Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Ο Πούτιν, μέσω των BRICS, Χρηματοδοτεί την Ελλάδα και… Διαλύει την Ε.Ε. – Ευρωπαϊκή Δούλα η Νέα Δημοκρατία»
955 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015
13:28

 

Σόκαρε με τις δηλώσεις του ο Δρ Paul Craig Roberts… Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εξέπληξε όταν ανέφερε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση «μπορεί να δολοφονηθεί: επειδή το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό». Τώρα, ο παγκόσμιας εμβέλειας οικονομολόγος, Alan Greenspan έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν την αποκάλυψη και παράλληλα προειδοποιεί πως η «Παγκόσμια Κατάρρευση βρίσκεται προ των πυλών με την Ελλάδα να είναι ο καταπέλτης που ρίχνει στον καιάδα τον υπόλοιπο κόσμο».

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, έχοντας μπροστά της έκτακτες ευρωπαϊκές συνεδριάσεις, έχει απορρίψει όλα τα πακέτα διάσωσης που της έχουν προταθεί με αποτέλεσμα να απειλείται το ευρώ. Με αυτό το χαοτικό σκηνικό, η ελληνική καταστροφή είναι τώρα έτοιμη να εκτοξεύσει τον κόσμο σε μια παγκόσμια κατάρρευση. 

 Αναφέρει λοιπόν ο Greenspan: «Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσημα πως η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να έρθει σε μια «καταστροφική σύγκρουση» με τους πιστωτές της και προσβλέπει σε αποδεκτή βελτίωση των παράλογων όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου η χώρα να μπορεί να δώσει κάποια ικανοποίηση στους ιδιώτες τραπεζικούς πιστωτές της και να αποφύγει έτσι την κοινωνική, πολιτική και οικονομική αστάθεια. Παρόλα αυτά η προειδοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σαφής: «Καμιά παραχώρηση, καμιά ελάφρυνση. Το πρόγραμμα πρέπει να συνεχίσει ως έχει». 

Συνεχίζοντας ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος αναφέρεται και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η Ελλάδα διαθέτει σούπερ-πλούσιος δούλους. Αυτή είναι η «Νέα Δημοκρατία». Πρόκειται για αναβίωση της παλαιάς φεουδαρχικής τάξης. Λίγοι σούπερ-πλούσιοι αριστοκράτες και όλοι οι άλλοι δουλοπάροικοι όφειλαν να υποστηρίξουν την άρχουσα τάξη. Η λεηλασία ξεκίνησε στην Ελλάδα έχει εξαπλωθεί στην Ουκρανία, και ποιος ξέρει ποιος είναι ο επόμενος; 

 

Στη συνέχεια επικαλείται τις δηλώσεις του Paul Craig Roberts και κάνει αναφορά στην παρουσία της Ρωσίας του Βλαντιμιρ Πούτιν 

«Υπάρχει η δυνατότητα για την ανάπτυξη μιας άλλης μεγάλης δύναμης, εξαιτίας της ελληνικής κρίσης και την εκλογή της νέας κυβέρνησης. Αυτή θα ξεδιπλωθεί αν οι γερμανικές τράπεζες, οι πιστωτές της Ελλάδας και οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνηθούν να καλύψουν τις νόμιμες ανάγκες της ελληνικής κυβέρνησης. Οι Έλληνες πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν κάτω από τις σκληρές συνθήκες έχουν τεθεί για τη χώρα τους, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα του δημόσιου χρέους τους. Η τρέχουσα συμφωνία, όπως αυτή ισχύει, είναι αφόρητη για τους Έλληνες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αλλά αν οι Γερμανοί δεν συμφωνούν, θα μπορούσατε να δείτε μια συμμαχία μεταξύ των Ελλήνων και των Ρώσων. 

 

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται: «Οι χώρες που αποτελεί τους BRICS διαθέτουν πλέον τη δική τους τράπεζα που έρχεται να σπάσει το κατεστημένο του ΔΝΤ και είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει με 100 δις δολάρια. Ο Πούτιν βλέπει τώρα πως έχει την ευκαιρία να απομακρύνει τους Έλληνες από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Η τράπεζα BRICS θα παρέμβει και θα βοηθήσει τους Έλληνες με τα προβλήματα εξυπηρέτησης του χρέους τους. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή του ξηλώματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. 

Θα πρέπει να θυμόμαστε τι έκαναν η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία και θα πρέπει να παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση με την Ελλάδα πολύ προσεκτικά. Αυτές οι χώρες αντιμετωπίζουν την ίδια απειλητική κατάσταση και ότι εφαρμόζεται ότι και στην Ελλάδα. Έτσι, αν οι χώρες αυτές ενώσουν τις δυνάμεις απέναντι στην Ευρώπη, τα προγράμματα λιτότητας της οποίας δεν βελτιώνουν τις κακουχίες τους, θα στραφούν προς τη Ρωσία, την Κίνα και την Ινδία – των χωρών BRICS. Και τότε θα δείτε μια πλήρη κατάρρευση του συστήματος της ΕΕ. Ενός συστήματος όπου οι τράπεζες φορτώνουν τις χώρες στο χρέος και στη συνέχεια τις στείλουν στο ΔΝΤ για να τους επιβάλει τη λιτότητα». 


 «Οι πελάτες της Τράπεζας στη συνέχεια αγοράζουν τα περιουσιακά στοιχεία τους με απαράδεκτες συνθήκες. Πρόκειται για μια διαδικασία λεηλασίας. Αυτό είναι ό, τι συνέβη στην Ελλάδα. Συνέβη στην Ιρλανδία. Έτσι, αν οι ευρωπαϊκές χώρες συνειδητοποιούν συγκεντρωτικά πως λεηλατούνται, τότε θα αποδεχθούν την προσφορά του Πούτιν και θα έχουν συμμάχους τους Ρώσους και τους Κινέζους. Η BRICS μπορεί να βοηθήσει εύκολα τους Έλληνες. 

 

Τότε αυτές οι χώρες θα εγκαταλείψουν τη Γερμανία, την Ουάσιγκτον και το ΔΝΤ, οι οποίοι επιβάλλουν όλες τις δυσκολίες τους και, ως εκ τούτου λεηλασία των χωρών τους. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα για την απόλυτη καταστροφή εδώ εάν η Δύση παραμείνει ανόητη και αρκετά αλαζονική ώστε να μην λυγίσει. Αυτό θα σήμαινε το ξήλωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ».

 

http://kolakas.blogspot.gr/2015/02/brics.html

Σχόλια

10/02 19:02  cell
Καλησπέρα
Απαντώ εδώ και σβήνω το ερώτημα στο αληθές.
Εμπειρικός μπούσουλας:
1
κοινή χρήση
2
ενσωμάτωση
3
έστω κάτωθι της ενσωμάτωσης:


Απομονώνω το εντός εισαγωγικών περιεχόμενο του src.
4
από το εντός εισαγωγικών src σβήνω:
embed/
αντ' αυτού προσθέτω :

v/ ...?version=3&autoplay=0;hl=el_GR
5
Την «ουρά» μετά το GR->αποκοπή->επικόλληση στις σβησθείσες τελίτσες, ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ μεταξύ v/ και ?

Είσαι ΟΚ, με το URL πλήρες προς αντιγραφή-επικόλληση στο flash
Οι άνω κινήσεις διευκολύνονται σε γουόρντ.

Καλή επιτυχία

10/02 19:11  cell
3: χωρίς τα εισαγωγικά
10/02 20:48  zyzzx
http://eranistis.net/wordpress/2015/02/01/

Οταν η Ελλαδα ηρθε σε συγκρουση με την Ευρωπη...

Αυτα τα γραφει η Ιστορια και ολα τα αλλα τα ευφανταστα τα γραφει ο Καζαμιας.Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις