Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


PC των 60 ευρώ σε μέγεθος USB stick τρέχει Android και Linux
1006 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012
23:26

Πόσο μικρός μπορεί να είναι ένας υπολογιστής; Σαν netbook, tablet, smartphone; Τι θα λέγατε για έναν υπολογιστή σε μέγεθος USB stick; Ναι, υπάρχει, και μάλιστα δεν είναι προϊόν κάποιου μεγάλου κατασκευαστή, αλλά έχει μία «ταπεινή» κινέζικη προέλευση. Ονομάζεται MK802 και έχει προεγκατεστημένο το Ice Cream Sandwich.
Διαθέτει επεξεργαστή στα 1.5 GHz, 512 MB RAM και αποθηκευτικό χώρο 4 GB, επεκτάσιμο με κάρτα μνήμης microSD. Έχει δύο θύρες USB και μία θύρα HDMI, απαραίτητη αφού φυσικά δεν έχει δική του οθόνη. Μάλιστα αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο desktop, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Ubuntu Linux 10.04. Απλά κατεβάστε το image file, κάντε το extract σε μία κάρτα microSD, και κάντε boot από την κάρτα. Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η συσκευή κοστίζει μόνο 60 ευρώ!

http://skandalistis.blogspot.gr/2012/10/pc-60-usb-stick-android-linux.html#more

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις