Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
1071 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
15:28

Θέλετε να προστατέψετε την περιουσία σας και το μέλλον των παιδιών σας ?

Θελετε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας?

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Για όσους γνωρίζουν και Για όλους τους υπόλοιπους , παραθέτουμε το  ΕΞΩΔΙΚΟ 
που θα επιδοθεί στις τράπεζες , 
αρχίζοντας στην πράξη την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο...
πλιάτσικο και την λεηλασία της ζωής και της περιούσιας μας .
 
ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΝΟΜΙΜΑ
 
 Όλες οι κυβερνήσεις πήραν και παίρνουν δάνεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα δίνουν σαν << βοήθεια >> στις Ελληνικές τράπεζες υπό την μορφή δανεικών και αγύριστων. Για να επιστραφούν όμως τα λεφτά στην Ε.Κ.Τ. όταν λήγουν τα δάνεια, μας  βάζουν φόρους όπως τώρα να τα πληρώσουμε εμείς, αντί να τα πληρώσουν οι τράπεζες .
 
Κάθε δανειολήπτης αλλά και κάθε απλός φορολογούμενος πολίτης
μπορεί με τον κάτωθι τρόπο να βάλει τέλος στο πλιάτσικο που κάνουν στην χώρα και τον λαό οι υπάλληλοι των τοκογλύφων. 
 
Καταθέτουμε το κάτωθι εξώδικο στην τράπεζα να μας απαντήσει αν θα μας φορτώσουν συνολικούς φόρους 233 δις ευρώ, γιατί τα πρώτα 23 δις πέρασαν στο χρέος στις 30/6/2012 και θα τα πληρώσουμε εμείς με φόρους !!!
 
Είτε μας αΕίτε απαντήσουν είτε όχι, θα καταθέσουμε μετά ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή και θα ζητάμε τόσο την δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου της τράπεζας όσο και το πάγωμα κάθε δικής μας πληρωμής όπως και πάγωμα κάθε δικαστικής ενέργειας των τραπεζών σε βάρος μας μέχρι οι τράπεζες να επιστρέψουν τα μετρητά και τα ομόλογα που δεν έχουν λήξει ακόμα .
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
 
Για κάθε τράπεζα χρειάζεται ξεχωριστό εξώδικο και αντίγραφο
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 Η κατάθεση του εξωδίκου θα γίνει από τον κάθε δανειολήπτη ατομικά στο υποκατάστημα τηςτράπεζας της περιοχής του . Όμως δεν θα πάει μόνος στην τράπεζα αλλά μαζί με 40-50 άλλους δανειολήπτες και φορολογούμενους πολίτες ώστε να δημιουργηθεί ουρά που θα μπλοκάρει αφ ενός την τραπεζική λειτουργία αλλά και να γίνει η αφορμή ο κόσμος που θα δει αυτό να ρωτήσει και έτσι να διαδοθεί ευκολότερα     ,και ,γρηγορότερα.
Κάθε μέρα να πηγαίνει και μια ομάδα δανειοληπτών – φορολογουμένων πολιτών και θα κάνει το ίδιο ώστε να γίνει καθημερινό φαινόμενο στην τοπική κοινωνία.
 
Η αρχική κατάθεση προτείνεται να γίνει την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και την ορίζουμε για την 31Οκτωβρίου 2012
Θα έχετε μαζί αντίγραφο του εξωδίκου και θα ζητήσετε να σφραγίσουν αυτό σε όλες του τιςσελίδες και όχι μόνο στην πρώτη.
Αν αρνηθούν η επικαλεστούν οποιαδήποτε δικαιολογία τότε να ζητήσετε όπως έχετε δικαίωμα από τον νόμο να σας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου εγγράφου, δηλαδή θα βγάλουν οι ίδιοι φωτοτυπία του εξωδίκου και να το σφραγίσουν .Αυτό δεν μπορούν να σας το αρνηθούν.
Μετά θα μας στείλετε το αντίγραφο και μια εξουσιοδότηση για την κατάθεση των ασφαλιστικώνμέτρων, της αγωγής και κάθε άλλης νομικής ενέργειας. ( θα υπάρξει πρώτα συνεννόηση για αυτό )
 
Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι έχουμε ένα κόστος εξόδου των ενεργειών, αντί ένα για τον κάθεδανειολήπτη πράγμα που << μηδενίζει >> ουσιαστικά τα έξοδα ανά μέλος του συλλόγου .Επίσης η γραφειοκρατία θα γίνει μια φορά για όλους και όχι τόσες φόρες όσοι και οιδανειολήπτες .
Δεν θα υπάρχει συνδρομή για κάθε μέλος του συλλόγου αλλά στην κάθε δικαστική κίνηση τα έξοδα παραστάσεων θα διαιρούνται με τον αριθμό των συμμετεχόντων μελών γεγονός που καθιστά<< μηδενική >> την χρηματική συμμετοχή.
Όλοι οι δικαστές θα πάρουν τις επόμενες μέρες το έγγραφο που δείχνει γιατί κόβουν τουςμισθούς σε αυτούς και σε όλο το κόσμο , δηλαδή για να τα δίνουν στους τραπεζίτες. Έτσι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων με 15.000 και περισσότερους αιτούντες παρόντες όλοι στην Ευελπίδων, θα είναι σταθμός στην δικαστική ιστορία.
 
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ .
Πείτε το σε όλους τους γνωστούς σας και μοιράστε το για να συμμετάσχουν όλοι
.
Επικοινωνήστε με το κίνημα για να σας φέρουμε σε επαφή στην περιοχή σας με συμπολίτες σας
. 
Η επικοινωνία με το κίνημα για κάθε πληροφορία – διευκρίνηση γίνεται στα κάτωθι :
Τηλέφωνα: 6984 656 709 ή  210 56 96 014 ή
ιστολόγιο  antistasitora.blogspot.com
 
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
 
Κατωτέρω είναι τα δυο εξώδικα αν είναι κάποιος δανειολήπτης η αν είναι απλά φορολογούμενος πολίτης χωρίς δάνεια
 
Στήν 2η περίπτωση γράφουμε κάτω από το Κυριοι:
Σαν φορολογούμενος πολίτης.
Τα άλλα παραμένουν ίδια.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις