Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ
810 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014
23:25

 

Μισθοδικείο: Δικαστές και βουλευτές δικαιούνται φοροαπαλλαγή 25%

( Τα σχόλια στις παρενθέσεις καθώς και οι επισημάνσεις, δικά μου)

 

Δικαστές και βουλευτές δικαιούται να έχουν αφορολόγητο το 25% των ακαθάριστων αποδοχών  ( σαφώς οι προνομοιούχοι αποφασίζουν οι ίδιοι για τις τσέπες τους) τους, σύμφωνα με απόφαση του Μισθοδικείου. Παράλληλα, κρίθηκαν εκ νέου αντισυνταγματικές οι πρόσφατες αναδρομικές μειώσεις των αποδοχών των δικαστών.

( Βέβαια για τους απλούς ιθαγενείς ουτε λόγο, αυτοι μπορούν ακόμα να ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε, να τρέχουν να βρούν μαύρη εργασία, αλλά........οι δικαστές ξέρουν να φροντιζουν και την τσέπη τους και την κυβέρνηση με τα ...συνταγματικά μέτρα που λαμβάνουν. Αλλωστε το Σύνταγμα το ερμηνεύουμε όπως θέλουμε)

 

Η πρόεδρος του

Μισθοδικείου και αντιπρόεδρος του ΣΤΕ απεφάνθη ότι οι συνεχείς μειώσεις των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών που έγιναν και η υποχρέωση αναδρομικής επιστροφής αποδοχών τους που νόμιμα είχαν εισπράξει, αντιβαίνει στα άρθρα 26, 87 και 88 του Συντάγματος.

 

( Αραγε τι λεει το Σύνταγμα?)

'Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

 

4. Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

(Το άρθρο 4 στην παράγραφο 1και 2 ορίζει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ με τα ιδια δικαιώματα και υποχρεώσεις...........εκτός βέβαια από αυτούς που νομοθετούν.)

Στην παράγραφο 4 ενω ορίζεται σαφώς οτι στις Δ. υπηρεσίες πρέπει να είναι ΜΌΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ  άφησαν και το παράθυρο...." εκτός" .....ποιοί και γιατί?

Στην παράγραφο δε 5 όπου, " Οι Ελληνες συνεισφέρουν ....ανάλογα με τις δυνάμεις τους δεν αφορά πολιτικούς ούτε δικαστικούς μιλά γενικά για Ελληνες. Το δε τμήμα..." ανάλογα τις δυνάμεις τους"  αφορά τα ζώα που υπάρχουν στα χωράφια. Δεν μιλά εδώ για ανθρώπους. Οπως δεν μιλά για πολιτικούς και δικαστικούς.

Το "χωρίς διακρίσεις" πάλι αφορά τα ζώα ...κατσικια, αγελάδες κλπ.

Επίσης το Σύνταγμα εδώ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ οτι οι πολίτες ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ και ουχί η εξουσία που φτιάχνει μετά τους νόμους  για τις απαλλαγές των πολιτικών και δικαστών. )

 

'Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

 

( Εδώ πάλι το Σύνταγμα μας λέει εχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε ....εφόσον δεν προσβάλλουμε  τα δικαιώματα των άλλων....αλλά σε τι?    Φυσικά, δεν είναι παραβίαση δικαιωμάτων να νομοθετεί το κράτος παράνομα π.χ. την ασυλία καταχραστών δημοσίου χρηματος, την υπεξαίρεση, την κλοπή και φυσικά ολα αυτά είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ με την δικαστική βούλα)

.

Αρθρο 7: (Καμιά ποινή χωρίς νόμο, απαγόρευση βασανιστηρίων)

2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

( Εδώ η άσκηση ψυχολογικής βίας δεν θεωρείται από το Σύνταγμα το γεγονός των παράνομων νόμων ή των τοκογλυφικών επιτοκίων, αλλά μιλά για τους ιθαγενείς της Αφρικής που τους πολεμούν, ενω πεινάνε.)

 

Αρθρο 10: (Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές)

1. Kαθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Kράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.
2. Mόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ’ αυτή.

( Εδώ πάλι το Σύνταγμα σου δίνει το δικαίωμα να αναφέρεις στις αρχές το αίτημα σου, αλλά, υπάρχουν κάποια αλλά....... πχ  τελική απόφαση  ήτοι εσυ μπορείς να λές οτι δεν εχεις γιατι κάποιοι παρανομα σε φορολογουν τοκογλυφικά,ή δεν έχεις εργασία ενώ το κράτος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να σου παρέχει κλπ αλλα.....που είναι η τελική απόφαση? Μπορεί να πεθάνεις αλλά αυτή δεν θα βγεί ποτέ. Δεν έμαθες ακόμα την παροιμία " Το ένα χέρι νίβει το άλλο? ) Μάθε οτι το Σύνταγμα δεν το λέει αυτό άμεσα, αλλά έμμεσα. Μάθε λοιπόν να ξεχωρίζεις.)

 

 

'Αρθρο 15: (Κινηματογράφος, φωνογραφία, ραδιοφωνία, τηλεόραση)

**2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.

 

(Εδώ πάλι το κράτος προστάτης διαλέγει για σένα οτι θέλει και όπως θέλει πάντα δημοκρατικά χωρίς εκβιασμούς και ιδιοτέλειες, μέσα στο πνεύμα της λιτότητας μην κάνοντας μάλιστα λόγο,  για τα τεράστια χρέη ΟΛΩΝ σχεδών των καναλιών που βέβαια δεν πληρώνουν, αλλα εσύ, είσαι ο Ελληνας, που πρέπει να πληρώνεις. Οσο  για τον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου αυτό ειναι το ανέκδοτο στο Σύνταγμα, μια και αν χρωστάς 500 ευρώ σε πάνε φυλακή και σου κατάσχουν και την περιουσία ενώ όταν χρωστάς εκατομμύρια εισαι έξω. Τώρα για την προστασία της παιδικής ηλικίας που κόπτεται το κρατος......ας κοιτάξει καλύτερα την τηλεόραση....τις διαφημίσεις  και τα λεγόμενα παιδικά προγράμματα που προάγουν τα παιδια και τα μορφώνουν.)

 

'Αρθρο 16: (Παιδεία, τέχνη, επιστήμη)

2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
3. Tα έτη υποχρεωτικής φοίτησης δεν μπορεί να είναι λιγότερα από εννέα.
4. Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Tο Kράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται, καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους.

 

( Στις παραγράφους 1,2,και 3 μας λέει τα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ενώ το γέλιο πέφτει από την παράγραφο 4 και κάτω, όπου οι ιθαγενείς υποτίθεται ότι έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ....άμα πληρώνουν όμως. Τώρα για το άλλο ανέκδοτο που βοηθά το κράτος, αυτούς που έχουν ανάγκη για βοήθεια να πάνε στους δικαστές και να τους πουν τι λεει το Σύνταγμα για τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα.)

 

 

8. Nόμος ορίζει τις προϋποθέσεις και τους όρους χορήγησης άδειας για την ίδρυση και λειτουργία εκπαιδευτηρίων που δεν ανήκουν στο Kράτος, τα σχετικά με την εποπτεία που ασκείται πάνω σ' αυτά, καθώς και την υπηρεσιακή κατάσταση του διδακτικού προσωπικού τους.
H σύσταση ανώτατων σχολών από ιδιώτες απαγορεύεται.

( Αυτό τωρα το λέει το Σύνταγμα??????)

 

'Αρθρο 17: (Προστασία της ιδιοκτησίας, απαλλοτρίωση)

1. H ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Kράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.
**2. Kανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια που έχει αποδειχθεί με τον προσήκοντα τρόπο, όταν και όπως ο νόμος ορίζει, και πάντοτε αφού προηγηθεί πλήρης αποζημίωση, που να ανταποκρίνεται στην αξία την οποία είχε το απαλλοτριούμενο κατά το χρόνο της συζήτησης στο δικαστήριο για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης. Aν ζητηθεί απευθείας ο οριστικός προσδιορισμός της αποζημίωσης, λαμβάνεται υπόψη η αξία κατά το χρόνο της σχετικής συζήτησης στο δικαστήριο.

 

( Εδώ οι δικαστικοί δεν βλέπουν πάλι κάτι παράνομο. το γενικό συμφέρον λέει οτι για να σώσουμε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ( ΤΡΑΠΕΖΑ) ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. Το κερασάκι βέβαια σε όλο αυτό ειναι οτι ενώ τις πληρωνει ο κάθε πολιτης για να σωθούν, η θρασύτητα τους φτάνει στο να κάνουν και κατασχέσεις. Αυτό βέβαια δεν ειναι παράνομο αφου αν ηταν οι δικαστές θα το φρόντιζαν. Εκτός αυτού φρόντισαν να ανεβάσουν τα επιτόκια στις κάρτες και να αυξάνουν τα πρόστιμα αν κάποιος πει οτι οι τραπεζες κλεβουν. Οι δικαστες ειναι τυφλοι. Αλλωστε αυτό προκύπτει απο το δόγμα τους. " Η δικαιοσύνη είναι τυφλή". ...και επιλεκτική θα μπορούσα ίσως να πω.

Δεν θα συνεχίσω παρακάτω. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.

Αυτό είναι η βιτρίνα των δήθεν. Αλλα είπαμε η δικαιοσύνη είναι ΤΥΦΛΗ.

Βέβαια οσον αφορά την τσέπη της ειναι ανοικτομάτα. Ετερον εκάτερον. Δείτε παρακάτω ποσα τερτίπια μαγειρεύονται για να δικαιολογήσουν  οι φτωχοί, οτι τα χρήματα που χρυσοπληρώνονται και μάλιστα εν μέσω κρίσης ειναι λίγα, και θίγονται μάλιστα να φορολογηθούν ΟΛΑ, αλλά τον απλό πολίτη  που δεν έχει τον στέλνουν με ευκολία στην φυλακή.

Αυτοι που θεωρητικα είναι οι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.)

 

 

 

...Ειδικότερα, όπως επισημαίνει, το άρθρο 26 του Συντάγματος καθιερώνει ευθέως την αρχή της διακρίσεως των τριών λειτουργιών (νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής), τις οποίες θεωρεί ισοδύναμες και ισότιμες. Ειδικά, για τη δικαστική λειτουργία καθιερώνεται, η ανεξαρτησία της, η οποία αποτελεί ταυτοχρόνως και το κύριο στοιχείο που την καθιστά ισότιμη και ισοδύναμη προς τις άλλες δύο λειτουργίες.

Στην απόφαση σημειώνεται επίσης ότι προς εξασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαστικής λειτουργίας το Σύνταγμα αναγνωρίζει, «ευθέως και ρητώς με το άρθρο 87 παράγραφος 2, λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία στους δικαστές που συγκροτούν τα δικαστήρια και ταυτίζει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης (και δι’ αυτής την ισοτιμία της με τις άλλες δύο λειτουργίες, μέσω της οποίας πραγματοποιείται, αποτελεσματική διάκριση των λειτουργιών) προς την ανεξαρτησία των δικαστών».

Συνεπώς, σύμφωνα με  το Μισθοδικείο, οι αποδοχές των δικαστών πρέπει όχι μόνον να είναι τουλάχιστον ίσες προς τις αποδοχές των αντιστοίχων προς τους δικαστικούς λειτουργούς οργάνων των άλλων δύο λειτουργιών, αλλά «και επαρκείς να εξασφαλίσουν αφ’ ενός μεν την αξιοπρεπή διαβίωση των δικαστικών λειτουργών, δηλαδή την διαβίωσή τους κατά τρόπο συνάδοντα προς το κύρος του λειτουργήματος που ασκούν και της αποστολής τους ως οργάνων της τρίτης πολιτειακής εξουσίας λαμβανομένου υπ’ όψη ότι από το άρθρο 89 παράγραφος 1 του Συντάγματος επιβάλλεται η αποκλειστική απασχόλησή τους με την απονομή του δικαίου  και αφ’ ετέρου την απερίσπαστη εκ μέρους των δικαστικών λειτουργών άσκηση των καθηκόντων τους».

Όπως αναφέρει η απόφαση του Μισθοδικείου, ναι μεν δεν κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα συγκεκριμένο ύψος αποδοχών των δικαστικών λειτουργών, αυτό όμως καθορίζεται σύμφωνα με τις  εκάστοτε κρατούσες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και σε συνδυασμό με τις αποδοχές των άλλων δύο λειτουργιών. Πάντως, οι αποδοχές των δικαστών πρέπει να είναι σταθερές και να μην ανατρέπεται το μισθολογικό τους καθεστώτος με αιφνίδιες ή σοβαρές μειώσεις των αποδοχών τους, γιατί μόνον υπό την προϋπόθεση αυτή μπορεί να εξασφαλισθεί ότι θα είναι σε θέση να ασκήσουν τα καθήκοντά τους απερίσπαστοι, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης.

Συνεπώς, προσθέτει το Μισθοδικείο, οι υπουργικές αποφάσεις που προβλέπουν την αναδρομική μείωση των αποδοχών των δικαστών είναι μη νόμιμες, καθώς η έκδοσή τους στηρίζεται σε αντισυνταγματικούς νόμους.

Βουλευτές και δικαστές δικαιούνται 25% φοροαπαλλαγή

Με άλλη, δεύτερη απόφαση του Μισθοδικείου κρίθηκε ότι οι δικαστές δικαιούνται, όπως και οι βουλευτές, 25% φοροαπαλλαγή επί των  ακαθαρίστων αποδοχών τους.   

Συγκεκριμένα, αυτή η δεύτερη απόφαση, αφού επαναλαμβάνει ότι το Σύνταγμα καθιερώνει την αρχή της διακρίσεως των τριών εξουσιών και εξασφαλίζει την ανεξαρτησία των δικαστών, κ.λπ., αναφέρει ότι οι αποδοχές των τριών αυτών εξουσιών πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος και να έχουν την ίδια φορολογική μεταχείριση, ανεξάρτητα εάν αυτή είναι ιδιαίτερη.

Ακόμη, αναφέρεται ότι η πρόβλεψη του Ζ΄/1975  Ψηφίσματος της Ε΄ αναθεωρητικής Βουλής με την οποία απαλλάσσεται από φόρο το 25% των ακαθαρίστων βουλευτικών αποδοχών (αποζημιώσεως όπως αποκαλείται), ισχύει και για τους δικαστικούς λειτουργούς.

Κατόπιν αυτών, το Μισθοδικείο έκρινε ότι μη νόμιμα προϊστάμενος επαρχιακής Δ.Ο.Υ. απέρριψε το αίτημα δικαστικής λειτουργού που ζητούσε να αφαιρεθεί από το συνολικό ετήσιο ακαθάριστο ποσό των αποδοχών της ποσό ίσο με το 25%.

Σημειώνεται ότι στο Μισθοδικείο συμμετέχουν καθηγητές των Νομικών Σχολών της χώρας, δικαστές και δικηγόροι. Επίσης, όταν συζητείται αγωγή δικαστή της ποινικής και πολιτικής Δικαιοσύνης  (αρεοπαγίτη, εφέτη, κ.λπ.) προεδρεύει ο πρόεδρός ή αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και όταν συζητείται αγωγή δικαστή της Διοικητικής Δικαιοσύνης (συμβούλου Επικρατείας, διοικητικού εφέτη, κ.λπ.) προεδρεύει ο πρόεδρος ή αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Στο Μισθοδικείο έχουν προσφύγει δικαστικές Ενώσεις, δικαστές, εισαγγελείς και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

 

tvxs.gr

ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ......ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

* Ζητώ συγνώμη που ερμηνεύω έτσι το Σύνταγμα μια και είμαι αγράμματος. Που θα πάει όμως.....κάποτε θα μάθω.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις