Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Δώρο 3.000.000 ευρώ στους βουλευτές έκανε ο Σαμαράς
1123 αναγνώστες
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015
12:13

Τους πλήρωσε το μισθό του Γενάρη 2015 χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα, αφού η Βουλή έκλεισε στις 31 Δεκεμβρίου του 2014. 

Σαν τον Άγιο Βασίλη τον Καλαματιανό, ο Αντώνης Σαμαράς ξεπέρασε, στην ουσία διπλασίασε, το «δωράκι» που είχε κάνει ο Ανδρέας το 1981 με τα πεντακόσια εκατομμύρια δρχ. που είχε «χαρίσει» στον τότε διοικητή της ΔΕΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ, ο σημερινός πρωθυπουργός ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ, από ΔΕΚΑ περίπου ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ σε κάθε βουλευτή! 

10.000 ευρώ στον καθένα

Συνολικά, δηλαδή, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνας μισθωτοί, συνταξιούχοι και ατυχήσαντες λόγω κρίσης επαγγελματίες και βιοτέχνες ΠΕΙΝΑΝΕ και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν μπόρεσαν όχι αρνί ή γαλοπούλα, αλλά ούτε ένα κοτόπουλο να αγοράσουν για να το μαγειρέψουν και να το φάνε, αλλά την έβγαλαν από τα συσσίτια και τις ελεημοσύνες των συγγενών και των γειτόνων τους, ο κ. Σαμαράς σε εποχή τρομερής λιτότητας ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έναν ολόκληρο μισθό, γύρω στις 10.000 ευρώ σε κάθε βουλευτή, ακόμα και στους Χρυσαυγίτες που έχει κλείσει μέσα με την κατηγορία ότι είχαν, κάνει… εγκληματική οργάνωση!.. 

Για να τους γλυκάνει

Ο πρωθυπουργός προφανώς βρήκε τρόπο να «γλυκάνει» τους 13 αποστάτες βουλευτές, τους οποίους παρέσυρε, υποσχόμενος ότι έχει εξασφαλίσει τις 180 ψήφους και επομένως θα έμεναν για άλλους 15-20 μήνες βουλευτές και θα εισέπρατταν το σχετικό… μπαγιόκο. Τελικά, βέβαια θα την βγάλουν τώρα με ένα μηνιάτικο μόνο και καλά να πάθουν και το πάθημά τους ελπίζουμε να χρησιμεύσει σαν μάθημα για τους επόμενους, τυχόν αποστάτες… 

Ξεπέρασε τον Ανδρέα
Πάντως με αυτή την κίνησή του ο πρωθυπουργός, ξεπέρασε στα δωράκια τον Ανδρέα, ο οποίος είχε επιτρέψει να λάβει δώρο ο τότε διοικητής της ΔΕΗ 500.000.000 δρχ., ενώ το σημερινό «δωράκι» του Σαμαρά προς τους βουλευτές του υπερβαίνει το ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δραχμές και μάλιστα δόθηκε σε εποχή σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας.

 

http://skandalistis.blogspot.gr/2015/01/3000000.html#more

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις