Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
1205 αναγνώστες
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011
13:43

Για να καταργήσεις την εξουσία της ηγεσίας ενός κράτους και να εγκαταστήσεις μια μέθοδο ελεγχόμενης εξουσίας, δηλαδή κοιονοβουλευτισμό, στον οποίο μπορείς σε χρόνο μηδέν να προωθήσεις πρόσωπα που τα ελέγχεις, μέσα από τα ΜΜΕ, που εκ των προτέρων έχεις εξαγοράσει, ακολουθείς τα εξής απλά βήματα.
1. Αγοράζεις το πλειοψηφικό πακέτο των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών μιάς χώρας, χρηματοδοτόντας κάποιους "πλούσιους" της χώρας αυτής.
2. Ωθείς τους "πλούσιους" της χώρας αυτής σε διάφορες παράνομες μεθόδους πλουτισμού, ώστε μετά να μπορείς να τους ελέγχεις ακόμη παραπάνω, έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια σου. Έτσι έχεις εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών από ένα και μόνο κέντρο ελέγχου, από όπου προωθείς την προπαγάνδα.
3. Εξασφαλίζεις το πλειοψηφικό πακέτο στις εταιρείες ιδιωτικής τηλεφωνίας, ώστε να ελέγχεις τις παρακολουθήσεις μέσω του δικτύου κεραιών.
4. Γεμίζεις τη χώρα με απόλυτα ελεγχόμενους επαγγελματίες πεμπτοφαλαγγίτες, δήθεν  λαθρομετανάστες, καθώς και με ανεξέλεγκτο αριθμό εξαθλιωμένων πραγματικών λαθρομεταναστών  αυξάνοντας έτσι την μάζα των μη εχόντων στον ήλιο μοίρα. Ηκρίσιμη μάζα των εξαθλιωμένων που απαιτούνται για να υπάρξει πραγματκή λαϊκή έκρηξη οργής είναι το 20% του πληθυσμού των ανδρών σε ηλικίες 15 έως 45 ετών.
5. Βγάζεις στο δρόμο τους πεμπτοφαλαγγίτες, και βάζεις τα κανάλια των ΜΜΕ να κουρντίζουν την λαϊκή μάζα και να την αγχώνουν μέχρι  να την βγάλουν στο δρόμο.
6. Με μαζικά SMS καθοδηγείς αυτούς που είναι έξω στους δρόμους εκεί που θέλεις, δίνοντάς τους τις ψεύτικες πληροφορίες που θέλεις, αφού ξέρεις ποιοί είναι στους δρόμους "αυθορμήτως εξεγερμένοι", από την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ της θέσης των κινητών τους από τις κεραίες της τηλεφωνίας.
7. Διαλύονται τα πάντα και ο έχων την εξουσία του κράτους χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς αμύνης, αστυνομία, ίσως και στρατό για να ελέγξει την κατάσταση.
8. Βάζεις τους πεμπτοφαλαγγίτες, που είναι επαγγελματίες μισθοφόροι να σκοτώσουν όσους πολίτες χρειαστεί για να κριθεί από την "διεθνή κοινότητα", την κοινότητα δηλαδή που ήδη ελέγχεται από τα λαμόγια, ο έχων την εξουσία του κράτους εγκληματίας πολέμου.
9. Τον ωθείς για να "γλυτώσει" να προχωρήσει σε "δημοκρατικές παραχωρήσεις", λέγοντάς του ότι έτσι θα σώσει το τομάρι του.
10. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θα έχουν στις τάξεις τους όλα τα απιτούμενα άτομα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα παίρνουν τον έλεγχο και εγκαθιδρύουν τον "ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ".
11. Αμέσως η "διεθνής κοινότης", αναγνωρίζει ότι επιτέλους κυβερνούν κάποιοι με "κύρος" και αυτό προβάλλεται από τα ΜΜΕ.
12. Τα απαιτούμενα προσόντα των πολιτικών που θα χρησιμοποιήσεις είναι:
α. Να μην έχουν δουλέψει ποτέ, ή οι δουλειές που κάνανε να είναι συστηματικές απάτες και λαμογιές.
β. Να μη τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να έχουν γίνει γνωστοί μέσω των ΜΜΕ.
γ. Να έχουν  IQ  ραδικιού.
δ. Να έχουν "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά
ε. Πάνω από όλα να έχουν οικολογική συνείδηση και να γνωρίζουν τους "κινδύνους" από την δήθεν υπερθέρμανση του .......πλανήτη.
στ. Να είναι της άποψης ότι η ιστορία όλων των λαών πρέπει να ξαναγραφεί.
13. Μετά από όλα αυτά τα ΜΜΕ φροντίζουν μέσα από το σύνολο σχεδόν του προγράμματός τους να κρατούν τον κόσμο ανήσυχο για το αύριο, ώστε να είνα απόλυτα ελεγχόμενος. Και λίγος ψεκασμός κατασταλτικών ουσιών μέσω chemtrails δεν βλάπτει.
Εφόσον δεν απαιτείται, κάποια από τα παραπάνω βήματα δεν εκτέλούνται.
Κάθε ομοιότητα με γεγονότα των οποίων έχετε την προσωπική εμπειρία, ή  έχετε ακούσει ότι έχουν συμβεί δεν είναι καθόλου συμπτωματική.
Μετά την Αίγυπτο, χαμός και στη Λιβύη. Χιλιάδες πλέον οι νεκροί. Ήρθε η ώρα για "πλέρια δημοκρατία" και στη χώρα αυτή, όπως και στις υπόλοιπες της περιφέρειας της Μεσογείου. Ήρθε η ώρα της   "Μεσογειακής Ένωσης".

Λιακόπουλος Δημοσθένης

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6252.html

Σχόλια

25/02 18:18  atan
Τα μεγάλα Προβλήματα του Ελληνικού Λαού :

1.Χώρισε η Μενεγάκη με το Λάτσιο
2.Τα μεγάλα προβλήματα της Ελεονώρας Μελέτη
μετά από Δημοσιεύματα ,που την Πλήγωσαν !
3. Ποιός Διαλέγει τα Αντρικά σλιπάκια ;
4. Η μετάπτωση της Ελεονώρας , μετά την νέα της Σχέση !
Πλέον των ανωτέρω Σκουπιδιών , [εχουμε & τον Γρηγόρη τον Βαλλιανάτο
Ο Gregory λοιπόν (πρώην Σύμβουλος του ΓΑΠ,στο Υπουργείο Παιδείας ! )Εξεφράσθει :
Οπως ο Ομοφυλόφιλος , έχει το Δικαίωμα του Αυτοπροσδιορισμού,έτσι & οι Σκοπιανοί,μπορούν να Αυτοπροσδιορίζονται
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Δηλαδή στο 12 γ

Οι Βαλλόμενοι εκ της οπής των αποβλητέων,
μπορούν να αυτοπροσδιορίζουν υην Κωλάρ. τους , ΟΧΙ όμως την Πατρίδα μας
ΕΡΩΤΗΣΗ πρός την ΕΥΠ :
Ο Ελληνικός Λαός σας πληρώνει.Τον Προστατεύετε από τους Πράκτορίσκους η Παίρνετε & 2ο Μισθό από το State Department ? (Ακριβής Πληροφορία)
Η διάβρωση λοιπόν ,κατα το άρθρο του Τακούλη Υπάρχει σε όλους τους Χρόνους-Κλίσεις & Γένη
Τώρα υπάρχουν & μερικοί που Αντιδρούν (ίδετε Σόλωνα μη Σοφό),αρνούμενοι την Πραγματικότητα.Δεν πείθονται με τίποτα,εκτός αν είναι Βαλλιανάτοι (στο μυαλό εννοώ)

Αθάνας
25/02 18:48  memories
http://www.epicurus2day.gr/ για να μαθαινουμε...σκανδαλο ομολογων
http://www.fmvoice.gr/ παραμυθιασε την βουλη...
25/02 19:30  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
ειδες τον καημένο τον καντάφι τι του κάνανε?
(θα τρελλαθούμε τελείως)
25/02 20:34  σεβαστη
Μέχρι να δω την υπογραφή του άρθρου τρελλάθηκα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων Αναλυσεις



Από 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις