Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Ρόζ κλήσεις ´´καίνε´´ τον Πάλλη
940 αναγνώστες
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012
16:16

 

 

 
 
Γράφει ο Εκνευριστικός,
Ολοκληρώνεται η δικογραφία που εμπλέκει σε μία από  τις μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές απάτες τον εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο εφημερίδας, Αναστάσιο Πάλλη και την οποία έχει στα χέρια της η 5η τακτική ανακρίτρια, Σοφία Φουρλαρη.
Ο φάκελος φωτιά με αριθμό μητρώου Α05/0Ι.Ε/702/19.12.05 περιγράφει, σύμφωνα με πΛηροφορίες,το πώς ο Πάλλης κατάφερε να ζημιώσει με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον ΟΤΕ, σε διάστημα ελαχίστων μηνών.

Ο άνθρωπος  που το 1998 κυκλοφορούσε στις τράπεζες μ´ένα ´´ιερό γράμμα´´ στο χέρι, απ´ τον Ηγούμενο Εφραίμ, ώστε να του ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες ως οικονομικού και διαχειριστικού διευθυντή της Μονής Βατοπεδίου, διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε το Δεκέμβριο του 2005, μετά  από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του ο τότε διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Παναγιώτης Βουρλούμης.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, ο Πάλλης εμφανίστηκε ψευδώς, μέσω της εταιρίας συμφερόντων του, ÿπ ονόματι Ronda, ως δεύτερος επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος του μικρού κρατιδίου της Αφρικής, Sao Tome & Principe.
Έτσι μπόρεσε το 2004, να κλείσει μια ιδιαίτερα κερδοφόρα συμφωνία και να συνάψει σύμβαση με τη θυγατρική OTEGLOBE S.A.για τη δρομολόγηση τηλεφωνικής κίνησης που παράγεται απ´τον ΟΤΕ  με προορισμό το κρατίδιο της Αφρικής και παραλήπτη την εταιρία του.
Η σύμβαση, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως, ήταν τελικα το ´´κλειδί´´ ώστε να στήσει την ´´απάτη των dialers´´.
Μια κομπίνα ´´κακοβουλου λογισμικού´´, με θύματα χιλιάδες ανυποψίαστους  συνδρομητές που καλούνταν να πληρώσουν ροζ κλήσεις -μέσω Διαδικτύου- που όμως δεν είχαν καλέσει ποτέ!
Το αποτέλεσμα;
Αρνούνταν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά κι έκοβαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις!
Το …πως γινοταν η ´´δουλειά´´,περιγράφεται λεπτομερώς στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, που συντάχθηκε το 2007 και σύμφωνα με το οποίο ο  Αναστάσιος Πάλλης, φέρεται ως ο εγκέφαλος για μια από τις πιο ζημιογόνες κομπίνες με ´´ροζ κλησεις´´ που έχουν σημειωθεί ποτε σε βάρος του ΟΤΕ.  4 εκατομμυρια ευρώ!
Τα ερωτήματα είναι πολλά.
- Γιατί  η υπόθεση παραμένει στα συρτάρια του ΣΔΟΕ απ´ το 2005;
- Γιατι καποιοι αρμόδιοι της OTEGLOBE S.A. θεώρησαν τον Πάλλη ´´επαρκές´´ πρόσωπο ώστε να συνάψουν μαζί του μια τόσο σημαντική συμφωνία;
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ένα λόγω πόρισμα, τους κατηγορεί για πλημμελή έλεγχο που αγγίζει τα όρια της ποινικής ευθύνης, αφού όπως αποδείχθηκε ο Πάλλης δεν τους είχε προσκομίσει ούτε καν το ιδρυτικό καταστατικό της Ronda.
Το σίγουρο πάντως είναι, πως η Γερμανική διοίκηση του ΟΤΕ, περιμένει απ´ οτι λέγεται, με   ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς το ύψος της ζημιάς και…την εποχή της κρίσης!
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις