Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ (δέν) ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!! (Παραδείγματα)
756 αναγνώστες
Κυριακή, 4 Μαΐου 2014
04:59

Οπως γίνεται κάθε φορά πριν τις εκλογές ΟΛΑ τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν καθόλου τι περιμένει κάθε πολίτη μετά τις εκλογές και εννοώ φορολογικά, λες και αυτό δεν αφορά καθόλου τους πολίτες, αλλά αναφέρεται για τους κατοίκους της Μπανανίας.

Ο λόγος απλός. Πως αλλιώς θα τσεπωσούν χρήματα από την κυβέρνηση που θέλει να μιλά για εξουσία.

Πως αλλιώς θα πληρώνονται οι βολεμένοι, δήθεν δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ η οποία ακόμα μια φορά προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες.

Ο όρος "δήθεν" αποτελεί σαφέστατο χαρακτηρισμό, μια και ο δημοσιογράφοε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να λέει ΟΛΕΣ τις ειδήσεις χωρίς θέση και οχι επιλεκτικά.

Αντ αυτού γίνεται σαφέστατη υποβάθμιση ενός θέματος που έχει ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΥΠΟ με την μετέπειτα βιοποριστική πορεία του κάθε πολίτη.

Αυτό το θέμα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  μια και έχουμε μπροστά μας τις εκλογές.

Οι δήθεν σωτήρες μας, θάβουν επιμελώς την πραγματικότητα, για να την εμφανίσουν ΜΕΤΑ τις εκλογές.

 

Λογιστές – φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων. Δείτε πως θα προκύψει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014…
Επειδή οι δηλώσεις θα γίνουν από τους περισσότερους τον Ιούνιο και οι λυπητερές θα έρθουν μετά τις εκλογές δείτε από τώρα τι σας περιμένει, σύμφωνα με χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναρτά η Παρέμβαση Διαδικτυακής ομάδας λογιστών-φοροτεχνικών. στη σελίδα Φορολογικές ανισορροπίες στην Ελλάδα της κρίσης!!

Ας δούμε κάποια παραδείγματα.

1.Κάτοικος εξωτερικού έχει στην ιδιοκτησία του ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. για να μετακινείται όταν έρχεται στην Ελλάδα και ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρει τα λεφτά του. Ο τραπεζικός λογαριασμός του δίνει το ελάχιστο ένα λεπτό εισόδημα από τόκους. Στην Ελλάδα δεν έχει εισόδημα. ΦΟΡΟΣ; 2.264,24€

2.Νεαρή δικηγόρος καθαρά το έτος 9.854,41 μείον ενοίκιο 3.850 μείον φόρος συν παρακράτηση 3.212,15 της μένουν για να ζήσει 2792,26 δηλ.232,69 το μήνα

3.Ανεργος με 100 ευρω εισοδημα απο επιδοτουμενο προγραμμα , μενει σε ενα σπιτι 110 τμ με την μητερα του ( εχοντας μονο το 50% ) , και ενα αυτοκινητο 1149 κυβικα 17ετιας, 3,550 ευρω φορο

4.Παράδειγμα επαγγελματία, με μόνη ιδιοκτησία ένα αυτ/το 599 cc, φιλοξενούμενος στον πατέρα του, με υποκατάστημα που διέκοψε το 2013 με ζημιές , θα πληρώσει φόρο 3.587,40 (!!!)

5. Ατομική επιχείρηση με κέρδη (και μετά την αφαίρεση ασφαλιστικών εισφορών) της τάξεως των 2.498,33 , φιλοξενούμενος στους γονείς , με μόνο του λάθος την κατοχή ιχ 1800 κε . Φόρος 4.000 και κάτι ψιλά.

6. Μισθωτος με αποδοχές 15.000 ευρώ.   Φόρος 1.350 ευρώ.

Ατομική επιχείρηση με κέρδη 15.000 ευρώ.  Φόρος  6.845 ευρώ

* Στο παράδειγμα (6) βλέπουμε μια τρομερή ανισότητα φορολόγησης, δηλαδή η ατομική επιχείρηση θα πληρώσει 5απλάσιο φόρο. Αυτή είναι μια δικαιοσύνη που μόνο η κυβέρνηση εχει το προνόμιο να βάλει και φυσικά θέλει ψήφο "δικαιοσύνης"

** Μισθωτός             15.000 - 1.350 = 13.650 ευρώ. ήτοι 13.650 / 12 = 1.138 τον μήνα.

Ατομική επιχείρηση : 15.000 - 6.845 = 8.155 ευρώ ήτοι 8.155 / 12 = 679,58 τον μήνα.

 

Μπορείτε επίσης να δείτε δείγματα δηλώσεων στο   http://edo-ola-edo.blogspot.gr/2014/04/blog-post_12.html#more

 

ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!

 

ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

 

Στην κάτω φώτο τα αποτελέσματα της συγκυβέρνησης. Για ένα πιάτο φαγητό στην Βαρβακειο αγορά. Θα τους ψηφίσετε και πάλι ????

ΚΑΜΙΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις