Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Επιστρέφουν 100 εκ . από τα 250 εκ. που έκλεψαν και όλα μέλι γάλα !!! Εσύ για 300 ευρώ χρέος πας φυλακή !!!
1234 αναγνώστες
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015
14:53

«Αυτή είναι η δημοκρατία τους: αρκείται στην επιστροφή μόλις του ενός τρίτου των κλεμμένων από Energa-Hellas Power»

«Το θράσος της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και των συνεργατών της δεν έχει όρια. Αφού οι ιδιοκτήτες της Energa και της Hellas Power έκλεψαν το ελληνικό δημόσιο και τους πολίτες παρακρατώντας εκατοντάδες εκατομμύρια από λογαριασμούς ρεύματος, τώρα εμφανίζονται «πρόθυμοι» να επιστρέψουν μόλις το ένα τρίτο από αυτά για να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων που η… κυβέρνηση θέσπισε γι αυτούς.

 

Το λεγόμενο «σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου», η δημιουργία «ελεύθερου ανταγωνισμού», η «ενίσχυση της επιχειρηματικότητας» είναι μια τεράστια απάτη στο στόμα των Σαμαρά-Βενιζέλου. Αφού μετέτρεψαν τη ΔΕΗ σε ένα φορομπηχτικό μηχανισμό, πανηγυρίζοντας για τη διάσπαση και ιδιωτικοποίησή της, έδωσαν τις υποδομές της σε συνεργάτες τους (κάποιοι είναι κομματικά στελέχη της ΝΔ) για να λεηλατήσουν νόμιμα το δημόσιο πλούτο. Αυτοί , κάνοντας δήθεν «υγιή ανταγωνισμό», κρατούσαν σε προσωπικούς λογαριασμούς (αλήθεια, ποιος έβγαλε τα «λεφτά στο εξωτερικό» είπατε;) χωρίς να τα αποδίδουν ποτέ στο δημόσιο και στους δήμους.

Φυσικά, περίοδος προφυλάκισης δεν υπήρξε. Παρά το τεράστιο ποσό της κλοπής, οι κατηγορούμενοι απόλαυσαν κανονικά τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά, την ώρα που 18χρονοι ξυλοκοπούνταν άγρια από τη «λεβέντικη» ελληνική αστυνομία και οι ΔΕΛΤΑ μαζί με τα ΜΑΤ ήταν συνεχής απειλή για τη ζωή των πολιτών.

Τώρα που ήρθε η ώρα της δίκης, η συγκυβέρνηση φροντίζει για τους ανθρώπους της. Αρκείται στην επιστροφή του 1/3 των κλεμμένων για να έχουν «ευεργετικές επιπτώσεις» στη δίκη.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Σκληρή για τους αδύναμους, «συνεργάσιμη» με τους απατεώνες του «επιχειρηματικού κόσμου». Κατακεραυνώνει τους εργαζόμενους που παλεύουν για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ και χαϊδεύει όσους πλουτίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού».

Την παραπάνω ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων Αναλυσεις



Από 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις