Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση διαρρέει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα
845 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013
20:41

Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.

Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από την πρεσβεία, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος μετά τις συλλήψεις των στελεχών του δείχνει να έχει ... εκτοξευτεί!

Συγκεκριμένα αναφέρεται ένα ποσοστό περί το 17,5% ως πρόθεση ψήφου, με την ΝΔ να ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5% και οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%.

Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% (καλές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία, πάντως, έχει το "Plan B") και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.

Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ.

Η δημοσκόπηση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει και ως "εργαλείο συσπείρωσης" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους φοβικούς μικροαστούς ψηφοφόρους.

Μία δεύτερη δημοσκόπηση μεγάλης δυτικής πρεσβείας με ιδιαίτερα συμφέροντα στην Ελλάδα και καθοριστικό ρόλο στην περίοδο σταθεροποίησης της δημοκρατίας, μετά το 1974 δείχνει και αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 3 μονάδες διαφορά (22% έναντι 19% και την ΧΑ να ακολουθεί με 12% στην πρόθεση ψήφου και τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ με 6%

Το βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απέχουν πολύ από τα πραγματικά στοιχεία και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για πολλού λόγους.

Πέρα από τις στημένες ερωτήσεις και τα μαγειρευμένα δείγματα, υπολογίζεται ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους της ΧΑ δεν δηλώνει ότι θα ψηφίσει το κόμμα της ριζοσπαστικής δεξιάς. επηρεασμένοι από το κλίμα τρομοκρατίας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις