Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! - Το μέλλον θα δείξει αν είναι βιώσιμη...
727 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015
04:33

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του defencenet.gr η κυβέρνηση υπέβαλε αργά το βράδυ της Πέμπτης την πρόταση συμφωνίας στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, η πρόταση έγινε δεκτή και τυπικά (ήδη το Βερολίνο και το Παρίσι είχαν ενημερωθεί και είχαν δώσει το "πράσινο φως") και την Παρασκευή στις 14.00 πλέον ανοίγει ο δρόμος για την την εξουσιοδότηση της Βουλής του κειμένου προαπαιτουμενων περίπου 10 σελίδων στα αγγλικά προκειμένου να εξουσιοδοτηθούν οι Α.Τσίπρας, Γ.Δραγασάκης και Ε.Τσακαλώτος για να το υπογράψουν.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης - ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ - στηρίζουν τη συμφωνία (έχει φροντίσει το Βερολίνο για αυτό...) και πλέον φαίνεται ότι και τυπικά λήγει αυτή η περιπέτεια με έναν τρόπο που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα δείξει αν βάζει τέλος στην διαδικασία αναζήτησης μιας βιώσιμης συμφωνίας ή θα έχουμε έναρξη νέας κρίσης που θα οδηγήσει αυτή την φορά με βεβαβότητα σε εθνικό νόμισμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την Πέμπτη το βράδυ έγινε τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις προτάσεις επί των δημοσιονομικών μέτρων και των μεταρρυθμίσεων και όλοι τα έκαναν δεκτα...

Στη συνέχεια αφού εξασφαλίστηκε η θετική στάση της Ευρωπαικής Επιτροπής, του Γερούν Ντάισελμπλουμ και του Πιέρ Μοσκοβισί ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμώνων εκ των βασικών διοαπαραγματευτών Γιώργος Χουλιαράκης ενημέρωση και το ΔΝΤ.

Κατόπιν τούτων όλα είναι έτοιμα να έρθει το κείμενο των ελληνικών προτάσεων στη Βουλή.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ 12,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ.

Δείτε εδώ. http://www.defencenet.gr/defence/item/535-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-3-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82

Σχόλια

10/07 23:18  core
Αδαείς ή απατεώνες οι κυβερνώντες.

Ελπίζω τώρα να αντιλήφθηκες τί σου είχα πει.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις