Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
2019 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011
19:38

Μετα τα σημερινά οι νέες λύσεις για την προστασία του πολίτη.

Οι λύσεις που προτείνονται είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ και σωτήριες αλλά μόνο κατά περιοχή. Το Υπουργείο του Πολίτη ΟΦΕΙΛΕΙ να επιδοτήσει τους Έλληνες πολίτες του έτσι ώστε να μη πέφτουν θύματα σφαγής από τους εγκληματίες.
Η Ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας μας αναγκάζει να στραφούμε σε νέες ιδέες για το πώς θα μπορέσουμε επιτέλους να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να σοβαρευτούν οι «πανάξιοι» πολιτικοί μας και απλώς να εφαρμόσουν το νόμο και να μας απαλλάξουν από το 80% της εγκληματικότητας που προέρχεται από έποικους λαθρομετανάστες. Αφήνοντας δε, τις κούφιες δήθεν ωραίες κουβέντες και τα ανύπαρκτα και πανάθλια νομικίστικα τους φληναφήματα, ενώ στη πράξη δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.


1) Στολή Προστασίας του Πολίτη όταν περνάτε γύρω από την περιοχή του μεγάρου Υπατίας.


Οι απεργοί πείνας Λαθρομετανάστες και λοιποί συνοδοί τους δεν είναι Γαλάτες. Άρα δεν κινδυνεύετε κατά μια πρώτη άποψη να σας επιτεθούν.


ΠΡΟΣΟΧΗ :


Η στολή αυτή δεν συνίσταται για το Ιστορικό κέντρο εκτός κι αν κάποιος είναι συνειδητός επιδειξίας, επειδή δεν γλιτώνει το να τον γδύσουν τελείως και να του κλέψουν τη στολή για «εμπορικούς λόγους». 

 

2) Στολή Προστασίας του Πολίτη για τις διαδηλώσεις.

 

Σας προφυλάσσει από τα δακρυγόνα και τις μολότοφ με πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορεί να σώσετε και καμιά έγκυο γυναίκα που της βάλανε φωτιά επειδή φταίνε οι μεγαλοτραπεζίτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Το τσεκούρι απαγορεύεται μόνο για τους Έλληνες. Οι υπόλοιποι δικαιούνται να το φέρουν
.3) Στολή Προστασίας του Πολίτη θεατρικής παραλλαγής.


Μπορεί να αποτρέψει πολλούς επικίνδυνους ληστές εναντίον σας. Έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα όμως. Εάν οι ληστές αντιληφθούν ότι δεν κρατάτε φωτόσπαθο αλλά χρωματιστό σκουπόξυλο κινδυνεύετε ίσως και περισσότερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Το σκουπόξυλο επιτρέπεται. Το φωτόσπαθο προαιρετικά όχι, έστω κι αν δεν έχει ακόμα εφευρεθεί.4) Στολή Προστασίας του Πολίτη Πανοπλία – Τενεκές


Ιδανική για το Ιστορικό κέντρο και τις ταλαιπωρημένες γειτονιές (π.χ. Α. Παντελεήμονας) Η έκδοση της με ανθρακονήματα είναι και αλεξίσφαιρη.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Ιδιαιτέρως επικίνδυνη όταν κυκλοφορείτε με αυτή κοντά σε καταυλισμούς Ρομά. Ενδέχεται να σας ληστέψουν την πανοπλία γιατί θα την θεωρήσουν τενεκέ χάλκινο και θα την περιποιηθούν όπως ακριβώς περιποιούνται τα καλώδια της ΔΕΗ ή τις ράγες του ΟΣΕ.5) Στολή Προστασίας του Πολίτη, Βορείων Προαστίων - Κολωνακίου


Το μπαστούνι δικαιολογείται εν μέρει επειδή ο κάτοχος πάντα θα ισχυρίζεται ότι γυρνά ή πηγαίνει στη προπόνηση. Προσφέρει ικανοποιητική θωράκιση και στυλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μειονέκτημα το χρώμα της. Μη τυχόν πέσετε σε εξαγριωμένους οπαδούς - χούλιγκαν άλλης ομάδας
.6) Στολή Προστασίας του Πολίτη, φόρμα και μάσκα Εξολοθρευτή.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε τον αυθεντικό σωματοφύλακα, τούτη είναι η Ιδανική λύση. Μοναδικό μειονέκτημα είναι πως ταιριάζει απόλυτα μόνο σε ψηλούς και μουσκουλάτους. Η εφαρμογή είναι άψογη και σίγουρα θα αποτρέψει τους ληστές να επιτεθούν στον … εξολοθρευτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μόνο μη της σκίσετε το καλτσόν και προδοθείτε.

7) Στολή Προστασίας του Πολίτη καθημερινής χρήσεως.Αν θέλετε να περπατήσετε στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών είναι η ιδανικότερη λύση για την ασφάλεια σας.8) Στολή Προστασίας του Πολίτη η «μαύρη χήρα».Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !

Ζώνεστε με ψεύτικα εκρηκτικά και κανείς δεν πρόκειται να σας πει τίποτα ή να επιχειρήσει να σας βλάψει. Μοναδικό μειονέκτημα μην βρεθεί Αστυνομικός και παρακούοντας εντολές από τους πολιτικούς ανωτέρους του πράξει το καθήκον του και σας βλάψει με τη χρήση του ατομικού του περιστρόφου. Πιθανότητα που μέρα με τη μέρα αρχίζει και εξαφανίζεται πλήρως.


9) Στολή Προστασίας του Πολίτη : Η Τελική λύση.
Όταν τα πράγματα ζορίσουν ακόμα περισσότερο σας προτείνουμε αυτό το ατομικό άρμα άμυνας.

Από εκεί και έπειτα ο Θεός βοηθός.

10) Στολή Προστασίας του Πολίτη : Ασφάλεια και στα ψυχιατρικά νοσηλευτικά ιδρύματα !Εάν κάποιοι κακοπροαίρετοι θέλουν να σας φιλοξενήσουν σε αυτά τα υπέροχα ιδρύματα είναι η κατάλληλη στολή να τους πείσετε ότι έχουν δίκιο και έτσι εν μέρει να γλιτώσετε από τα περαιτέρω… «εγκληματικά χέρια τους».

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ :

Δυσκολεύει το τυχόν εξιτήριο !


11) Στολή Προστασίας ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ πολιτικού που έχει εξουσία και πιστεύει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ότι την ασκεί ή δεν την ασκεί σωστά.
Είναι μοναδική και δεν συνίσταται άλλη.


Τέλος για μια σύντομη επίσκεψη στο περίπτερο της γειτονιάς σας :
Μάσκα Προστασίας του Πολίτη Hannibal. Θα αποτρέψει πολλούς…
Έχει το πλεονέκτημα ότι φοριέται ταχύτατα αλλά το μειονέκτημα είναι πως δεν μας δίνουν και την οδοντοστοιχία του αυθεντικού Hannibal…


Και εις άλλα με υγεία στη νέα πολυπολιτισμική προδομένη Ελλάδα.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_9804.html

 

Στο  http://www.analytakis.blogspot.com/  υπάρχει chat με συζήτηση για το ΧΑΑ. Επίσης εχει ανέβει σχόλιο για ΓΔ.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις