Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΑΕΡΑ...ΑΕΡΑ....ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ...( μνημονιακά κόμματα. ) ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ !!!!!
802 αναγνώστες
Σάββατο, 24 Μαΐου 2014
03:49

Ο Σαμαράς γνώρησε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.

Νόμιζε οτι ο κόσμος τρώει ακόμα κουτόχορτο και θέλησε να δείξει ότι ακόμα μπορεί να εξαπατά τους πολίτες αυτής της χώρας προκαλώντας μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το μάθημα που πήρε είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!

Κυριολεκτικά 3 και ο κούκος ήταν εκεί.

Αν δέν ήταν εκεί περαστικοί και ξένοι καθώς και εκδρομείς που ήρθαν στην Αθήνα με πούλμαν ( τσάμπα - το κόμμα πληρώνει), τοτε η πλατεία θα είχε όσους πολίτες εχει σε καθημερινή βάση.

Ο κόσμος έκανε και το πικ νίκ του όπως θα δείτε και στίς φώτο.

Ενα τοπικό πανηγύρι θά είχε πολύ περισσότερο κόσμο.

Τι είπε ? Αμφιβάλλω αν κάποιος κατάλαβε τίποτα από τις ασυναρτησίες που έλεγε και τον παροξυσμό του βλέποντας το δείγμα κόσμου που βρισκόταν εκεί.

Αυτοί που ήταν εκεί κοίταζαν να φύγουν από τα καπνογόνα, που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να χρησιμοποιήσουν οι κάμερες  και οι σκηνοθέτες, ωστε να μην φαίνεται οτι είναι αδειος ο χώρος.

Αλλοι προτίμησαν να κάτσουν λίγο πιο δίπλα στα δένδρα για να απολαύσουν ένα τσιγάρο.

Εικόνα περισσότερο πικ - νικ παρά συγκέντρωσης. 

Βέβαια ο  άνθρωπος έχει λύσει όλα τα προβλήματα !!!!!!

Τα δικά του.!!!!!

Γιατί των πολιτών, ΘΑ τα λύσει, αφού διαλύσει πρώτα τα πάντα.

Αλήθεια αυτό το " ΘΑ " κάτι μου θυμίζει......που θα πάει θα το θυμιθώ.

Ας δούμε κάποια από τα κατορθώματα του ανθρώπου που θέλει να σώσει την χώρα και τους  ιθαγενείς της....σόρυ τους πολίτες της ήθελα να πώ.

1) Αφού έβριζε το μνημόνιο, στην συνέχεια το βρήκε σαν την μόνη λύση.

2) Αφού φώναζε οτι " αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική από τους προηγούμενους θα έσβηνε ο ιδιωτικός  τομέας"  στην συνέχεια το δέχθηκε σαν φυσική συνέπεια, βοηθώντας στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή του χώρου. Ξεπάστρεψε σε 2 χρόνια οτι υπήρχε ακόμα όρθιο.

3) Οι μισθοί και οι συντάξεις ΔΕΝ θα είχαν μειώσεις - προεκλογικά, αλλά μετά που πήρε την εξουσία τους έφτασε στα 350 ευρώ. Βέβαια για την πάρτη του και για το βουλευτικό συνάφι οι μισθοί τους ξεπερνούν τα 8000 τον μήνα.

4) Πρίν έλεγε οτι  ο δημόσιος τομέας ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει το μεγάλο πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια το ξεπέρασε μια και από εκεί αρμέγει ψήφους. Οι 250.000 απολύσεις που επέβαλλε η τρόικα....μετά από τις εκλογές.

5) Τον κλάδο της υγείας τον εξαθλίωσε μη δίνοντας πρόσβαση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Δεν συζητάμε βέβαια για τα λεγόμενα γενόσημα φάρμακα που ανακαλύφθηκαν ξαφνικά...και δεν μιλάμε για τα φάρμακα που σχεδόν τα πληρωνει σχεδόν όλα και ο υποτιθέμενα ασφαλισμένος, δεν μιλάμε για τα εισητήρια για να κάνεις κάποια εξέταση, ούτε και για την πληρωμή των συνταγών.

* Αυτός ο τομέας έχει πάρα πολλά.....ας πάμε παρακάτω.

6) Ελυσε το πρόβλημα εργασίας αφήνοντας ανοικτά σύνορα για να μπαίνουν φτηνά εργατικά χέρια. Μάλιστα πέρασε και ένα σωρό νόμους για τους φτωχούς πολίτες άλλων χωρών.

7) Ελυσε τα προβλήματα των πολιτών με τις εφορίες. Τώρα τους τα παίρνει κατευθείαν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό και έτσι δεν θα κουράζονται να αποταμιεύουν.

8) Ελυσε ΟΛΑ τα προβλήματα των τραπεζών, μεταφέροντας τα χρέη τους στον πολίτη. Βέβαια ο πολίτης παρόλο που πληρώνει τα χρέη των τραπεζών, τα δικά του χρέη πρός τις τράπεζες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα πληρώνει, και μάλιστα με τόκους αυξανόμενους ανοδικά ( που λέει και η ΕΤΕ)

9) Προστάτεψε την πρώτη κατοικία......μόνο άμα δεν χρωστάς.....γιατί αλλιώς πλειστηριασμός.

10) Έλυσε το θέμα των ανέργων δίνοντας ψίχουλα για κάποια δήθεν σεμινάρια επιδοτούμενα, με σκοπό να μήν εγγράφονται στους άνεργους μια και θα "δούλεαν" μέσα στην χρονιά. Ετσι μειώνουμε την ανεργία.

11) Ακόμα και σήμερα συνεχίζεται το αλισβερίση με τους "εργολάβους" που παίρνουν έργα έτσι.

12) Φρόντισε να έχουμε αδέσμευτη δικαιοσύνη χωρίς παρεμβάσεις αλλά να είναι στο χέρι της κυβέρνησης να τους παύσει αν δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Επίσης φρόντισε να ανεβάσει ΟΛΕΣ τις τιμές στα παράβολα για  οποιασδήποτε μορφής δίκη, ακόμα και για μήνυση. Φροντίζει βλέπετε να μην έχουν πρόσβαση όλοι αν αδικούνται αλλά να βολεύονται μόνο οι έχοντες.

13) Φρόντισε για τα χρέη των νοικοκυριών ώστε αν είναι ακόμα και χρόνια άνεργοι και δεν έχουν να φάνε ή είναι άστεγοι και δεν έχουν να πληρώσουν τους δίνει την λύση. Τους στέλνει φυλακή  και έτσι με μία κίνηση τους δίνει λύση, φαγητού και στέγης.

14) Φρόντισε την παιδεία  μια και τα βιβλία θα τα πληρώνουν οι μαθητές, άρα θα κάνει οικονομία. Οι απλήρωτοι δε καθηγητές....ας περιμένουν.  Πρέπει να βγάλουμε πλεόνασμα΄.

15) Εδωσε λύση ακόμα και στους επαγγελματίες, μια και τους υποχρεώνει, εκτός απο έκτακτη εισφορά, δήθεν ελέγχους που για να μην γίνουν θα πρέπει να πληρώσουν, φόρους τριπλάσιους σε σχέση με αντίστοιχο μισθό υπαλλήλου, αυξημένες εισφορές στα δήθεν ταμεία που δεν προσφέρουν πλέον τίποτα, και ετσι τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ σε λουκέτο για να μην ασχολείτε με κάποιους που κλέβουν την εφορία και μιλάνε.

16) Εδωσε λύσεις για τις ξενοίκιαστες κατοικίες. Θα πληρώνουν φόρο. Όπως φόρο θα πληρώσουν ακόμα και αν δεν τους πληρώνει ο ενοικιαστής.

17) Ελυσε τα προβλήματα με τις of shore εταιρίες των κομπιναδόρων που κλέβουν ασύστολα το κράτος.

18)  Ελυσε τα προβλήματα με τα χρέη των καναλαρχών. Τα χάρισε

19) Εδωσε λύση με τους κλέφτες της λίστας Λαγκάρτ.

20) Εξασφάλισε τα νώτα από τυχόν δικαστήρια σε τυχόν υπουργούς και βουλευτές.

21 ) Θεώρησε οτι η μίζα είναι φυσικό και ακόλουθο σημείο μιας συναλλαγής και φυσικά είναι νόμιμη.

22) Εβγαλε λέει και πλεόνασμα που θα το μοιράσει. Εδώ ενα βασικό πράγμα ζητά είναι να έχει κάποιος κάποιο σπίτι , ή να πληρώνει ενοίκιο. Δηλαδή κάποιος που είναι άπορος και είναι στο δρόμο άρα δεν πληρώνει ενοίκιο κάπου, ΔΕΝ το δικαιούτε. Το ίδιο ισχύει και για τον άνεργο που μένει φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονιών του. Και αυτός ΔΕΝ δικαιούτε. Ελυσε ολα τα θέματα με 1 κινηση. ΘΑ πάρουν ΟΣΟΙ εχουν τις προυποθέσεις. Αλήθεια....τα χρήματα από την λεγόμενη αλληλεγγυη ποιοί και πόσοι τα παίρνουν?

23) Έλυσε επίσης το θέμα με τις ΜΚΟ θάβοντάς το, μια και τα συμφέροντα και εκεί είναι μεγάλα.

24) Έλυσε το θέμα με την εκκλησία. Η εκκλησία θα πλήρωνε φόρους για την περιουσία που είχε, και το κράτος θα πλήρωνε τους παπάδες. Εξακολουθεί το κράτος να πληρώνει τους παπάδες (δλδ εμείς) και η εκκλησία ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ.

25) Ελυσε το θέμα των τροφίμων. Αντί να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να κατεβάσουν τις τιμές, τους έδωσε το δικαίωμα να πουλάνε ληγμένα. Ολα για τον πολίτη.

26) Εστειλε όλα τα σκάνδαλα στα δικαστήρια άσχετα  αν είναι ένα. Τόσα θέλει για να κλείσει στόματα.

Αυτά είναι ΚΑΠΟΙΑ  από τα προβλήματα που έλυσε άμεσα η κυβερνηση. Θα λυσει τα δικά μας  εν καιρώ και τα τυχόν νέα δικά της ?......εεεε τι σόι κυβερνηση είναι. Περνάει ένα νόμο και τελείωσε.

ΑΣ  ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

Σχόλια

25/05 09:51  Kosto
Νομίζω ότι τα καταφέρνεις πολύ καλύτερα στην τεχνική ανάλυση.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις