Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑ (εξουσίας), ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
1113 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012
15:16
Φωτογραφίες που συγκινούν και περιγράφουν πως δυο εχθροί, ένας πανίσχυρος θύτης και ένα ανυπεράσπιστο θύμα , βρίσκουν τελικά ο ένας συντροφιά στο πλευρό του άλλου.
Μια λέαινα έχει τελειώσει το κυνήγι της , κατασπαράσσοντας μια ενήλικη αντιλόπη. Καθώς απομακρύνεται από το σημείο θα συναντήσει και το μωρό του άτυχου ζώου.

Και ενώ κάποιος θα περίμενε πως και αυτό θα αποτελούσε μέρος του «δείπνου» της, ο άγριος κυνηγός της φύσης θα αντιδράσει εντελώς διαφορετικά όπως μαρτυρά και ο τηλεοπτικός φακός. Θα πλησιάσει το μικρό και θα το προστατέψει.
Η κάμερα θα καταγράψει ακόμα και ένα χάδι της λέαινας στην ανυπεράσπιστη γαζέλα.
 
 
Και όταν και άλλες λέαινες θα πλησιάσουν στο σημείο, το άγριο ζώο απομακρύνει το ορφανό από το σημείο για να το προστατέψει όπως θα έκανε και με τα δικά της μικρά.
 
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις