Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
1123 αναγνώστες
Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012
00:03

Οι σημερινές εκλογές έδωσαν ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μήνυμα.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Το κοινό "μυστικό"  ότι αυτοί που τα έκλεψαν και προσπαθούσαν να καλυφθούν πίσω από τις εκλογές καθώς πίστευαν ότι ο λαός ακόμα κοιμάται και θα τους ψηφίσει, έχει πλέον καταριφθεί.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, όχι στους κλέφτες που έκλεβαν ασύστολα τον ιδρώτα του, όχι στη λιτότητα, όχι στις απολύσεις, όχι στους ξένους νταβατζήδες.

Επίσης έδωσε ένα μεγάλο όχι στον "τσάμπα μάγκα" και τον έβαλε στη γωνία με το ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ από τη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, γιατί οι μάγκες δεν γλείφουν εκεί που φτύνουν.

Το ίδιο μάθημα έδωσε και στον έταιρο "τσάμπα μάγκα" του μνημονίου που μας παραμύθιαζαν οτι έχουν λύσεις και χωρίς αυτούς δέν θα υπάρχει άλλη ημέρα.

Επειδή οι τσάμπα μάγκες δεν είναι και μάγκες φρόντισαν με αντισυνταγματικό τρόπο να πριμοδοτήσουν με 50 έδρες την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Το πόσο  ανίκανος ειναι ο κωλοτούμπας αρχηγός φαίνεται από τις ΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, που έλεγε ότι θα πάει σε εκλογές αν δέν έχει πλειοψηφία.

Τώρα βέβαια κάνει την κότα γιατί σαφώς γνωρίζει οτι μια επόμενη εκλογική αναμέτρηση τώρα, θα του έδινε ίσως και μονοψήφιο ποσοστό.

Ας πάμε τώρα λοιπόν στο δια ταύτα.

Από οτι δείχνουν τα αποτελέσματα και σύμφωνα με το πρίμ των 50 βουλευτών στο 1ο κόμμα, δεν μπορεί να υπάρξει κάποια κυβέρνηση χωρίς την παρουσία της ΝΔ.

Άρα τι μένει?

Αν γίνει κάποια συγκυβέρνηση, να γίνει με σκοπό, και την αναθεώρηση του Συντάγματος με στόχο την αλλαγή του υπάρχοντος εκλογικού νόμου.

Οι συνθήκες στήν Ευρώπη είναι ιδανικές, ώστε να δωθεί πίστωση χρόνου στις πολιτικές δυνάμεις,  να δημιουργήσουν ιδεολογικές συγκλήσεις.

Τα αποτελέσματα τόσο στην Γαλλία , όσο και στο μικρό κρατίδιο της Γερμανίας αποτελούν ένα ηχηρό χαστούκι στο σύμφωνο σταθερότητας της μερκελ και της παρέας της.

Ηρθε λοιπόν ο καιρός να φύγει η σαπίλα των απατεώνων που λιμαίνονται το δημόσιο χρήμα και οι κλέφτες να πάνε επιτέλους φυλακή.

Ηρθε ο καιρός οι υποστηρικτές της αντιμνημονιακής πολιτικής να καταθέσουν δημιουργικές προτάσεις.

Ηρθε ο καιρός να ΕΦΑΡΜOΣΤΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις