Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
1019 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
14:12

ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Π.Τσαπανίδου "Σκάϊ τώρα" o Δ.Παπαδημούλλης, η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση στις αρχές, για να ελεγχθούν οι καταθέσεις όλων των Ελλήνων στην Ελβετία.

Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο καθώς ο Α.Σαμαράς ισχυρίζεται οτι θα γίνει κάθαρση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Με αυτήν την άρνηση αποδεικνύεται οτι κάποιοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους.

Επιβεβαιώνεται πλήρως η καταγγελία του Γ.Ζησιάδη (Ομογενής) βουλευτή στην Ελβετία, περί καταθέσεων που ανήκουν σε πρόσωπα - βουλευτές και των 2 μεγάλων κομμάτων.

Η απάντηση της Νέα Δημοκρατίας ήρθε από τα χείλη του ΚΟ. εκπροσώπου Γ.Πλακιωτάκη που χαρατήρισε πυροτέχνημα την κίνηση αυτή.

"Εμείς δεν συμμετέχουμε σε εξεταστικές και ελέγχους - πυροτέχνημα. Δεν συμμετείχαμε επίσης διότι εαν δεν βρεθεί καμία κατάθεση στο όνομά μας, μετά οι πολίτες θα ισχυριστούν οτι...τα έχουμε σε ονόματα συγγενών!"

diadrastiko

Τι θέλει να πει ο "τα κάναμε πλακάκια" Πλακιωτάκης.

Δεν συμμετέχουν γιατί ΑΝ δεν βρεθεί......και από που έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ????? 

Μηπως ΞΕΡΕΙ οτι θά ΒΡΕΘΟΥΝ και γι αυτό δεν το κάνουν?????

Ακόμα και αν δεχτούμε την άποψη αυτή..........γιατί δεν το κάνουν αφού ετσι θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ οτι δεν εχουν πρόβλημα να φανεί η αλήθεια?????

Ή ακόμα χειρότερα......μας θεωρούν μαλάκ...., πως δεν ξέρουμε πως  ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΓΓΕΝΩΝ????? ( βλέπε Τσοχατζόπουλος)

Ας μήν πούμε για τις ΔΗΘΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ που εντελώς ΤΥΧΑΙΑ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και φυσικά πάντα τις παίρνουν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. (κατά σύμπτωση βέβαια)......

Μήπως θα πρέπει να ψάξετε και τις μεγάλες κληρονομιές που ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ? Πολλές ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!

Ααα ξέχασα.....τι έγινε εκείνη η περιβόητη λίστα που πήρατε από την ΕΛΒΕΤΙΑ με τους "πλούσιους καταθέτες"?????

Γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ????

Γιατί ο κάθε ένας που σκέφτεται, μπορεί να βάλει οτι θέλει στο μυαλό του. 

Π.χ  Να ένας ωραίος τρόπος να βάλουμε λεφτά στην τσέπη μας - αφου δεν τα δημοσιεύουμε- μια και θα μπορούμε να τους ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ OΦΕΛΟΣ.

Πάλι π.χ Δώσε μου τόσα, αλλιώς θα σε βάλω να πληρώσεις πολύ περισσότερα και μάλιστα με πρόστιμο......

Άσε που θα σε ψάξω....κόσκινο θα σε κάνω.

Λέω εγώ.............

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις