Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
1267 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011
13:05

Πολλοί συμπολίτες μας, καθημερινά πλησιάζουν τους πάγκους στις λαϊκές αγορές και ζητούν από τους πωλητές τρόφιμα δωρεάν. Πολλοί πωλητές,  κατανοώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, προσφέρουν ό,τι μπορούν από το πολύτιμο πλέον, εμπόρευμα τους.

Αυτοί που θα σταθούν «άτυχοι» και δεν θα λάβουν τα τρόφιμα, καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών της αγοράς και περισυλλέγουν τα υπολείμματα που έχουν πεταχτεί.

Όταν οι τέντες μαζευτούν από το χώρο της λαϊκής και κατά την διάρκεια καθαρισμού των δρόμων και των πεζοδρομίων, τρυπώνουν ανάμεσα στους υπαλλήλους των Δήμων μήπως προλάβουν κάποιο είδος τροφής που έχει πέσει κάτω.

Σάπια φρούτα, μαυρισμένα λαχανικά, χτυπημένες ντομάτες, ό,τι βρίσκουν το περισυλλέγουν, χωρίς να τους νοιάζει η υγεία τους, που πολύ πιθανόν να επιβαρυνθεί από την κατανάλωση αυτών των τροφίμων.

«Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί αρκετά όσοι ψάχνουν τροφή στη λαϊκή από υπολείμματα», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος ενώ πρόσθεσε: «Ψάχνουν στους κάδους, κοιτούν μήπως βρουν κάτω πεταμένα φρούτα ή λαχανικά, ενώ πλέον δεν διστάζουν να μας ζητούν ανοιχτά να τους δώσουμε δωρεάν κάποια προϊόντα».

Ο ίδιος ανέφερε πως οι περισσότεροι παραγωγοί, αναγνωρίζοντας το έντονο κοινωνικό πρόβλημα, ενδίδουν και προσφέρουν στους ανθρώπους αυτούς λίγα τρόφιμα. «Εμείς τους δίνουμε, γιατί φαίνεται πως τα έχουν ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά.

Ένας παραγωγός που διατηρεί πάγκο σε λαϊκή επεσήμανε πως ανάμεσα σε όσους ικετεύουν για λίγη τροφή, έχει δει και άτομα που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται σε κακή κατάσταση. «Μου έχουν ζητήσει βοήθεια και άνθρωποι με κομψό ντύσιμο. Εκεί το πράγμα δυσκολεύει γιατί όταν βλέπεις κάποιον που με μια πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ανάγκη, θεωρείς ότι πρόκειται για κάποιο παθολογικό επαίτη».

http://peramatozoa.blogspot.com/2011/02/blog-post_9030.html

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις