Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ;
1532 αναγνώστες
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011
12:35

ΔΕΗ.Γνωρίζετε ότι έχετε πληρώσει το κόστος του μετρητή της ΔΕΗ. Στη σύμβαση για σύνδεση σας καταχρηστικά υποχρεώνει να υπογράψετε, ότι δεν σας ανήκει και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΔΕΗ.
Γνωρίζετε ότι με

μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε Πάγιο που είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο της.
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε με τα τετραγωνικά μέτρα φόρο του Δήμου.
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε με τα τετραγωνικά μέτρα τέλη καθαριότητας του Δήμου.(Ανεξάρτητα της χρήσης η των ατόμων που διαμένουν).
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε τα τέλη για ΕΡΤ.(Ανεξάρτητα της χρήσης ΕΡΤ η των ατόμων που διαμένουν).
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε με ΦΠΑ για υπηρεσία και αγαθό που ουδέποτε κάνατε χρήση.
Μπορείτε να κάνετε προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης μόνο για έξι μήνες. Μετά το εξάμηνο η ΔΕΗ σας αφαιρεί το μετρητή που εσείς πληρώσατε.
ΕΥΔΑΠ.Γνωρίζετε ότι έχετε πληρώσει το κόστος του μετρητή της ΕΥΔΑΠ. Στη σύμβαση για σύνδεση σας καταχρηστικά υποχρεώνει να υπογράψετε, ότι δεν σας ανήκει και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΕΥΔΑΠ.
Γνωρίζετε ότι έχετε την ευθύνη συντήρησης του φρεατίου της ΕΥΔΑΠ ενώ βρίσκετε εκτός της ιδιοκτησίας σας.(Σας προτρέπει σε παράνομες οι εργασίες συντήρησης στο πεζοδρόμιο)
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε Πάγιο που είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο της.
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε Πάγια κατανάλωση έξι κυβικών.
Γνωρίζετε ότι με μηδενική κατανάλωση χρεώνεστε με ΦΠΑ για υπηρεσία και αγαθό που ουδέποτε κάνατε χρήση.

http://peramatozoa.blogspot.com/2011/01/blog-post_683.html

 

Η «δικαστίνα» ήξερε… και να κλέβει!!

«Πώς τολμάτε να μου μιλάτε έτσι! Είμαι δικαστικός και ξέρω τα δικαιώματά μου. Με προσβάλλετε και θα σας κάνω μήνυση!» ούρλιαζε μέσα στο πολυκατάστημα η δικαστική λειτουργός. Οι πωλήτριες άρχισαν να κοκκινίζουν, φοβούμενες ότι,αν είχαν κάνει λάθος, την «έβαψαν».

http://peramatozoa.blogspot.com/2011/01/blog-post_4143.html

Η δικαστίνα συνέχιζε να αρνείται να ανοίξει την τσάντα της και καλούσε πωλητές και πωλήτριες να δουν με τα μάτια τους ότι, όσες φορές κι αν περνούσε από τα μηχανήματα ελέγχου, χτύπος δεν ακουγόταν πουθενά, άρα δεν είχε αφαιρέσει τίποτα από το πολυκατάστημα. Η πωλήτρια, όμως, θυμόταν ότι είχε δώσει στην «καθωσπρέπει» κυρία τρία ακριβά φορέματα για να δοκιμάσει και πίσω εκείνη της είχε επιστρέψει μόνο δύο.
Τελικά, τον γρίφο έλυσε η Αστυνομία, που μετά από έλεγχο που έκανε στην 55χρονη στο αστυνομικό τμήμα βρήκε τέσσερα ακριβά φορέματα αξίας 900 ευρώ στην τσάντα της. Η αετονύχισσα είχε κόψει με ψαλίδι όλες τις ετικέτες και τα αντικλεπτικά καταχωνιάζοντας – ανενόχλητη – στην τσάντα της τα πανάκριβα φορέματα.
Μάλιστα εκεί, η 55χρονη εξομολογήθηκε πως δεν ήταν δικαστικός αλλά γραμματέας στα δικαστήρια της πόλης του μεγάλου λιμανιού. Ο σύζυγός της είναι τραπεζικός και μάλιστα με αξιοσημείωτη οικονομική ευχέρεια. Είχε κλέψει δύο φορέματα από το πολυκατάστημα της Πατησίων κι άλλα δύο, που έμελλε να είναι και τα τελευταία της, από εκείνο της Ομονοίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της που ζήτησε συμβιβασμό, υποσχόμενος πως η κυρία θα πληρώσει κάτι παραπάνω, αφού η οικονομική της επιφάνεια – κατά τα λεγόμενά του – ήταν ασύλληπτη, δεν μπόρεσε να πετύχει την αθώωσή της.
Εννέα μήνες «έφαγε» τελικά η γραμματέας των δικαστηρίων και μένει να δούμε αν τελικά έχει βάση το γνωμικό που θέλει πρώτα να σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις