Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Δρούτσας: «Θα επιστραφεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ» - ΠΡΕΣΒΗΣ στο Ναϊρόμπι " αν κλείσετε την πρεσβεία να το κάνετε με αξιοπρέπεια"
1440 αναγνώστες
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
13:23

Για τις μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η Ελλάδα έκανε λόγο ο ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δρούτσας, στη διάρκεια της.....ανοικτής συζήτησης στο φημισμένο θέατρο «Μπουργκτεάτερ» στη Βιέννη, με θέμα «Ο αγώνας για το Ευρώ και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ο κ. Δρούτσας επεσήμενε ότι με πολλές θυσίες του ελληνικού λαού, έχουν ήδη πρώτα θετικά αποτελέσματα βρίσκοντας μεγάλη διεθνή αναγνώριση.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της με τις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες ακόμη και χωρίς την κρίση, για να μπορεί να είναι η χώρα ανταγωνιστική, ενώ πρέπει να βελτιωθούν τα λάθη του παρελθόντος και αυτό, όπως είπε συνδέεται με θυσίες των πολιτών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως το δάνειο που παίρνει η Ελλάδα θα επιστραφεί, «μέχρι και το τελευταίο Ευρώ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του Ευρώ, όπως και του Μηχανισμού Στήριξης, υποστήριξαν στις τοποθετήσεις τους οι συνομιλητές του κ. Δρούτσα, που χαιρέτισαν τις μεγάλες προσπάθειες της Ελλάδας και των πολιτών της για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Συνομιλητές του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, παρουσία πολλών εκπροσώπων της δημόσιας ζωής της Αυστρίας και ενός πολυπληθούς κοινού, ήταν η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βιβιάνε Ρέντινγκ, ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Πρελ και ο γνωστός οικονομολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία, στο Κίελ της Γερμανίας, Ντένις Σνόουερ, ενώ απουσίαζε λόγω ασθένειας η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα.

Ιδιαίτερα ένθερμη στην υποστήριξή της, για την αλληλεγγύη ανάμεσα στις χώρες-μέλη, τη μεταξύ τους ενότητα και ενιαία φωνή, την ενίσχυση των θεσμών, την ιστορική διάσταση της Ευρώπης ως κοινότητας αξιών 500 εκατομμυρίων πολιτών και την υλοποίηση της «Ευρώπης των πολιτών», ήταν η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βιβιάνε Ρέντινγκ.
http://peramatozoa.blogspot.com/2011/02/blog-post_8648.html

 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΡΑΓΙΚΟ - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ-ΣΟΚ που έστειλε ο Έλληνας πρέσβης του Ναιρόμπι στο ΥΠ.ΕΞ

 
Τα όσα αναφέρει στο τηλεγράφημα που έστειλε ο πρέσβης μας στο Ναϊρόμπι Δημήτρης Λούνδρας, σοκάρουν! Απεικονίζουν το φάσμα της πλήρους κατάρρευσης το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα ,η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει τακτοποιημένη ούτε τη "βιτρίνα" της, που είναι οι πρεσβείες της στο εξωτερικό!
Ο πρέσβης στο τηλεγράφημά του παρουσιάζει μία τραγική κατάσταση:
*Το προσωπικό είναι απλήρωτο.
*Αυτοκίνητα της πρεσβείας δεν κινούνται γιατί δεν έχουν βενζίνη.
*Η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν

έχει καύσιμα.
*Επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει με τα ενοίκια της πρεσβείας.
Στο τέλος του τηλεγραφήματος ο πρέσβης επισημαίνει ότι "σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει το κλείσιμο της Αρχής αυτής θα παρακαλούσαμε να το κάνετε με αξιοπρέπεια"!

Ο πρέσβης ζητα να τηρηθούν "οι συμβατικές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει στο όνομα της χώρας μας.Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η πρόωρη μονομερής καταγγελία του συμβολαίου ενοικίασης των Γραφείων της Πρεσβείας θα σημάνει πολύχρονο και εξευτελεστικό διασυρμό Ελλάδος και Πρεσβείας στην υποσαχαρική Αφρική και όχι μόνο".

http://peramatozoa.blogspot.com/2011/02/blog-post_9431.html

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις