Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΟΥΙΑΝΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ
971 αναγνώστες
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012
22:28

ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ «ΠΡΟΛΑΒΑΝ» ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ... ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ...!!! Στην αναζήτηση και ενός δεύτερου διαβατηρίου, εκτός από εκείνου των νήσων Κομορών, είχε προχωρήσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από διωκτικές αρχές, που απ’ ό,τι φαίνεται παρακολουθούσαν τις κινήσεις του μήνες πριν από τη σύλληψή του.

Επιδίωξε με τη μεσολάβηση επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή να αποκτήσει διαβατήριο της Γαλλικής Γουιάνας, μιας χώρας 236.000 κατοίκων στη νότιο Αμερική. 
*********
Το ταξιδιωτικό αυτό έγγραφο, μιας επικράτειας που θεωρείται... "υπερπόντιο έδαφος της Ε.Ε"., μαζί με τη Μελίλα και τη Θέουτα για την Ισπανία, αναγνωρίζει ως αρχηγό του κράτους τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και ως πρωθυπουργό τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, ενώ εκλέγει δύο αντιπροσώπους στη γαλλική εθνοσυνέλευση. 
*********
 Πρακτικά το διαβατήριο είναι ένα δεύτερο Ευρωπαϊκό διαβατήριο που επέτρεπε στον επιχειρηματία να κινείται σχεδόν... ελεύθερα στην Ευρώπη...!!! 
*********
Η προσπάθεια για απόκτηση του διαβατηρίου αποτέλεσε σύμφωνα με εισαγγελικές αρχές βάσιμη ένδειξη προετοιμασίας φυγής του επιχειρηματία στο εξωτερικό.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις