Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.- Χειροπέδες σε πρώην διευθύνοντα σύμβουλο τράπεζας
1002 αναγνώστες
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011
02:03

"ΣΟΚ" στις τάξεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών από δημοσκόπηση του Έθνους-..9 στους 10 Έλληνες ζητούν την απέλαση των παράνομων μεταναστών

 ΓΚΑΛΟΠ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ..Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής,όπου εκεί βλέπουμε ότι μόνο 2 στους 8 αντιτίθενται στα σχέδια της κυβέρνησης για την μη κατασκευή του φράχτη στον Έβρο..Το μεγάλο όμως στραπάτσο για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές,είναι ότι η ανέχεια των Ελλήνων τελείωσε και σχεδόν το 90% ζητά την οικειοθελή ή αναγκαστική απέλαση όλων των λαθρομεταναστών..που δεν δικαιούνται άσυλο.

 
Σχεδόν ίδια και τα ποσοστά,για επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας,για την σύλληψη και τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών.

Δείτε την δημοσκόπηση στο βίντεο από το δελτίο του mega στο  1:30

 http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/9-10.html

------------------------------------------------------------

 

Χειροπέδες σε πρώην διευθύνοντα σύμβουλο τράπεζας

Τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της χρεοκοπημένης τράπεζας Landsbanki και ένα ακόμη ανώτατο στέλεχος του τραπεζικού τομέα συνέλαβε η ισλανδική αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για οικονομικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην πορεία προς την κατάρρευσή της, δήλωσε σήμερα ο ειδικός εισαγγελέας.

Η απόφαση του δικαστή αναμένεται να βγει σήμερα το απόγευμα σχετικά με το εάν τα στελέχη θα παραμείνουν υπό κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας για χειραγώγηση της αγοράς πριν από την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας, δήλωσε ο εισαγγελέας Όλαφουρ Τορ Χάουκσον.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Λάντσμπανκι Σίγκουριον Άρνασον και ο Ίβαρ Γκούντιονσον, πρώην επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων της ίδιας τράπεζας.

Ο Χάουκσον, πρώην σερίφης σε μια μικρή πόλη έξω από Ρέικιαβικ, ερευνά τα καταγγελθέντα οικονομικά εγκλήματα που οδήγησαν σε κατάρρευση τον τραπεζικό τομέα στη νήσο, όπως τη χειραγώγηση της αγοράς, τις αγοραπωλησίες μετοχών με το πλεονέκτημα της εσωτερικής πληροφόρησης, τη χορήγηση δανείων χωρίς να προσημειώνονται επαρκή περιουσιακά στοιχεία, κά.

Η Λάντσμπανκι και άλλες μεγάλες τράπεζες της χώρας του βόρειου Ατλαντικού κατέρρευσαν τον Οκτώβριο του 2008, υπό το βάρος των κολοσσιαίων χρεών που επισωρρεύτηκαν μετά από χρόνια επιθετικής επέκτασής τους στο εξωτερικό. Η εξέλιξη προκάλεσε τη σχεδόν πλήρη αποδιάρθρωση του χρηματοοικονομικού συστήματος και την ελεύθερη πτώση του ισλανδικού νομίσματος.

Ο Χάουκσον δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι ανακρίνει επτά πρώην στελέχη της Λάντσμπανκι μετά από έρευνες σε τρία κτίρια στο Ρέικιαβικ, στο πλαίσιο της έρευνας για οικονομική απάτη.

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/106541/heiropedes-se-proin-dieuthunoda-sumvoulo-trapezas/

 

"ΣΟΚ" στις τάξεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών από δημοσκόπηση του Έθνους-..9 στους 10 Έλληνες ζητούν την απέλαση των παράνομων μεταναστών

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011ΓΚΑΛΟΠ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ..Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής,όπου εκεί βλέπουμε ότι μόνο 2 στους 8 αντιτίθενται στα σχέδια της κυβέρνησης για την μη κατασκευή του φράχτη στον Έβρο..Το μεγάλο όμως στραπάτσο για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές,είναι ότι η ανέχεια των Ελλήνων τελείωσε και σχεδόν το 90% ζητά την οικειοθελή ή αναγκαστική απέλαση όλων των λαθρομεταναστών..που δεν δικαιούνται άσυλο.

 
Σχεδόν ίδια και τα ποσοστά,για επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας,για την σύλληψη και τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών.

Δείτε την δημοσκόπηση στο βίντεο από το δελτίο του mega στο  1:30

 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις