Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
779 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015
20:16
Σχόλια

01/07 20:24  core
Ποιά είναι η εναλλακτική λύση;Μήπως η απόλυτη φτώχεια της δραχμής;
01/07 21:08  drtenz
γινεσαι πολυ θλιβερος, φιλε μου...κριμα...φανταζομαι οτι θα ηθελες να κανεις τα διαγραμματακια σου σε δραχμουλες απο βδομαδα, ε?

να σαι καλα ο,τι και αν ψηφισεις...
02/07 04:09  Καλογηρου Παναγιωτης
θα απαντήσω γι αυτούς που θέλουν το ναι, και θα τους πω γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ο Χ Ι.

ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι το μόνο που έκαναν, ήταν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την χώρα χωρίς να τους ενδιαφέρουν τι θα κάνουν και πως θα ζούν οι πολίτες.
Μοναδικό τους μέλημα αυτοί να τα παίρνουν χοντρά ( μίζες προκλητικούς μισθούς, αυξήσεις των μισθών τους περασμένες στο μνημόνιο κλπ.) και οι υπόλοιποι ας κόψουν το λαιμό τους.
Ας δούμε τις ομοιότητες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ.

Ας υποθέσουμε οτι το αποτέλεσμα είναι ΝΑΙ.
Τι γίνεται στην συνέχεια?
Πάμε σε παράδοση άνευ όρων που σημαίνει - όπως ήδη γνωρίζουμε - καθημερινό δελτίο νέων φόρων.
Εκτός αυτού υπάρχει στο μνημόνιο,ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε ο εξής όρος.
Αν κάποιος στόχος - σε οποιοδήποτε σημείο - πχ ΦΠΑ, φόρους ακίνητης περιουσίας,κλπ υστερήσει, τότε μπαίνουν επιπλέον φόροι προκειμένου να καλύψουν την διαφορά που προκύπτει.
Άρα αυτό σαν κερασάκι στην τούρτα σημαίνει ότι οι φόροι ΠΟΤΕ δεν θα τελειώσουν.
Ο ΛΟΓΟΣ? ΑΠΛΟΣ.

ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι ΠΟΤΕ δεν θέλησαν την ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ του χρέους που σημαίνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ.

Εφόσον αυτό δεν γίνεται,σημαίνει φόρους και πάλι φόρους, μια και δεν θα υπάρχει όριο και ΟΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.

Πάμε στο Ο Χ Ι.
Αυτό σημαίνει αυτόματα αναδιάρθρωση χρέους και συγκεκριμένα πράγματα.
Σαφώς θα υπάρξουν και πάλι σκληρά μέτρα, αλλά εδώ έχουμε ημερομηνία λήξης, ενώ στην προηγούμενη περίπτωση αυτό θα συνεχίζεται στους αιώνες των αιώνων.

Τα παπαγαλάκια που θα μας σώσουν άμα βγει το ναι, αλήθεια τι θα πουν στον συνταξιούχο,στον εργάτη, στον άνεργο, στον άστεγο? Οτι ο μισθός του συνταξιούχου θα πάει στα 150 ευρώ? οχι φυσικά. Δεν είναι κορόιδα να το πούν.
Θα παπαγαλίζουν οτι τώρα θα πρέπει να σκύψουμε και πάλι για να μπορούμε να πάρουμε χρήματα.
Αλήθεια...τα χρήματα που υποτίθεται μας έδιναν για επενδύσεις στο εσωτερικό της χώρας, ποιός τα έδωσε στις τράπεζες?
02/07 04:11  Καλογηρου Παναγιωτης
Αλήθεια τις απάτες που έγιναν αυτά τα χρόνια - εξοπλιστικά - μίζες - χαρισματικές διατάξεις προς ημετέρους - χάρισμα προστίμων κλπ...ποιοί τις έκαναν?
Ποιοί ξεπούλησαν τα πάντα και ποιοί φορολογούσαν τον συνταξιούχο και τον εργάτη, ενώ έβγαζαν χαρισματικές διατάξεις για του πλουσίους?
Τι έκαναν με την λίστα Λαγκάρτ?
τι έκαναν με τις 10 συντάξεις ?
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλει την εξαθλίωση των λαών.
Αυτοί είναι οι πληρωμένοι μπράβοι που σκοπό έχουν να καθαρίσουν κάθε τι που θα μπεί εμπόδιο στα σάπια σχέδια τους.
Δείτε απλά τις περιουσίες τους και θα καταλάβετε.
Οι αυτοκτονίες, είναι έργο δικό τους.

Αρα αν ΣΤΑΘΜΙΣΟΥΜΕ τα πράγματα, σαφώς η επιλογή πρέπει να είναι Ο Χ Ι.
ΜΕ ΟΧΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.
ΜΕ ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.


* Τα ανωτέρω είχαν ισχύ πρίν. Τώρα οι ......εταίρες μας ...... ζητάνε επιεικώς τα 2πλάσια. Δώστε τους το δικαίωμα ψηφίζοντας ΝΑΙ για φόρους ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.
02/07 08:12  zyzzx
Αυτο θελεις εσυ ;

Ukraine Famine
he Ukrainian Famine was dreadful famine premeditated by the Soviet Union, headed by Joseph Stalin during 1932-1933, as a means to undermine the nationalistic pride of the Ukrainian people. It served to control and further oppress the Ukrainian people by denying them the basic vital essentials they needed to survive. The Ukrainian Famine is also known as Holodomor, meaning “death by hunger.”
The Communist Regime sought to eliminate any threat from Ukrainian nationalists, whom they feared had the potential to form a rebellion and to seek independence from the Soviet Union. More than 5,000 Ukrainian intellectuals were arrested and later were either murdered or deported to prison camps in Siberia. These individuals were falsely accused of plotting an armed rebellion; however it was very clear that Stalin’s intentions were to eliminate the leaders of Ukrainian society, to leave the masses without any guidance or direction.
Stalin regarded the self-sufficient farms of the Ukraine peasants, as a threat to his ideals. He did not want the Ukrainian peasants to prosper freely from the wealth accumulated from independent farm holdings. The wealthier farmers were termed as “kulaks”, and became the primary target of “dekulukization,” an effort to eliminate independent farm-holdings, and create collective farm units. The Communists attempted to gain the support of the poorer class of peasants, by turning them against the kulak class of farmers. A false image of the Kulak class portrayed them as a danger to society. Contrary to the expected outcome of the Communists’ plan, the poor farmers sided with the kulaks, instead of siding with the Soviet authorities. As a result many of them became new targets of dekulakization. Many other poor farmers unwillingly joined collective farms. Those who attempted to aid a “kulak” were punished under the law.
The Soviet police confiscated the Ukrainian farmers of their homes, livestock, wheat crops, and va
02/07 19:08  core
Διάβασα τα σχόλιά σου σχετικά με το ναι και το όχι.
Δεν διαφωνώ ότι πολλοί από αυτούς που κυβέρνησαν τη χώρα ήταν και είναι ανίκανοι απαίδευτοι και βέβαια απατεώνες.
Για αυτό το λόγο ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ λαός αποφάσισε να ψηφίσει νέους ανθρώπους, αφθαρτους με την ελπίδα να καθαρίσουν τη χώρα από τους κλέφτες και τους ανίκανους.
Οι νέοι αυτοί άνθρωποι αντί να βάλουν τάξη, αντιγράφουν το παλιό κατεστημένο διορίζοντας ημέτερους αρνούνται την αξιοκρατία και συνεχίζουν να συνεργάζόνται με παλιούς διεφθαρμένους εμπόρους και βιομήχανους οι οποίοι σε συνεργασία με τους προηγούμενους κυβερνώντες απομύζησαν το κράτος τα τελευταία σαράντα χρόνια.
Αντί λοιπόν να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους τους οποίους οι προηγούμενοι κυβερνώντες τους κορόιδευαν ανερυθρίαστα, επιλέγουν τη σύγκρουση και την έξοδο από την Ευρώπη.Ξέρεις γιατί το κάνουν διότι είναι εξίσου ανίκανοι και απατεώνες με τους προηγούμενους.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι λόγο άγνοιας δεν καταλαβαίνουν ότι οι επιχειρηματίες που έλεγαν διαχρονικά τις κυβερνήσεις και τη σημερινή, έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό και θα τα επαναπατρίσουν,όταν ο κάθε εργαζόμενος θα αμείβεται σε δραχμές με μηδαμινή αγοραστική δύναμη και θα αγωνίζεται να πληρώσει τα δάνειά του σε ευρώ.
Αντί λοιπόν να ζητάμε να ψηφίσει ο κόσμος όχι καλύτερο θα ήταν να ζητάμε από τους κυβερνώντες να κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν προκειμένου να τους ψηφίσει ο λαός.
Εγώ απαιτώ από τον πρωθυπουργό να να συλλάβει τους φοροφυγάδες,να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες της χώρας, να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια του μέσου πολίτη και να διαφυλάξει την ακεραιότητά της.

Αν θα έπρεπε να ψηφίσουμε κάτι αυτό θα έπρεπε να ήταν Άκυρο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
02/07 19:12  core
Στο τέλος αναφέρομαι στην ακεραιότητά της Χώρας.
02/07 21:25  Καλογηρου Παναγιωτης
zyzzx: Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Αν ακολουθείς το δόγμα "όπου φτωχός και η μοίρα" του κρύψου κάτω από τα σκεπάσματατα και περίμενε τα χειρότερα.

core: Καταλαβαινω τη θέση σου να ψηφίσεις άκυρο γιατι Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΌΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΌΣ. ΔΛΔ. απο τη μια θεωρείς οτι οι κυβερνώντες έχουν αγαστές προθέσεις αλλά ταυτόχρονα είναι και δόλιοι και οι ξένοι είναι δίκαια θυμωμένοι γιατί τους έχουμε ξεγελάσει πολλάκις και για αυτο μας τιμωρούν...

Σου διαφεύγει βέβαια ότι οι ξένοι σε συνεργασία με τους δικούς μας πολιτικούς έστησαν το παιχνίδι να βάλουν την Ελλάδα στη ΕΟΚ για να έρθουν σήμερα να τη διαλύσουν.

Νομίζω δε οτι έχεις σβήσει απο τη μνήμη σου οτι στην Ελλάδα εφαρμόστηκε η πιο βίαιη και αισχρή οικονομική πολιτική του δόγματος ΣΟΚ και ΔΕΟΣ τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βιώνουμε όλοι μας ανεξάρτητα των πολιτικών μας θέσεων.

Ακυρο σημαίνει για μένα άνθρωπο χωρίς μνήμη , κοινωνική συνείδηση , και χωρίς βούληση να αλλάξει το σήμερα για ένα καλύτερο αύριο.

Σε συμβουλέυω να δείς το ντοκυμαντέρ "ΣΟΚ και ΔΕΟΣ".
02/07 22:18  core
Αρχικά θέλω να σου πώ ότι δεν κατάλαβες τί σου είπα. Θα στο πω σε περίληψη. Τόσο οι παλιοί όσο και οι πρόσφατοι κυβερνώντες είναι είτε αδαείς είτε απατεώνες.
Εκμεταλλευτήκαμε τα πακέτα delor για κατανάλωση και παροχές χωρίς να φτιάξουμε τις υποδομές της χώρας και να κάνουμε παραγωγικές επενδύσεις.Φτάσαμε στο τέλμα λόγω της κακής διαχείρισης,της κακιστοκρατίας και της κουτοπονηριάς μας.
Νομίζω ότι τόσο ο τρόπος σκέψης σου όσο και τα συμπεράσματά σου δεν έχουν ειρμό.Δηλαδή όλες οι άλλες χώρες που μπήκαν στην Ευρώπη εισήλθαν κατόπιν επιλογής των εγχώριων πολιτικών τους για να τις καταστρέψουν.
Άκυρο σημαίνει ότι δεν δέχομαι ούτε το όχι ούτε το ναι διότι το ερώτημα είναι επίπλαστο.

Οι πομφόλυγες περί ανθρώπου χωρίς μνήμη κ.τ.λ που αναφέρεις μου κάνουν για λόγια ανθρώπου με επιφανειακή και αποσπασματική γνώση ο οποίος χρησιμοποιεί τσιτάτα προκειμένου να καλύψει τη γνωστική του ανεπάρκεια.


Σχετικά με το ντοκιμαντέρ Σοκ και Δέος, θα σου πρότεινα να διαβάσεις μακροοικονομία, μικροοικονομία και από εκεί πιστεύω ότι θα αντιληφθείς γιατί πτωχεύσαμε.
02/07 22:58  zyzzx
Η πλατφορμιτσα η χουντιτσα που υποστηριζεις ειναι εκτος τοπου χρονου .
Την Ελλαδα την καταντησε χωρις χρονο , εαν συνεχιστει αλλο λιγο η παρωδια αυτη, η Ελλαδα θα ειναι και εκτος τοπου .

Ξερεις Τακη , λιγοι Ελληνες εμειναν καθαροι μετα απο τοσα χρονια αναμειξης.

Και δεν θα τους βρεις απαραιτητα στην Ελλαδα .

Σου στελνουν τα χαιρετισματα τους με μεγαλη συμπαθεια και κατανοηση για την δυσκολια σου να καταλαβεις τον χρονο και τον τοπο που ζουν.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις