Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Ποινική δίωξη Βγενόπουλου για απόπειρα εκβίασης
1216 αναγνώστες
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011
18:56

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου ως νομίμου εκπροσώπου της Τράπεζας Marfin για απόπειρα εκβίασης επιχείρησης και συγκεκριμένα του Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παντελής Στραγάλης.
Παράλληλα, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός με διάταξή του ζητεί να διερευνηθεί αν η τράπεζα έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που είχε καταθέσει το κοινωφελές ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν δια του προέδρου του Ανδρέα Μαρτίνη κατά της Marfin Bank.

Όπως είχε ανακοινώσει το ίδρυμα «η μήνυση αναφέρεται στην καταχρηστική καταγγελία από τη Marfin των δανειακών συμβάσεων του Ερρίκος Ντυνάν αμέσως μετά τη συνεργασία του ιδρύματος με τη ΓΑΙΑ Α.Ε. χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός συμβατικός λόγος και παρά την υπερπολλαπλάσια εξασφάλιση της τράπεζας με εμπράγματες ασφάλειες, ενεχυριάσεις και εκχωρήσεις απαιτήσεων».

Στην ίδια ανακοίνωση γινόταν λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πλευρά της τράπεζας προκειμένου να διατηρηθεί το ολιγοπώλιο των μαιευτηρίων που ανήκουν στον όμιλο συμφερόντων της αλλά και για προσβολή του νομικού προσώπου του κοινωφελούς ιδρύματος.

Μετά την υποβολή της σχετικής μήνυσης διετάχθη η διενέργεια προκαταρκτική εξέτασης αλλά ο εισαγγελέας πρωτοδικών που έκανε την έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα και για το λόγο αυτό η μήνυση έπρεπε να τεθεί το αρχείο.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας εφετών Παντελής Στραγάλης που μελέτησε τα στοιχεία της υπόθεσης έκρινε ότι κακώς επιχειρήθηκε η αρχειοθέτηση της μήνυσης και με διάταξή του επέστρεψε τη δικογραφία στην Εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας με την παραγγελία της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου, συμβούλου και εκπροσώπου της Marfin Bank.

http://www.newscode.gr/images/sized/articles/dinan1.jpg
http://www.newscode.gr/images/sized/articles/dinan2.jpg
http://www.newscode.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις