Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Οι 10 δέκα εντολές για τον Αντιρατσιστή
1133 αναγνώστες
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011
20:31
Έχουμε και λέμε λοιπόν, αλλά, όλα κι όλα, δεν κλαίμε!

Αν είσαι γνήσιος αντιρατσιστής που διακατέχεσαι από ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, λαθραίους και νόμιμους, πρέπει να προβείς επειγόντως στις εξής ενέργειες:

1. Να μοιραστείς το σπίτι σου και το ψωμί σου τουλάχιστον με μια οικογένεια λαθρομεταναστών. (Οι νόμιμοι έχουν βολευτεί).

2. Να απαιτήσεις από την κυβέρνηση να βάλει σε όλους όσους δηλώνουν αντιρατσιστές (οι άλλοι τι φταίνε;) πρόσθετο χαράτσι λαθρομετανάστευσης ώστε να καλυφθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των....

....παράνομων μεταναστών, επίδομα ανεργίας, στέγαση, σίτιση, κλπ.

3. Αν είσαι εργαζόμενος, έστω των 700 ευρώ, να ζητήσεις από τον εργοδότη να σου επιτρέψει να δουλεύεις (“απασχολείσαι”!) τις μισές ώρες με τις μισές απολαβές, ώστε τις άλλες μισές να απασχολείται ο αδελφός λαθρομετανάστης και να παίρνει τα άλλα μισά. Αυτό πρέπει απαραιτήτως να γίνει διότι ο Χριστός είπε ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα, αλληλούια! Αν είσαι άνεργος, έχασες!

4. Αν σκόπευες να κάνεις οικογένεια και παιδιά, να το ξεχάσεις, διότι πρέπει να παραχωρήσεις τόπο στους αδελφούς μας τους Αφγανούς, κλπ., που είναι σούπερ παραγωγικοί, έχοντας δείκτη γεννήσεων πάνω από 7, και δε χωράνε στη χώρα τους, ενώ εμείς με το ζόρι φτάνουμε το 1,30. Με το μηδενισμό του δείκτη γεννήσεων οι γηγενείς θα δείξουν ότι διακατέχονται από πνεύμα αλληλεγγύης, και σιγά-σιγά η ρατσιστική φυλή των Ελλήνων θα εκλείψει προς τέρψιν όλης της οικουμένης. (Κρίμα που δε θα είναι εδώ οι Συριζαίοι για να ευφρανθούν!)

5. Να απαιτήσεις να μετατραπούν οι μισές εκκλησίες σε τζαμιά για να προσεύχονται εκεί οι καλοί Μουσουλμάνοι ώστε να δώσει ο “Αλλάχ” ν' αναλάβουν κάποια μέρα την εξουσία και να “αναπτύξουν” την Ελλάδα κατά τα πρότυπο των μουσουλμανικών χωρών της Ασίας και της Αφρικής.

6. Να απαιτήσεις από την Υπουργό Παιδείας να μεριμνήσει ώστε στα σχολεία, όταν φυσικά δεν έχουν (σ)κατάληψη, να διδάσκονται όλες οι γλώσσες των μεταναστών, με πρώτη γλώσσα την Αραβική. Οι ώρες διδασκαλίας για Αρχαία Ελληνικά να καταργηθούν εντελώς διότι είναι ρατσιστικό να μαθαίνεις πώς σκέπτονταν και πώς μιλούσαν οι πρόγονοί σου.

7. Να απαιτήσεις από τον "αντιρατσιστή" Πρωθυπουργό να χτίσει σχολεία που θα λειτουργούν αμιγώς για τα παιδιά Μουσουλμάνων μεταναστών, όπου όλες οι μαθήτριες θα είναι καλυμμένες από την κεφαλή μέχρι τα νύχια των ποδιών τους, ώστε τ’ αγόρια, που είναι αλλλεργικά στη θέα θηλυκού κρέατος, να μη σκανδαλίζονται βλέποντας κοριτσάκια με το κεφάλι ακάλυπτο, τα μπράτσα γυμνά και μίνι φούστες.

8. Να απαιτήσεις να μην πατάει ένστολος στα στέκια όπου οι καλοί λαθρομετανάστες διακινούν την πρέζα, διότι πρέπει οι άνθρωποι να βγάλουν το ψωμί τους. Εν ανάγκη ν' απαιτήσεις να εκλείψουν από προσώπου γης όλοι οι ενοχλητικοί ένστολοι.

9. Να απαιτήσεις να χτιστούν πεντάστερα ξενοδοχεία στα νησιά υποδοχής λαθρομεταναστών αποκλειστικά για τη φιλοξενία τους, καθότι μην ξεχνάτε ότι ο ξένιος Ζευς ήταν Έλληνας.

10. Να απαιτήσεις να χτιστούν μουσουλμανικά νεκροταφεία ώστε οι εκλεκτοί του Αλλάχ να μη μιαίνονται πλάι-πλάι με τους γκιαούρηδες.

Αυτές είναι οι Δέκα Εντολές που σας δίνω σήμερα, και αμαρτίαν ουκ έχω. Όχι, δεν ανέβηκα στο όρος Σινά για να τις πάρω. Μου τις έδωσε να σας τις πω ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης που αγαπάει πολύ τη χώρα μας, αν και αποστρέφεται τους ντόπιους, και θέλει να φέρει και ν’ αποκαταστήσει όλο το σόι του, μέχρι και τα πέμπτα ξαδέλφια συν γυναιξί και τέκνοις.

Παρακαλώ όλους τους γνήσιους αντιρατσιστές να μελετήσουν τις Δέκα Εντολές και ν’ αναλάβουν δράση, συνεπικουρούμενοι και από τα φιλαράκια τους, τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους.

Άντε παιδιά, και καλό μπάχαλο!! Ξέεερετε εσείς! Ζήτω το τρελοκομείο η ΕΛΛΑΣ! Κάτω ο βλοσυρός ρατσισμός, πάνω ο αντιρατσισμός! Κάτω ο κοινός νους, πάνω ο παραλογισμός! Κάτω ο μισητός ντόπιος, πάνω ο εκλεκτός ξένος! Αμήν, αλληλούια, και... καλά κρασιά!

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2011/01/10.html#more

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις