Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Επίδειξη χλιδής από τους Ελληνες αξιωματούχους στο Λονδίνο
904 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012
15:39

Δριμεία επίθεση κατά των υπευθύνων της ελληνικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαπολύει η βρετανική εφημερίδα Independent. Με σημερινό της επικριτικό δημοσίευμα τους κατηγορεί ότι παρά την κρίση ξόδεψαν 150.000 λίρες για να κλείσουν ολόκληρο το Carlton Club στο Σεντ Τζέιμς Λονδίνο, για να το μετατρέψουν σε «Σπίτι των Ελλήνων».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ενοικιάσουν το πριβέ κλαμπ και να χρησιμοποιήσουν τους χώρους του για την «προώθηση της ελληνικής κουλτούρας».

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι 75.000 λίρες θα δοθούν από χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών και τα υπόλοιπα από τον ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά της η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο αναφέρει πως κατέληξαν στη λύση της ενοικίασης του Carlton Club, γιατί ήταν ο μόνος διαθέσιμος χώρος.

Η πρώτη προφανής επιλογή θα ήταν το Ελληνικό Κέντρο στο Marylebone το οποίο διατίθετο σε πιο χαμηλή τιμή, στις 1.800 λίρες την ημέρα.

Οπως αναφέρεται στην Independent «τη στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από "καταστροφικά" οικονομικά μέτρα οι έλληνες αξιωματούχοι που βρίσκονται στην βρετανική πρωτεύουσα ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου...».

Μάλιστα, συνεχίζοντας με ιδιαίτερα επικριτικό ύφος αναφέρει ότι χορηγοί, πολιτικοί και επίσημοι θα «σμίξουν» με τους αθλητές στη λέσχη, όπου σερβίρονται πανάκριβα «γκουρμέ» πιάτα.

Πάντως το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, που διοργανώνει την εκδήλωση, δήλωσε ότι ελπίζει να προσελκύσει ξένες επενδύσεις «για να διασκεδάσει τους επισκέπτες και να προωθήσει την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας».

*(Πώς; δείχνοντας πόσο εύκολα ξοδεύουν τα χρήματα;)

Η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση του προέδρου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, Χάρη Οικονομίδη, ο οποίος τονίζει πως «ήταν χρέος του ιδιωτικού τομέα να οργανώσει και να φιλοξενήσει την εθνική ολυμπιακή αποστολή έστω και για ένα μέρος των Αγώνων».

Ο κ. Οικονομόπουλος συμπλήρωσε ότι «η Ελλάδα δεν είναι μόνο το λίκνο του Ολυμπισμού και της Δημοκρατίας, αλλά και τη μητέρα των πανευρωπαϊκών ιδεωδών. Το Carlton Club βρίσκεται σε κομβικό μέρος και αποτελεί σημαντικό χώρο όπου έχουν παρθεί πολλές κρίσιμες αποφάσεις για τη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους τον 19ο αιώνα».

http://skandalistis.blogspot.gr/2012/07/independent.html#more

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις