Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ !!!
737 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
09:59

Δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο από όλους τους Προέδρους της Βουλής για την .... «υπαλληλική υπερσυμφόρηση» που παρατηρείται στο Eλληνικό Kοινοβούλιο, πάντως σήμερα βγήκαν επισήμως όλα τα νούμερα στην φόρα και μείναμε άφωνοι!

Η επίσημη απογραφή έδειξε πως οι εργαζόμενοι του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι 1.700 άτομα. Ο αριθμός ρεκόρ προκαλεί, όταν μάλιστα η Βουλή αποφεύγει να δώσει εγγράφως αναλυτικές καταστάσεις με το προσωπικό, τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος ή το μέρος του κανονισμού μέσω του οποίου γίνονται τα ρουσφέτια.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής», πρόκειται για 670 "τακτικούς" υπαλλήλους, 541 με σχέση ιδιωτικού δικαίου, κάτι λιγότερο από 100 μετακλητούς, και 360 αστυνομικούς.

Σε σχέση με την προ κρίσης εποχή, το προσωπικό της Βουλής είναι λιγότερο, ωστόσο το καλοκαίρι του 2009, πριν την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και τελευταία χρονιά που δίνονταν στοιχεία, οι εργαζόμενοι ανέρχονταν σε 989 τακτικούς, 164 μετακλητούς και 865 ιδιωτικού δικαίου.

Το 2005 οι αμοιβές για τους τακτικούς υπαλλήλους, τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τους υπαλλήλους "ειδικών κατηγοριών" κλπ ανέρχονταν στο ποσό των 71 εκατομ. ευρώ. Το 2010, κι αφού είχαν γίνει κι άλλες προσλήψεις, το ποσό αυτό αγγίζει πλέον τα 102,4 εκατ. ευρώ

Πάμε στο δια ταύτα :

Στο τσιφλίκι των βουλευτών ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ κουμάντο.

Επειδή έχουμε κρίση, φροντίζουμε τους συγγενείς μας και τους φίλους μας.

Οσο αφορά τις πληρωμές? Ας δούμε τι γίνεται μεσοσταθμικά.

102.400.000 / 1700 = 60.235 ευρώ.

Επομένως μηνιαίος μισθός  60235 / 12 = 5020 ευρώ ο κάθε ένας!!!!!!

Είναι αυτό που λέμε....αντί τον γάιδαρο...χτυπάμε το σαμάρι!!!

Τι θα μας πεί ο Σαμαράς γι αυτό ???????????????

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις