Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ME ΑΥΤΗ TΗN ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ???
1046 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012
15:49

Πούλησαν την ΑΤΕ 95 εκατομμύρια, όταν μόνο μία έκταση που έχει η τράπεζα στα Βόρεια Προάστια αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ...

Η έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.

Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. 
Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια που μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα, και βγαίνουν να μας πουν πως εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας αποκρύπτοντας ότι έχασαν το εφάπαξ τους όλοι οι εργαζόμενοι στην Α.Τ.Ε, και πως θα απολυθούν περνώντας κάτι …ψίχουλα για να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας.  Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.
Η στάση που τηρούν τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και επιτήδειοι εμπλεκόμενοι είναι σιωπή λόγω των 25,776 εκατ. ευρώ που ανέρχεται η συνολική διαφημιστική δαπάνη του ομίλου Πειραιώς δηλαδή το περίπου 25% των κεφαλαίων που...δαπανά ο Όμιλος για να αποκτήσει την υγιή Αγροτική(*).
Σύμφωνα με τα τελευταία (διαθέσιμα ) στοιχεία (marketingnews) ο συνολικός λογαριασμός (διακινείται από την Bold) καλύπτει όλα τα Μέσα- από τηλεόραση, ραδιόφωνο μέχρι ειδικές κατασκευές- για περισσότερα από 25 προϊόντα/κωδικούς & υπηρεσίες της τράπεζας. Στους...άνυδρους διαφημιστικά καιρούς, που διάγουν τα ΜΜΕ ( μικρά και μεγάλα) είναι κατανοητή η ΣΙΩΠΗ που τηρείται και στο θέμα της ATEBank. Για να μην αναφερθούμε στα διθυραμβικά... άρθρα, τα κάθε λογής αφιερώματα, σχολιασμούς κ.λ.π την κάλυψη που παρέχεται από το Σύστημα (και το δημοσιογραφικό σινάφι...).
Όμως ΔΕΝ είναι μόνο τα εμφανή διαφημιστικά κονδύλια αλλά και τα συνήθη pay rolls, οι προσφορές και τα έμμεσα bonus. Θα περιοριστούμε μόνο στην υπενθύμιση του all inclusive ταξιδιού πολυμελούς δημοσιογραφικής κουστωδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Κοντολογίς η Πειραιώς και η ομάδα Σάλλα με μόλις 92 εκατ. ευρώ διασφαλίζει καθαρά περιουσιακά στοιχεία σχεδόν 12 δισ. ευρώ. Και όλα βαίνουν καλώς.
Το γεγονός είναι , πως ο έλληνας φορολογούμενως, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος θα πληρώσει το μάρμαρο.
Όπως πληρώνει την λυπητερή της Proton Bank του αρχικλεφταρα Λαυρεντιάδη ( ελέω Βενιζέλου) ή της Ασπίδας του  μαφιόζου Ψωμιαδη .

http://ixnos.blogspot.gr/2012/08/95-60.html

Σχόλια

06/08 16:21  atan
Αγαπητέ Τάκη
Οσο ποιό γρήγορα συνηδειτοποιήσουμε, πως οι Σάλλας , Π"ντωνίου, Π" κωνσταντίνου, ΓΑΠ κ.α Δημοκρατικές Δυνάμεις , δεν είναι παρά ΠΙΟΝΙΑ της Παγκόσμιας Τράπεζας, τόσο ποιό γρήγορα θα τους πάρει ο Διάολος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις