Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ
700 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014
01:47

Κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπων στην Ευρώπη υποφέρουν από καρδιοπάθειες…

Μάλιστα όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, επιζεί μόλις το 8% των περιπτώσεων, εξαιτίας κακής και γρήγορης ανταπόκρισης πρώτων βοηθειών.Αυτό το Ambulance Drone όμως φαίνεται πως μπορεί να σώσει ζωές. Έχει πάνω του ολοκληρωμένο απινιδωτή και η εταιρεία στοχεύει να επενδύσει σε στόλο τέτοιων συσκευών!

Πρόκειται για αρκετά έξυπνη επένδυση, καθώς μπορούν να φτάσουν ταχύτητες 100Km/h και να φτάσουν σε σημεία μέσα σε ένα λεπτό. Σύμφωνα δε με στατιστικές, μπορούν το 8% των περιπτώσεων που επιβιώνουν να το κάνουν 80%!!!

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις