Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΓΙΚΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
1030 αναγνώστες
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012
21:29

ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΈΝΑ ΜΑΓΙΚΌ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΝΑ... ΨΆΧΝΕΣΤΕ...

 Οι οδηγίες είναι απλές: Επιλέξτε ένα χαρτί της τράπουλας από αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία. Μην κάνετε κλικ επάνω του. Απλά απομνημονεύστε το.
Ανοίξτε την ανάρτηση, θα εμφανιστεί το πρόσωπο μίας κοπέλας. Κοιτάξτε τη στα μάτια για 5 δευτερόλεπτα.Συνεχίστε πιο κάτω στην ανάρτηση και το φύλλο της τράπουλας που επιλέξατε θα έχει εξαφανιστεί...

 

Ας δούμε πόσο "μαγικό  είναι αυτό.

Αν προσέξετε θα δείτε οτι τα χαρτιά στην πρώτη σειρά (6 φύλλα)

ΔΕΝ είναι τα ίδια με αυτά στην δεύτερη 6αδα, αλλά είναι  αυτά που  λείπουν. πχ Τα 7αρια στην πρώτη σειρά είναι σπαθί και καρό, ενώ στην δεύτερη κούπα και μπαστουνι.

Ετσι βγάζοντας 1 φύλλο δήθεν και καλά εξω είναι και αυτο που διαλέξατε.

Ουσιαστικά ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Π.Χ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΈΧΟΥΝ ( ΣΠΑΘΙ - ΚΑΡΟ - ΚΟΥΠΑ - ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ )

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις