Μοιάζει να είναι εξωπραγματικό. Ο Αλέξης Τσίπρας, έφερε προς ψήφιση μια από τις πιο σκληρές συμφωνίες και η δημοφιλία του εκτοξεύεται". 

Όλα, όμως, έχουν την εξήγησή τους.

 Οι δραματικές εξελίξεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος (σκληρή διαπραγμάτευση, δημοψήφισμα, capital controls, κλειστές τράπεζες, κλείσιμο συμφωνίας, ψηφοφορίες στη Βουλή, ενδοκυβερνητική και εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ κλπ), έδειξαν ότι οι αυταπάτες τελείωσαν.

Έναντι των αποφάσεων που έλαβε η κυβέρνηση, έστω και με το πιστόλι στον κρόταφο, δεν υπάρχει καμία ρεαλιστική και βιώσιμη αντιπρόταση.

Καταρρίφθηκε επίσης και ο μύθος ότι οι δανειστές θα μπορούσαν να μπλοφάρουν.

Συνεπώς ο ελληνικός λαός εκτίμησε και εκτιμά και αναγνωρίζει τον ειλικρινή αγώνα του Αλέξη Τσίπρα, έχει επίγνωση ότι ο πρωθυπουργός, διαπραγματευόμενος στο "και 5" τα δίκαια του ελληνικού λαού, εξαναγκάστηκε σε συμβιβασμό για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Κυρίως οι Έλληνες, όμως, θέλουν ένα restart.

Γνωρίζουν ότι με τον Αλέξη Τσίπρα στο τιμόνι της διακυβέρνησης θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή, θα παταχθεί η διαφθορά και θα ξεδοντιαστεί το "τέρας" της διαπλοκής.

 Όπως εξηγούν οι δημοσκόποι στις αναλύσεις τους "Οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα και κυρίως μια σταθερή κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο, όπως είναι αυτή του Αλέξη Τσίπρα.

Προτιμούν στην κυβέρνηση τον άφθαρτο και έντιμο Τσίπρα, παρά κάποια δοτή κυβέρνηση τεχνοκρατών ή μία διακυβέρνηση τύπου Σαμαρά, που θα τα δίνει όλα χωρίς να διαπραγματεύεται και που θα εισηγείται η ίδια τις καταστροφικές πολιτικές στους δανειστές".  

Εκτός αυτού δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι η πολιτική φυσιογνωμία του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος ως πολιτικό κεφάλαιο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, υπερβαίνει τα στενά όρια της Αριστεράς και αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ως Εθνικός Ηγέτης.

"Ο Αλέξης Τσίπρας τυγχάνει αναμφίβολα ευρείας αποδοχής από το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης και ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών καταβολών".  

Κυρίως, όμως, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού επενδύει, με τη στήριξή του, στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήδη έχει θέσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα χρεοκοπημένα κόμματα της μεταπολίτευσης και γραφικές πολιτικές φιγούρες του "χθες".

 Οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι κυρίαρχος στην ελληνική πολιτική σκηνή για πολλά χρόνια.

periodista.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις