Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ 15,4 ΕΚ ΕΥΡΩ !!!
1111 αναγνώστες
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012
12:49

Κρυμμένο θησαυρό 16,4 εκατομμυρίων ευρώ ανακάλυψαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς 92χρονης γυναίκας η οποία δήλωνε στην Εφορία «επάγγελμα οικιακά» και εισοδήματα ολίγων ευρώ, όταν τα ευρήματα των ελέγχων οδηγούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμπέρασμα ότι ήταν απλώς… τοκογλύφος.


Ηδη, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν προχωρήσει σε δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών ύψους 4 εκατ. ευρώ ενώ η Εφορία προετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί ορισμένα από τα 16 ακίνητα ιδιοκτησίας της τα οποία επίσης φαίνεται πως δεν θεωρούσε σκόπιμο να καταγράψει στις φορολογικές της δηλώσεις.

Η υπόθεση αυτή είναι μία από εκατοντάδες υποθέσεις που «τρέχει» αυτή την περίοδο το ΣΔΟΕ, το οποίο δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την παραδοσιακή ραστώνη που χαρακτηρίζει τους ελεγκτικούς - εισπρακτικούς μηχανισμούς του υπουργείου Οικονομικών σε προεκλογικές περιόδους. Ενδεικτικό είναι ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδικά κλιμάκια ελέγχου έκαναν έφοδο σε 73 νυχτερινά κέντρα, μπαρ και εστιατόρια όπου εντόπισαν 46 παραβάτες και 2.058 παραβάσεις και καταλογίστηκαν πρόστιμα περίπου 300 εκατ. ευρώ.

Στην υπόθεση της ηλικιωμένης γυναίκας, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν στην υπηρεσία έφτασαν πληροφορίες ότι η Α. Β. έχει καταθέσεις στις τράπεζες από 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ και 16 ακίνητα τα οποία δεν δηλώνει. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν από το άνοιγμα των τραπεζικών της λογαριασμών, κίνηση που αποκάλυψε πλήθος ανώνυμων καταθέσεων από τρίτους και ρευστοποιήσεις επιταγών από λίγες εκατοντάδες ευρώ έως και 6,4 εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε μία ημέρα.

Παράλληλα η επεξεργασία των φορολογικών της δηλώσεων αποκάλυψε εισοδήματα που κυμαίνονται από ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό το 2001 έως και 6.165 ευρώ - το μέγιστο - το 2004. Συνολικά, μόνο το 2011, οι καταθέσεις της υπερήλικης έφτασαν τα 2,4 εκατ. ευρώ όταν από το 2000 έως και το 2010 οι φορολογικές της δηλώσεις αποκαλύπτουν συνολικά εισοδήματα μόλις 27.888,91 ευρώ. 

Η ηλικιωμένη τον περασμένο Σεπτέμβριο απεβίωσε και ο γιος της ο οποίος είναι και ο μοναδικός της κληρονόμος, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η μητέρα του είχε κληρονομήσει μεγάλη περιουσία από έναν θείο της που ζούσε στην Αμερική και τα χρήματα των τραπεζικών της λογαριασμών, πλην της κληρονομιάς, προέρχονται από την εργασία της ως πλασιέ καλλυντικών, από τη σύνταξη του μακαρίτη του συζύγου της, από ενοίκια που εισέπραττε, από το πάθος της για επενδύσεις σε τραπεζικά προϊόντα υψηλής απόδοσης και από τις οικονομίες μιας ζωής…

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τον νόμιμο κληρονόμο της δεν έπεισαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, που θεωρούν ότι η γιαγιά δεν ήταν τίποτε άλλο από τοκογλύφος. Ακόμα κι αν δεν ήταν όμως, η διασταύρωση των τραπεζικών της λογαριασμών και των δηλωθέντων εισοδημάτων της αποκαλύπτει, σύμφωνα με πηγές του ΣΔΟΕ, πως ήταν μεγάλος φοροφυγάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, η ηλικιωμένη λόγω ψυχικής διαταραχής, όπως υποστήριξε ο γιος της, ζούσε ως ρακοσυλλέκτρια

http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4720968

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις