Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΚΑΙΝΕ" ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ
1468 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011
19:08

Με εντολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εντείνονται και οδεύουν προς ολοκλήρωση οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Δύο Κυριακάτικες εφημερίδες προαναγγέλλουν αύριο εξελίξεις γύρω από το θέμα του πλουτισμού του πρώην μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που έχει απασχολήσει συνολικά τον Τύπο επί μακρόν.
Συγκεκριμένα με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ψάχνουν τον Ακη σε Κύπρο και ΗΠΑ» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Relanews. H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε προθεσμία ενός μηνός στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους.
Την ίδια ώρα μέσω της Realnews ο Ακης Τσοχατζόπουλος στέλνει μήνυμα λέγοντας: "Ηθελα και ζητώ τον έλεγχο. Αργούν. Έπρεπε ήδη να έχουν τελειώσει", ενώ προαναγγέλλει αγωγές. Δεκαεπτά είναι τα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα μόλις δύο έγγραφα αναμένει το ΣΔΟΕ για να ολοκληρώσει την έρευνα.
Η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» από την πλευρά της με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κάψτε τώρα τον Άκη» κάνει λόγο για εντολή του πρωθυπουργού προς το ΣΔΟΕ και προαναγγέλει επικοινωνιακή θυσία του πρώην υπουργού.
Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στο ΣΔΟΕ και στην Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου: «Έχετε ένα μήνα καιρό να τελειώσετε με τις έρευνες» για τις υποθέσεις των πολιτικών προσώπων.
Η εφημερίδα κάνει λόγο επίσης για non paper του ΣΔΟΕ σε Μαξίμου καθώς και για μυστική συνάντηση Καπελέρη με Γ. Παπακωνσταντίνου. Όσο για την «αμαρτωλή» torasco …χτυπάει σε ξάδελφο.
Οι «Αποκάλύψεις» αναφέρονται τέλος σε 7 πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και του Πασοκ των οποίων ελέγχονται εισοδήματα και off shore.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_6446.html


ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ
Την πρωταπριλιά θα ξεκινήσει η λειτουργία της
Στο φορολογικό νομοσχέδιο του Φεβρουαρίου θα περιληφθεί η διάταξη για τη λειτουργία της φοροκάρτας από την 1η Απριλίου. Τα προβλήματα με την Aρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχουν ξεπεραστεί και όπως όλα καταδεικνύουν, το επόμενο τρίμηνο όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν τη φοροκάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα. Η κάρτα θα χρησιμοποιείται προαιρετικά από τους φορολογουμένους και όπως αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, δεν πρόκειται για πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, απλά για μία κάρτα την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν κατά το δοκούν οι πολίτες στις συναλλαγές τους με τις επιχειρήσεις για να καταγράφεται η αξία της συναλλαγής. Η κάρτα αποδείξεων θα είναι ανώνυμη και θα την παραλαμβάνουν οι φορολογούμενοι από τις τράπεζες.

 

Στο http://www.analytakis.blogspot.com/  υπάρχει συζήτηση για ΧΑΑ. Επίσης αργότερα θα ανεβεί βίντεο για ΓΔ και ΕΤΕ.

Σχετικές μετοχές:
ΑΛΦΑ ΓΔ ΕΤΕ ΚΥΠΡ
Σχόλια

19/01 20:58  ΟΡΦΕΑΣ
Τακη καλησπέρα
... ΜΝΗΜΕΣ...
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/08/blog-post_4729.html
19/01 23:49  Καλογηρου Παναγιωτης
Ανέβηκαν 3 βιντεο για γδ - ετε - αλφα - κυπρ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις