Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Ελλάδα!!
1240 αναγνώστες
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011
21:01
H αναποτελεσματικότητα του Κράτους μας δεν έχει όρια!
Την ίδια στιγμή που οι δανειστές μας , χώρες τις Ευρώπης μας δανείζουν με ληστρικούς και εκβιαστικούς όρους, μας χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ τα οποία αδυνατούμε ή απαξιούμε να ζητήσουμε.
Δεν αναφέρομαι  στην περίπτωση των πολυσυζητημένων τελευταία γερμανικών αποζημιώσεων που ξαφνικά θυμηθήκαμε μετά από 60 χρόνια και ασφαλώς δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ, αλλά για κάτι πολύ απλό και εξοργιστικό.
 
Αναφέρομαι στις περιπτώσεις αλλοδαπών , μελλών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας μέσω της κάρτας Ε111 για  έκτακτα περιστατικά Ε112 για χρόνιους ασθενείς Ε119 ,Ε128 για παροχές ασθένειας σε είδος κτλ.
Οι δαπάνες αυτές κάθε τέλος του χρόνου πρέπει να συγκεντρώνονται και να απαιτούνται από τις αντίστοιχες χώρες του εξωτερικού.
Κάθε χρόνο έρχονται στην χώρα μας περίπου 13.000.000 τουρίστες οι περισσότεροι από την Ε.Ε. και κυρίως Γερμανία και Αγγλία. Φανταστείτε το 0,5% να έχουν κάποιο ατύχημα ή ασθένεια και να χρειαστούν φάρμακα, νοσηλεία κτλ. Αμέσως αυτό σημαίνει 65.000 περιστατικά.
Στην πραγματικότητα βέβαια είναι πολύ περισσότερα. …
Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο: μόνο σε ένα από τα 3 υποκατάστημα του ΙΚΑ Ηρακλείου υπάρχουν 5.000 υποθέσεις αλλοδαπών με Ε111 την τελευταία 2ετία οι οποίοι νοσηλεύτηκαν σε Ιδιωτικές κλινικές και Νοσοκομεία, τους χορηγήθηκαν φάρμακα και έκαναν χειρουργεία τα οποία  πλήρωσε το ΙΚΑ και ουδέποτε έως σήμερα τα απαίτησε από τις χώρες του εξωτερικού.
Οι λόγοι ; Ίσως ξεχάστηκε… ίσως δεν υπήρχε προσωπικό …ίσως απλά δε νοιάστηκε κανένας …και τα λοιπά ωραία της Ελληνικής πραγματικότητας….
Ανάμεσα στις υποθέσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται πολυήμερες νοσηλείες στην εντατική, αιμοκαθάρσεις και   ορθοπεδικά χειρουργεία  με τεράστιο κόστος αναλωσίμων, τα οποία εισάγουμε, και όμως απαξιούμε να ζητήσουμε πίσω από αυτούς που μας δανείζουν.
 
Και την ίδια στιγμή, ζητάμε από τον Έλληνα πολίτη, τον Έλληνα ασφαλισμένο, να πληρώσει σε κάθε επίσκεψη στο Δημόσιο Νοσοκομείο 5 ευρώ…
Αυτά πρέπει να διεκδικήσετε επιτέλους κε Σπυρόπουλε και κε Λοβέρδο. Τουλάχιστον να μην πληρώνουμε από τα δανεικά ΚΑΙ τα νοσήλια των δανειστών μας!!!
http://www.polispress.gr/?p=49228

CHAT  ΓΙΑ  XAA ΚΑΙ Τ.Α ΓΙΑ Ελλ - ΦΟΡΘ ( απο πρόγραμμα) στο  http://analytakis.blogspot.com/

Σχετικές μετοχές:
ΕΛΛ ΦΟΡΘ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις