Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ
1316 αναγνώστες
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
20:31

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΥΤΑ ΤΑ  "ΔΕΙΓΜΑΤΑ "  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΕΧΟΥΝ ( ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - OFFSHORE  - MIZEΣ Κ.ΛΠ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ??????

Δείτε τι έχουν λοιπόν οι κοπρίτες αυτοί......από αυτά που φαίνονται δηλαδή.

 

Το makeleio.gr δημοσιοποιεί 18 μέρες πριν από τις εκλογές τους φανερούς τραπεζικούς λογαριασμούς(τουλάχιστον όσοι είναι μέσες άκρες γνωστοί)από τα πόθεν έσχες των 300 εθνοκηφήνων της Ελληνικής Βουλής.

Το κάνουμε για να αποδείξουμε στην κοινή γνώμη(όχι ότι δεν το ξέρει)ότι οι περισσότεροι(πλην εξαιρέσεων)είναι ανεπάγγελτοι, κηφήνες, τεμπέληδες και άεργοι.

Δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους κι όμως απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία, οικόπεδα, ακίνητα κι ένα σκασμό λεφτά.

Υπάρχουν μερικοί απ αυτούς που έβγαλαν λεφτά έξω σε ξένες τράπεζες με τη σέσουλα. Η έρευνα όμως πλην ελαχίστων εξόφθαλμων περιπτώσεων, ναυάγησε.

Όσο για τους εισαγγελείς κοιτάζουν να παίξουν κι αυτοί πόλεμο εντυπώσεων με προεκλογικά πυροτεχνήματα, βάζοντας τον Ντον Κορλεόνε-Τσοχατζόπουλο, φυλακή, λίγες μέρες πριν το στήσιμο της κάλπης. Πάρτε μια γεύση για το τι έχουν οι 300 μοσχαναθρεμμένοι.

 

ι.......και άλλοι ανεπάγγελτοι βολευτές σε επόμενη συνέχεια

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις