Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


2.000 μεγαλοκαταθέτες δέν ἔχουν ὑποβάλλει φορολογικές δηλώσεις
970 αναγνώστες
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012
15:44

Βρέ καλῶς τούς φοροφυγάδες. Ἀπό τήν Ὕδρα τά παιδιά; Ἤ ἀπό τίς ὑπόλοιπες τουριστικές περιοχές τῆς Ἑλλάδος;

Ὁ Πεπόνης ἔχει πολύ δουλειά, τελευταίως, ὁ ἄνθρωπος. Ὅλοι ἀπό τόν Πεπόνη κρεμόμαστε ἀλλά καί τό Ἑλληνικό κράτος. Ψάχνουν νά βροῦν εἰσοδήματα γιά τό βαρέλι δίχως πάτο

 Μόνο στίς τσέπες τῶν πολιτικῶν δέν θέλει νά ψάξῃ ἀκόμα. Ἐκεῖνος ὁ ἀνεκδιήγητος ὁ Κούβελος τό δικαιολόγησε τό ἑκατομμύριο, ἤ μόνο νά καταστρέφῃ τά ὄνειρα τῆς νεολαίας μας ξέρει;


425 μεγαλοστελέχη τραπεζῶν δέν ἔχουν ὑποβάλλει φορολογικές δηλώσεις τά τελευταῖα τρία χρόνια

Παρέμβαση για περισσότερα από 2.000 άτομα, μεγαλοκαταθέτες, που δεν έχουν καταθέσει φορολογικές δηλώσεις κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, προκειμένου να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση.


Αφορά 425 μεγαλοστελέχη τραπεζών τα οποία δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και 1.727 που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό, οι οποίες συνολικά υπερβαίνουν τα τρία δισ. ευρώ.


Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο. Η έρευνα θα διενεργηθεί από το ΣΔΟΕ το οποίο αναμένεται να κάνει εκτεταμένους ελέγχους για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα για όλα τα παραπάνω πρόσωπα.


Μεταξύ άλλων πρόκειται να εντοπίσει εκείνους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα που διατηρούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

(πηγή)

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις