Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ....Φήμες για τραπεζικό deal Citibang-ETE
1090 αναγνώστες
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011
19:43

Χωρίς φαγητό και νερό εδώ και…70 χρόνια!!!

 
 
Ένας άνδρας από την Ινδία ισχυρίζεται ότι δεν έχει βάλει καθόλου φαγητό και νερό στο σώμα του εδώ και 70 χρόνια.
Ο Prahlad Jani Mataji νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη πόλη Ahmedabad, όπου...

καθημερινά ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του από μία ομάδα γιατρών και ερευνητών που πιστεύουν ότι η μελέτη της κατάστασής του μπορεί να σώσει ζωές.Τώρα, έχουν περάσει έξι ημέρες χωρίς ο
82χρονος άνδρας να φάει το παραμικρό ή να πιει μία γουλιά νερό και οι γιατροί έκπληκτοι παρατηρούν ότι το σώμα του δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κάποια παρενέργεια από την πείνα ή την αφυδάτωση.


Ο κ. Jani ισχυρίζεται ότι τον παράτησε η οικογένειά του όταν αυτός ήταν στην ηλικία των επτά ετών και, έπειτα, έζησε σαν περιπλανώμενος μάγος, χρησιμοποιώντας και εξασκώντας μόνο τη δύναμη του πνεύματος. Πιστεύει ότι υποστηρίζεται από μία θεά της Ινδίας η οποία τον «εφοδιάζει» με το «ελιξήριο της ζωής» απευθείας στον ουρανίσκο του!
Οι ισχυρισμοί του έχουν υποστηριχθεί από έναν Ινδό γιατροί που ειδικεύεται στους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι έχουν υπερφυσικές ικανότητες, αλλά έχουν, επίσης, απορριφθεί από άλλους ως απάτη.


Ωστόσο, ο Ινδικός Οργανισμός Ανάπτυξης και Αμυντικής Έρευνας, οι επιστήμονες του οποίου δουλεύουν πάνω στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων αεροσκαφών, πυραύλων και βομβών, πιστεύουν ότι ο κ. Jani μπορεί να τους φανεί χρήσιμος και να τους διδάξει να βοηθήσουν τους στρατιώτες να μπορούν να αντέχουν και να επιζήσουν περισσότερο σε περίπτωση που δεν έχουν τροφή, νερό ή όταν κουβαλάνε τραυματίες στρατιώτες.


«Αν οι ισχυρισμοί του κ. Prahlad Jani αληθεύουν, τότε θα πρόκειται για μία σημαντική ανακάλυψη στην Ιατρική», είπε ο Δρ. G Ilavazhagan, διευθυντής του Ινστιτούτου Αμύνης, Φυσιολογίας και Επιστημών.
«Θα είμαστε σε θέση να σώσουμε ανθρώπινες ζωές κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών, υψηλών υψομέτρων, θαλάσσιων ταξιδίων και άλλων φυσικών ή ανθρώπινων υπερβολικών καταστάσεων. Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με την επιβίωσή τους σε δύσκολες καταστάσεις, με λίγη τροφή και νερό ή καθόλου από αυτά».
Μέχρι στιγμής, ο κ. Prahlad βρίσκεται διαρκώς σε εξονυχιστική παρακολούθηση. Δεν έχει φάει τίποτα, ούτε έχει πιει κάτι εδώ και έξι ημέρες και, παρομοίως, δεν έχει αποβάλει καθόλου ούρα. Παραμένει σε πολύ καλή υγειακή κατάσταση και δεν δείχνει καθόλου σημάδια παρακμής ή αλλοίωσης.


Οι γιατροί θα συνεχίσουν να τον παρατηρούν καθημερινά για τις επόμενες 15 ημέρες και πιστεύουν ότι θα δούνε επιτέλους κάποια αλλαγή στο σώμα του (χάσιμο βάρους, αλλαγή χρώματος, κ.τ.λ.).
Η μεγαλύτερη καταγραφή που έχει σημειωθεί ποτέ για άνθρωπο χωρίς φαγητό είναι 74 ημέρες, ενώ ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει για παραπάνω από 50 ημέρες.
Περίεργα

ΠΗΓΗ :

http://anoixti-matia.blogspot.com/2011/02/70.html#more

 

-------------------------------------------------------------------------------

Φήμες για τραπεζικό deal Citibank με Εθνική Τράπεζα!

 

 

 
Μια συμφωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα στην τραπεζική αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης φαίνεται να συζητιέται στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, η Citibank έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχικού ποσοστού στην Εθνική Τράπεζα και έχει μάλιστα ενημερώσει για το ενδιαφέρον αυτό και την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αξίας, η πρόθεση του αμερικανικού κολοσσού εκφράσθηκε δια του κ. Jay Collins, Managing Director του Citigroup Global Banking και υπεύθυνου για τις σχέσεις του ομίλου με ξένες.... κυβερνήσεις, στον υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη σε ραντεβού που είχε κλειστεί μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της Citi στην Ελλάδα κ. Χρήστου Βασιλειάδη. Αφορμή για το προκαθορισμένο ραντεβού του επικεφαλής του διεθνούς βραχίονα της Citi και του Έλληνα υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τις μεγάλες ξένες επενδύσεις, υπήρξε το γεύμα που οργανώθηκε κατά το συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη.
http://www.newsbeast.gr/
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις