Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ???
879 αναγνώστες
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012
17:11

Πάμε να δούμε το υποτιθέμενο Σύνταγμα που έχουμε και πως το τιμούν οι  ΒΟΛΕΥΤΕΣ που έχουμε.

Άρθρο 1: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Μια και η εξουσία πηγάζει από τον λαό, αυτός, αποφάσισε να πεινάσει, να μείνει άστεγος, να είναι άνεργος, να μην έχει νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά να έχει νταβατζήδες βολευτές που τους δίνει δικαίωμα να παίρνουν 6000 τον μήνα ενώ ο λαός, (όποιος ακόμα δουλεύει) να παίρνει 500 ευρώ. Αρα, όλα για τον λαό, που αποφασισε να πεινάσει ,γιατί δεν είχε τι να κάνει.

Άρθρο 2: Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Η πολιτεία σαφώς προστατεύει τον άνθρωπο, γι΄ αυτό όταν κλέβουν μια τράπεζα σπεύδουν 30 περιπολικά και 150 αστυνομικοί, αλλα, όταν κάποιον τον κλέβουν, ή τον σκοτώνουν δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΝΑΣ αστυνομικός να βοηθήσει. Αφήστε πόσο τον σκέφτονται  όταν αποφασίζουν γι αυτόν (λαό). Τη μισή αστυνομική δύναμη επιστρατεύουν προκειμένου να περάσουν τα φιλολαικά μέτρα. Τώρα με τη χρήση χημικών, θεωρείτε οτι προστατεύουν τον πολίτη μέχρι να αποφασίσουν το μέλλον του, και το ξύλο είναι για να συνηθήσουν τα μέτρα, και να ξέρουν τί ψηφίζουν. Σαφώς ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αλλά δεν διευκρινίζεται, πως εννοεί ο καθένας, την προστασία του ανθρώπου.

Άρθρο 4:
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Πάντα. Γι αυτό οι βουλευτές αποφάσισαν οτι για να ξεχωρίζουν, θα πρέπει όταν κλέβουν, να μπορούν να έχουν κάλυψη-ασυλία. Επίσης, αποφάσισαν οτι οι μισθοί τους θα είναι πολλαπλάσιοι των δούλων, συγνώμη των απλών πολιτών ήθελα να πω, οπότε για να καλύψουν τα νώτα τους έδωσαν και υψηλούς μισθούς στην δικαιοσύνη η οποια δέχθηκε αυτής της μορφής την ισονομία. Βέβαια και εδώ παίζει ρόλο το πως ερμηνεύει ο καθένας το " είναι ίσοι ενώπιον του νόμου " ,γιατί δεν μπορεί να λές ένα βουλευτή ή ένα Υπουργό ή ένα πρωθυπουργό βρέ αδελφέ, κλέφτη και προδότη και να  θέλεις να τον τρέχεις στα δικαστήρια. Ποιός είσαι εσύ που τολμάς να τα βάζεις με αρχικλέφτες. Αντε γιατί νομίζετε οτι γίναμε όλοι ίσα και όμοια. Αυτά να τα κάνετε σε αυτούς που μπορείτε και μόνο όσο φτάνουν τα χέρια σας. Αυτό εννοεί εδώ το άρθρο και όχι τι νομίζεται εσείς.

5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Υπάρχει καμμία αντίρρηση οτι έτσι γίνεται. Πάντα ανάλογα με τις δυνάμεις του.  Γι αυτό, όταν βλέπουμε να έχει ακόμα δυνάμεις, τους βάζουμε νέους φόρους, νέα χαράτσια νέες μειώσεις μισθών και όλα αυτά γίνονται χωρίς διακρίσεις.  Αντε πάλι με τους βολευτές....αυτοί είπαμε, δεν αναφέρονται στο Σύνταγμα. Είναι για να φροντίζουν πως θα τα παίρνουν από τους άλλους  και οχι να δίνουν. Μόνο να παίρνουν είναι και μάλιστα αφορολόγητα. Για την δε προσφυγή σας ότι δεν είναι Συνταγματικό, υπάρχουν αντίστοιχα οι υποστηριχτές τους που πληρώνονται και αυτοί αδρά. Ποιός βάζει τα χέρια του να βγάλει τα μάτια του.

Άρθρο 7: Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

Εξαιρούνται τα ΜΑΤ όταν κτυπάνε κόσμο, που διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει δουλειά ή πεινάει. Επίσης όταν ρίχνουν δακρυγόνα, οταν ξυλοκοπούν όποιον βρούν μπροστά τους, οταν τραβάνε αιμόφυρτους σαν σκουπίδια και ιδίως αν κτυπούν με τα γκλόπ στο κεφάλι. Το κομμάτι του άρθρου που λέει " σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας ", βρείτε εσείς που μπορείτε να το κατατάξετε.

Άρθρο 17: Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας.

Αυτό και αν τηρείται. Τα βιβλία είναι δωρεάν, τα σχολεία είναι πολλά, οι εκπαίδευση άρτια ώστε δεν χρειάζονται φροντιστήρια και το σημαντικότερο....το χαρτί που παίρνουν, κάνει και για χαρτί τουαλέτας.

Άρθρο 21:
3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.

Εδώ μας λέει το Σύνταγμα πώς μπορούν να κλέβουν νόμιμα οι υπουργοί και οι διαχειριστές της υγείας, στο όνομα της υγείας. Γι αυτό δεν αρκούσαν τα φάρμακα που έφερναν μέχρι τώρα και αποφάσισαν να φέρουν γενόσημα και επειδή η προστασία της υγείας είναι το πρώτο μέλημα, αποφάσισαν  τώρα  πως η πολύ υγεία βλάπτει και άρχισαν τις περικοπές και σταδιακή απόλυτη διάλυση του κλάδου υγείας. Τώρα πως ο πολίτης ( που από αυτόν πηγάζει η εξουσία) αποφάσισε να πεθάνει αφού αυτό σημαίνει η καταστροφή του κλάδου...είναι κάτι απορίας άξιο (τουλάχιστον). Δεν συζητάμε βέβαια για το άρθρο 2 (παραπάνω).....είναι ολα αυτά για άλλη χώρα. Αφήστε δε τα υπόλοιπα για τους νέους που τους ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ από την χώρα μας τους ανάπηρους που δεν μπορούν να βρούν φάρμακα κ.λ.π. Πάντως το κράτος μεριμνά.

4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.

Αυτό και αν τυχαίνει ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ. Ενα σπίτι που ο πολίτης αγόρασε με κόπους χρόνων, δάνεια κ.λ.π το χρυσοπληρώνει άλλες 10 φορές με τους φόρους, που ειδικά φροντίζει το κράτος γι αυτόν.

Άρθρο 22:
1. Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

Αυτό δεν σχολιάζεται γιατι θα τελειώσουμε αύριο.

5. Το Κράτος μεριμνά για την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, όπως νόμος ορίζει.

Και αυτό χωρίς σχόλια. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ

Άρθρο 51:
1. Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ποιά η λογική των 200 η τριακοσίων  βουλευτών? Από πού προκύπτει οτι θέλουμε 200 η 300 ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ - ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, να τους πληρώνουμε : α)  Με αυτά που καθορίζουν αυτοί για τον εαυτό τους. β) Με αναδρομικές αυξήσεις , μπόνους, κρυφά κονδύλια, εκατοντάδες επιδόματα.γ) Να έχουν τον Ελληνικό λαό να πληρώνει τα πάντα γι αυτούς απο τηλέφωνα,μετακινήσεις ,βενζίνες,σάουνες ,ξενοδοχεία, φαγητό και ένα σωρό άλλα.και το σημαντικότερο όλων. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ???? 

ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ( ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ )  ΕΙΝΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ, ΤΟΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ  (ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ).

Δεν μιλάμε για το άρθρο 28, σύμφωνα με το οποίο διεθνείς συμβάσες επικυρώνονται με πλειοψηφία 3/5, πράγμα που δεν έγινε με το Μνημόνιο και που έχει διχάσει;;;;;  τους δικαστικούς .

Το Σύνταγμα καταλήγει: Η τήρηση του Συντάγματος επαφείεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις