Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Τέλος... ακινησίας για κατόχους ΙΧ
987 αναγνώστες
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012
16:52
Δεν έχουν τέλος οι οικονομικές επιβαρύνσεις για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων καθώς η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής ενός ειδικού τέλους ακινησίας για την κατάθεση των πινακίδων. Εάν τελικά το...
νέο μέτρο «κλειδώσει», οι ιδιοκτήτες που θα καταθέσουν πινακίδες στο τέλος της χρονιάς με την αιτιολογία της προσωρινής ακινησίας, θα κληθούν να πληρώσουν ένα αντίτιμο, τη στιγμή που αυτό μέχρι τώρα γίνονταν δωρεάν.

Ανάλογη επιβάρυνση βάραινε μέχρι τώρα τους κατόχους σκαφών αναψυχής, για τα οποία το Τέλος Ακινησίας κυμαίνεται από 10 έως και 100 ευρώ για ένα χρόνο ανάλογα με τα μέτρα του πλωτού.

Αιτία για την πιθανή επιβολή του νέου μέτρου, είναι ο αριθμός κατάθεσης πινακίδων, ο οποίος άγγιξε τις περίπου 745.000 τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, μόνο την περασμένη χρονιά καταγράφηκε αριθμός-ρεκόρ, με 365.000 οχήματα. Ο ρυθμός αυτός προβλημάτισε τα μέλη της κυβέρνησης, που βλέπουν τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας να μειώνονται.

Ο στόχος του υπουργείου, είναι να αυξηθούν τα έσοδα, να μειωθεί ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στους δρόμους, αλλά και να αυξηθούν οι οριστικές διαγραφές των ΙΧ, καθώς με το καθεστώς της προσωρινής ακινησίας πολλά αυτοκίνητα μεταβιβάζονται για ελάχιστα χρήματα, ενισχύοντας τη φοροδιαφυγή.

Από το μέτρο, όπως φαίνεται θα εξαιρεθούν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, οι έμποροι αυτοκινήτων αλλά και οι ναυτικοί.
 
*** Να προσθέσουμε και εμείς με την σειρά μας ένα νέο μέτρο για τους πολιτικούς και το συνάφι της  βουλής.
 
Για καθε νόμο που θα περνάνε να ελέγχεται κι απο μία δραστηριότητα τους, οσο αφορά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
 Για κάθε μ@λακια  που θα λέει ο κάθε εφάνταστος μ@λάκας για νέα χαράτσια, να πληρώνει και πρόστιμο 100 ευρώ.
Σε 1 χρόνο θα δείτε πως θα πάψουμε να χρωστάμε !!!

 http://www.enimerwsi.gr/2012/08/blog-post_5108.html#ixzz24wUlaQhv
Σχόλια

29/08 17:59  first
Να βαλουμε και ενα τελος(Ναναι ακριβο ομως)
για την πολιτικη ακινησια,θα καθαρισουμε σε λιγοτερο απο ενα εξαμηνο.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις