Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια στη Μόσχα μέχρι το τέλος του 2012
1278 αναγνώστες
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011
14:50

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού Τύπου η ρωσική κυβέρνηση πρόκειται να κατασκευάσει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια για τη Μόσχα, μέχρι το τέλος του 2012. Οι εργασίες για την κατασκευή τους έχουν ήδη αρχίσει και το χρονοδιάγραμμα θεωρείται ιδιαίτερα «στενό».
Οι ρωσικές αρχές θεωρούν πως τα νέα αυτά καταφύγια χρειάζονται επειγόντως καθώς τα υπάρχοντα μπορούν να στεγάσουν μόνο το μισό πληθυσμό της πόλης, ενώ θεωρούνται και σχετικά απηρχαιωμένα.

Επιπρόσθετα η διάταξη των καταφυγίων δεν επιτρέπει τη γρήγορη μετακίνηση σε αυτά του πληθυσμού που μένει μακριά από το κέντρο της πόλης.

Οι αρχές έχουν θέσει ως στόχο τη στέγαση του συνόλου του πληθυσμού της Μόσχας σε αυτά μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Μήπως ξέρουν κάτι που αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος;

Πηγή : TNSite

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ AIDS

Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το "παραμύθι" ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα....
ΦΑΡΜΑΚΑ που στοιχίζουν 1500 ευρώ το μπουκάλι!!!

Οι φαρμακοεταιρείες κονομάνε τα χοντρά και οι γιατροί τις χοντρές μίζες για τις συνταγογραφήσεις που κάνουν ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! Λένε ότι οι Ναρκομανείς είναι φορείς του ιού HIV, στην πραγματικότητα όμως έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό τους από τα ναρκωτικά και γίνονται ευάλωτοι στις ασθένειες λόγω των ναρκωτικών... Κανένας ιός IHV δεν τους εξασθενεί!!! Όσο για το ΔΗΘΕΝ AIDS της ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!

Στην πραγματικότητα, οι ημέρες εκστρατείας - ενημέρωσης και πρόληψης από τον ιό HIV του AIDS είναι ημέρες δίαδοσης του ιού που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ΑIDS λόγω της πλύσης εγκεφάλου που υφίσταται ο κόσμος!!!
Ορίστε που είναι οι αποδείξεις:

Peter Duesberg: Κυταρολόγος Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Berkeley της California:
http://www.duesberg.com/index....
http://www.duesberg.com/presen
...

Παπαγιαννίδου Μαρία: Δημοσιογράφος που την έπαθε με το τέστ "Μαϊμού" όταν της είπαν οι γιατροί ότι ήταν φορέας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ του ιού IHV που ΤΑΧΑ θα της προκαλούσε AIDS. Παραλίγο να πεθάνει από τα φάρμακα, αλλά την λυπήθηκε ο Θεός και έζησε. Όταν έμαθε ότι έπεσε θύμα της παγκόσμιας σκευωρίας των φαρμακοεταιρειών αντέδρασε έντονα και δημοσιοποίησε όλα τα στοιχεία που είχε για την απάτη AIDS. Θα τα βρείτε όλα στο site:
http://www.hivwave.gr/pages/in...

Γνώστος μου που την έπαθε όπως η Παπαγιαννίδου, σώθηκε όταν ἐκοψε τα φάρμακα που του έδιναν οι γιατροί τα οποία λίγο έλλειψε να τον στείλουν στον τάφο.
Μάλιστα αφού συνήλθε σταματώντας για πολλούς μήνες τα φάρμακα, πήγε στον γιατρό του AIDS που τον παρακολουθούσε χωρίς να τον ενημέρωσει για την διακοπή των φαρμάκων και τον αφήσε να του κάνει τις σχετικές αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός του ανεκοίνωσε ότι "έβλεπε σαφἐστατη και μεγάλη βελτίωση" της κατάστασής του και τον ρώτησε: "Συνέχίζετε την φαρμακευτική αγωγή που σας δίνω???", ο γνωστός μου, χωρίς να του αποκαλύψει την αλήθεια, του απάντησε "μα φυσικά γιατρέ μου, παίρνω όλα τα φάρμακα" και ο γιατρός συνέχισε: "Στα φάρμακα οφείλετε την βελτίωσή σας!!!". Αφού ο άτυχής, παρολίγον μακαρίτης, γνωστός μου, συγκράτησε τα νεύρα του για να μην χειροδικίσει εναντίον του γιατρού, βγήκε έξω από το ίατρείο όπου και ξέσπασε "μουτζώνοντάς" τον μανιωδώς και στολίζοντάς τον με τα ανάλογα "Γαλλικά"!!!

Άλλα site που διαφωτίζουν τον κόσμο για την απάτη AIDS:
http://www.natural-health-info...
http://www.oikos.org/aids/defa...
http://www.thewatcherfiles.com
...

http://www.youtube.com/watch?v...
Απάντηση: Γιατί ο ιός είναι Μαϊμού, κανείς δεν τον έχει δεί ποτέ στα μικροσκόπια και το ΤΕΣΤ για το Aids είναι εντελώς ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, την μία δείνει έτσι και την άλλη αλλοιώς και εν τέλει ιό ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
epanastasi-gr.blogspot.com To βρήκα σε σχόλιο του liako.gr από αναγνώστη
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/aids.html

 Γιατί ο Γερμανός ασθενής (όπως και κάποιοι άλλοι) που αναφέρεται στο παρακάτω video θεραπεύτηκε Εντελώς από τον ιό HIV και το AIDS???
 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις