Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


47.600 ευρώ για σέρβις στις δύο BMW 750 των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου
955 αναγνώστες
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014
20:37

Οι δήθεν άνθρωποι που κόπτωνται  και αναγνωρίζουν το πόσο στενάζει  από τα μέτρα ο Ελληνικός λαός, έστειλαν τις 2 πανάκριβες BMW 750 που διαθέτουν για σέρβις και κόστισαν μόνο 47.600 ευρώ.

Βέβαια αυτό το ποσόν, θα το πληρώσουν τα μόνιμα κορόιδα αυτής της χώρας, δηλαδή οι πολίτες της, όπως πλήρωσαν και την αγορά τους, με μόνο 1.500.000 ευρώ.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός και ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να κυκλοφορούν  με αυτοκινητάκια της σειράς.

Πως θα ξεχώριζαν άλλωστε αυτοί που επιβάλλουν τα σκληρά μέτρα για τον λαό, από τον απλό πολίτη.

Είναι δε πολύ αγαπητοί από τους  πολίτες που τους παίρνουν τις περιουσίες, που τους φορολογούν άγρια, που μειώνουν τους μισθούς, τις συντάξεις που διέλυσαν όλο τον ιδιωτικό τομέα, και γι αυτό οι πολίτες δέν έχουν κανένα πρόβλημα να πληρώσουν τα σέρβις των 2 BMW.

Αν λάβουμε δέ υπόψην ότι  οι πολιτικοί τους αντίπαλοι, είναι αυτοί που σκέφτονται κακόβουλα, τότε δικαιολογούμε το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι αλεξίβομβα-αλεξίσφαιρα και πάχος τζαμιών όσο ένας χονδρός τόμος εγκυκλοπαίδειας.

Η θωράκιση τους είναι ίδια με τα οχήματα του προέδρου των ΗΠΑ.

Όλα αυτά για τους λατρεμένους πολιτικούς που φροντίζουν για το καλό της χώρας, άσχετα τα μέτρα που λαμβάνουν. Γιατί είναι σημαντικό να φροντίζεις την ασφάλεια των πολιτών αυτής της χώρας.

Ετσι οι πολιτικοί αυτοί έχουν κάτι τις παραπάνω όχι γιατί φοβούνται.....οχι. Απλά να ξεχωρίζουν βρέ παιδί μου.

Για την ασφάλεια των πολιτών έχουν ωραιότατες φυλακές με αιρ-κοντίσιον (πρός το παρόν μόνο ψύξης).

Επίσης έχουν και την αστυνομία που φροντίζει να μην πηγαίνουν μόνοι τους οι πολίτες στις φυλακές, αλλά να τους συνοδεύουν.

Φροντίζουν επίσης να μην μαζεύονται πολλοί και δημιουργείται θέμα για επιδημίες, γι αυτό τον λόγο τους αφήνουν να ρίχνουν και κάνα δακρυγόνο για να βοηθήσουν στη μη εξάπλωση της επιδημίας.

¨Ολα λοιπόν για τον πολίτη.

Να μην είμαστε λοιπόν αχάριστοι. Με το επόμενο χρόνο λέω να τους πάρουμε καμμιά 10αριά από αυτά τα αυτοκίνητα, σε διάφορα χρώματα για να μπορούν να τα αλλάζουν.

Αντε καλή χρονιά.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις