Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
1117 αναγνώστες
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011
00:22
http://1.bp.blogspot.com/-2YkU3VxatC0/TV-ASZbJ9TI/AAAAAAAAAm4/m_kshMMMb_w/s320/akis_milena.jpgΗ καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της κ. Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, κ. Συγγελίδης, καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να. πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στο κ. Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
 
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγος της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!!!
 
Στην αγωγή εκτός των άλλων η πρώην υπουργός, αναφέρεται , ότι έχει δαπανήσει (άκουσον, άκουσον) 150.000 ευρώ για χαλιά και κουρτίνες για το δωμάτιο του παιδιού!!!
 
 
Να συμπληρώσουμε κατι ακόμα.
Μέχρι πότε οι βολευτές θα κάνουν οτι θέλουν και θα προστατεύονται από τούς νόμους πού οι ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΕΙΑΞΑΝ ;
Εισαγγελέας που να  ελεγξει κανένα λογαριασμό σαν αυτόν της κυρίας που ξοδεύει 150.000 ευρώ για χαλιά και κουρτίνες.....υπάρχει ;
Η ασχολούνται μόνο αν πληρώνει ο ανεργος εισητήριο.....
 
Στο http://www.analytakis.blogspot.com/  υπάρχει chat  με σχόλια για το ΧΑΑ. Επίσης θα ανεβούν και σχόλια για ΓΔ.
Σχόλια

20/02 01:36  bartok
Το σχόλιο μου είναι το ίδιο με αυτό που έκανα λίγε μέρες πριν:
Σε άλλο Blog του Capital (Εν χορδαίς και Οργάνοις, του Μαικήνα) τρέχει μία προβοκατόρικη ψηφοφορία μαζεύοντας υπγραφές που θα πιέσουν τους β(ο)λευτές να παραιτηθούν από την ασυλία:΅
http://www.gopetition.com/petition/29530.html.

Εκτός από το να φωνάζουμε μήπως πρέπει και κάτι να κάνουμε; Έστω και τόσο μικρό;
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις