Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Δείτε το μισθό του ανθρώπου που αλλάζει τα ποτήρια με το νερό στους βουλευτές
1270 αναγνώστες
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
10:28

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον…

Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή!

1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!

Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

http://www.to-parakseno.gr/2012/11/blog-post_29.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FguZT+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%29

Σχόλια

29/11 10:56  cornelsen
Καλά μην πιστεύεις κιόλας ότι ο πρόεδρος τού Αρείου Πάγου παίρνει (μόνο) 3 χιλ €. Ούτε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πως παίρνει 1700 €.
Την 1/1/2012 πρόεδρος εφετών με 27 χρόνια υπηρεσία έπαιρνε (μαζί με τα επιδόματα) 7005,73 και συνταγματάρχης (με 27 χρόνια και χωρίς τα οδοιπορικά) έφτανε τα 2993,18.
29/11 11:21  atan
Jony οι Νερουλάδες δεν είναι ένας , είναι παραπάνω
Πλέον αυτών , ο μισθός Καθηγητών Μ.Ε , όπως γνωρίζεις , είναι 1.000 Ε , με Τάση στα 700
Είναι Ξεκωλιάριδες λοιπόν , εκτός από Προδότες οι Καριόληδες Πολιτικοί ;
29/11 11:35  cornelsen
Φυσικά ρε φίλε και είναι 1000€ ο μισθός τού εκπαιδευτικού. Τι, θα τούς πληρώνουμε κιόλας; Λεφτά για το βαθύ κράτος και τούς δανειστές έχουμε -όχι για κοινωνικές δαπάνες. :)
http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=40894&blid=95

ΥΓ.: Δεν υπερασπίζομαι κανέναν "νερουλά", απλώς δεν μπορώ να ακούω ότι οι δικαστές... πένονται (με 65 χιλ μικτό ετήσιο εισόδημα).
29/11 12:17  Ηρακλής
Μπήκατε για τα καλά στο ντορβά τους.
Φυσικά και είναι θέμα οι μισθοί κάποιων υπαλλήλων, όπως και χιλιάδες άλλα είναι θέμα, όμως φίλοι, όλα αυτά είναι το δέντρο.
Το Δάσος είναι αυτοί που τους τα δίνουν, αυτοί που τους διορίζουν, αυτοί που έντεχνα δίνουν σήμερα βορά στο κοινωνικό αυτοματισμό αυτές τις περιπτώσεις, για να μη δούμε το δάσος.
Οι δικαστές που ήταν έξυπνοι, δεν είπαν κακώς παίρνει ο τάδε 6000. Είπαν ΑΦΟΥ αυτός παίρνει 6000 τότε με βάση το Σύνταγμα, κι εμείς 6000. Η λύση λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, η λοιδωρία του νερουλά. Η λύση είναι ΟΛΟΙ μαζί να διεκδικήσουμε ΤΟ ΜΙΣΘΟ του νερουλά, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
Μη γελάτε. Ακόμα δεν βρήκα ομάδα συνταξιούχων Πανεπιστημιακών, για να προσφύγουμε εναντίον του μνημονίου ΑΤΟΜΙΚΑ ζητώντας τα λεφτά μας πίσω Και σε μας η παρανομία είναι εξώφθαλμη αφού κόβει και τη μείωση μισθού, και τη μείωση των συντάξεων, δηλαδή δύο μειώσεις, ή 32% της ήδη μισής σύνταξης.
Μια και η Ελλάδα, δεν είναι μπαταχτσής με τους ξένους, οφείλει να είναι το ίδιο συνεπής και με τους Ελληνες, και ιδιαίτερα με όσους έχουν πληρώσει 35 χρόνια ΟΛΕΣ τις εισφορές στα ταμεία.
Προσωπικά πιστεύω ότι ΟΛΕΣ οι προσφυγές εναντίον των περικοπών συντάξεων θα δικαιωθούν, δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να προσφεύγει κανένας.( Το ίδιο θα γίνει και με τους ομολογιούχους μόλις ένα found κερδίσει τη πρώτη δίκη ).

29/11 17:34  atan
Ηρα δεν τα λές καλλά
Οι μισθοί των "παιδιών τους" που κουβαλάνε νερό , ασφαλ,ως και δεν μπορούν να δοθούν σε Καθηγητές , Γιατρούς και άλλους
Ο νερουλάς είναι παιδί Εγκάθετων & Δοσίλογων Κάτι θα ξέρω παραπάνω , για να το γράφω.
Οσον αφορά τούς Δικαστικούς δεν σκέφτηκαν καθόλου.Ηταν στημένο , όπως & τόσα άλλα
Κομπρενεβού ;
29/11 17:40  atan
Υ.Γ
Ηρακλή Συμπέρασμα : η Ολοι η Κανένας λοιπόν
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις