Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟΥΣ
725 αναγνώστες
Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014
19:13

Κοιτάξτε τι έγινε στην Κεφαλονιά μετά τους σεισμούς !!!

Πανικός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του Πρωθυπυοργού και των υπουργών της κυβέρνησης.

Βλέπετε οι ξενοδόχοι δεν πήραν … φράγκο από τα υπουργεία και την κυβέρνηση και έτσι έστειλαν το … λογαριασμό στο Δήμο του νησιού.

Σύμφωνα με το kefaloniapress είναι χρήματα για τον Πρωθυπουργό και τη 16μελή συνοδεία του, ένα τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και τις διανυκτερεύσεις των κυρίων Μιχελάκη και Αρβανιτόπουλου.

Μάλιστα όπως δημοσιεύεται το κονδύλι πήγε να περάσει … κρυμμένο μέσα σε έξοδα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.

Παρακάτω βλέπετε το έγγραφο για την έκδοση κονδυλίου

 

Παρακάτω βλέπετε το φέσωμα του λεγόμενου πρωθυπουργού και της συνοδίας του που "φρόντισε" όπως άλλώς τε κάνει και με όλα, να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ !!!!!!!

 

http://kyklwpas.blogspot.gr/2014/03/dolce-vita.html#more

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις