Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ CAPITAL ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
1650 αναγνώστες
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010
14:14

Το Capital συνεχίζει να προκαλεί με παραπλανητικές εμφανίσεις το συγκεκριμένο blog εις βάρος οσων γράφουν.

Ποιός ο λόγος δεν γνωρίζω, αλλα φαντάζομαι, όπως και ολοι εσείς που παρακολουθείτε.

Ασύστολη κίνηση εμφανίσεων και δείτε πως μπορούν κάποιοι με το ετσι θέλω να ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ  και να ΠΡΟΩΘΟΥΝ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Βασικός τους κανόνας:

Δειτε τώρα την απατη.

Το συγκεκριμένο blog έχει ΜΟΝΟ 4 "ΘΕΜΑΤΑ" ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.

Σας δείχνω με τι εμφανίσεις..... ειναι 1ο.

Οπως βλέπουμε  ΣΑΦΩΣ οι εμφανίσεις του ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ  1770.

Δέν συζητάμε βέβαια για το επίσης άλλο γεγονός οτι το Capital ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ και να υπαρχει ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΣ.

Για να δούμε  τώρα τι θέση έχει αυτό το blog  με 1770 εμφανίσεις.

Εδώ βλέπουμε να βρίσκεται στην 1η θέση και με διαφορά.

 

Ας δούμε τώρα και καποια απο τα δικά μου  θέματα από τις 20 Δεκεμβριου ( δεν χρειάζεται να τα βάλω ολα...)

Οπως βλέπετε, μεχρι τις 20 Δεκεμβρίου ΥΠΑΡΧΟΥΝ  3198 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  που θα έπρεπε να είχα ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ  1428 ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν, αλλά ΟΛΟΙ ΠΛΙΝ του συγκεκριμένου blog  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΜ.

ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΞEΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ CAPITAL.

 

* Πραγματική θέση σύμφωνα με τους κανόνες του Capital 34η.

** Να πώ οτι ΔΕΝ εχω αντιπαράθεση με την ΕΦΗ αλλά με τον τρόπο χρήσης του Capital.

Σχόλια

29/12 15:30  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Τάκη Χρόνια πολλά.

Πρόσθεσε στο blog της φίλης ΕΦΗΣ και τον εξαφανισμένο (αγαπημένο) Θρασύβουλο Καλοχαιρέτα, το Studio111, τον Ali Baba και τον Easy Rider.

Άποψή μου:
α) Κατ' εμέ κάνεις ένα λάθος: Μιλάς άσχημα για τον οικοδεσπότη σου! Αυτόν δηλαδή που σου προσφέρει δωρεάν στέγη και σου εξασφαλίζει ένα στάνταρ αναγνωστικό κοινό! Λάβε υπ' όψιν ότι το blog μου στο blogspot με τα ίδια ακριβώς άρθρα (δεν θεωρώ βέβαια ότι έχω και καμία σπουδαία πένα) έχει σε ένα μήνα, τόσες αναγνώσεις, όσες έχει το blog μου στο capital σε 3 ημέρες!
β) Κερδίζεις κάτι παραπάνω αν βρεθείς από τη δεύτερη στην πρώτη θέση της αναγνωσιμότητας των capitalblogs, πέρα από την ικανοποίηση μίας ματαιοδοξίας που (όπως όλοι οι bloggers - μηδε εμού εξαιρουμένου) διαθέτεις; Αν όχι (που όχι είναι η απάντηση) τότε άδικα ξοδεύεις την ενεργητικότητά σου και εκτοξεύεις κατηγορίες στο capital.
γ) Δε νομίζω ότι το capital ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα που αναπτύσσεις στην παρούσα ανάρτηση, αλλά πιστεύω από την άλλη ότι ο τρόπος υπολογισμού απλά δεν είναι αυτός που αναφέρεται στη σχετική ενότητα και έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με το σύνολο των δημοσιευμένων αναρτήσεων.
δ) Τέλος δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει "Φτιάχνουν και Προωθούν αυτό που θέλουν". Από πολυσυλλεκτικότητα, ρεύματα ιδεών και θεματολογία άλλο τίποτα στα Capitalblogs.

Αυτά και καλή χρονιά!
29/12 15:48  cell
ΑΠ,
μία μικρή παρατήρηση στα -κατά τ' άλλα σωστά κατά την άποψή μου- γραφόμενά σου:
Η επισκεψιμότητα ιχνηλατείται,η αναγνωσιμότητα μάλλον όχι...
Χρόνια Καλά στον οικοδεσπότη και τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου!
29/12 16:29  Καλογηρου Παναγιωτης
Φιλε μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονια.
Σε αυτά που γράφεις έχω κάποιες ενστάσεις.
α) Ο οικοδεσπότης που βάζει κανόνες, ΠΡΕΠΕΙ και να τους εκτελεί.
β)Η εξασφάλιση "στάνταρ κοινού" δεν είναι του οικοδεσπότη μόνο αλλά και του κάθε ενός που γράφει, μια και ο κάθε γράφων προσφέρει και νέο κοινό,αρα συνησφέρει και αυτός.
γ) Δεν είναι θέμα να κερδίσης κάτι με άλλη θέση, οσο σημαντικό ειναι η εξαπάτηση του κόσμου που ΝΟΜΙΖΕΙ βλέποντας την συγκεκριμένη στήλη, πως αυτή ειναι πραγματική. Αν αυτό δεν το θεωρης απάτη...
δ)Αν ο τρόπος υπολογισμού ήταν διαφορετικός, ΩΦΕΙΛΕ να το αναφέρει (θυμιζω οτι η στήλη Δημοφιλέστερα blogs" άλλαξε απο παράπονα που διατυπώθηκαν οτι ηταν αφερεγγεια. και το εκαναν τουρλουμπούκι).
ε) Αν το capital ασχολείτο, θα το είχε ΗΔΗ φτειάξει μετα απο τόσες αναρτήσεις που εχουν γίνει. Απλά ετσι φαίνετε να το βολεύει.
στ) Οσο αφορά το "προωθουν" ειναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος από κάτι πολύ απλό.
Στίς "συζητήσεις" εχει δικαίωμα να γράψει κάποιος νέο θέμα κάθε 4 ημέρες.
Τι κάνει με αυτό;
Προωθεί τα δικά του θέματα σε οσους μπαίνουν να διαβάσουν.
Αυτά καλέ μου φίλε.
30/12 11:10  John Fiser
Σε ενα capitalιστικο σαιτ αγαπητε φιλε μη περιμενεις και πολλα πραγματα. Στον CAPITALΙΣΜΟ οι κοινωνικες σχεσεις αποτελουν στοιχειο κοινωνικης διαφοροποιησης, δεν αποτελουν αυτοματα και στοιχειο κοινωνικης στρωματωσης. Για να συμβει αυτο θα πρεπει πρωτα να αξιολογηθουν σε ανωτερες η κατωτερες, σε θεσεις με περισσοτερο η λιγωτερο κοινωνικο γοητρο. Κοινωνικες θεσεις με το ιδιο γοητρο, δηλαδη ισαξιες, συγκροτουν συγκεκριμενα κοινωνικα συνολα (στρωματα η ταξεις), τα οποια εχουν μια εσωτερικη δομη και απαρτιζουν ενα συνολο με τη μορφη συστηματος. Η δομηση αυτου του συστηματος δεν ειναι αυθαιρετη, αλλα υπακουει σε συγκεκριμενους "νομους" που διεπουν την οργανωση και λειτουργια των κοινωνιων σε μια συγκεκριμενη ιστορικη στιγμη.
Η "κοινωνικη ταξη" αποτελει στοιχειο κοινωνικης στρωματωσης που χαρακτηριζει τη σημερινη καπιταλιστικη κοινωνια.
Στη σημερινη κοινωνια της "επιδοσης" τα κριτηρια που λαμβανονται υποψη για την ενταξη των κοινωνικων υποκειμενων στο συστημα της κοινωνικης στρωματωσης ειναι το επιπεδο εκπαιδευσης και το επαγγελματικο κυρος. Και τα 2 αυτα στοιχεια θεωρουνται προσωπικη υποθεση του ατομου, και επομενως η κοινωνικη στρωματωση ειναι θεμα διαφορας στην προσωπικη "επιδοση".
Δεδομενου οτι οι ιστορικα παροδικες κεφαλαιοκρατικες σχεσεις παραγωγης προβαλλουν μονο μεσω των πραγματων ως σχεσεις πραγματων (αυτο δεν ειναι απλως αυταπατη, αλλα "αντικειμενικη φαινομενικοτητα", καθως και ο συνδεομενος με αυτην "φετιχισμος"), η κεφαλαιοκρατια στο επιπεδο αυτης της φαινομενικοτητας προβαλλει ως ΑΙΩΝΙΑ κατασταση. Προπαγανδιζεται απο παντου και παντα.
Παρολα αυτα ο/η αγαπητος/τη cell εχει απολυτα δικιο.
Καλημερα.
30/12 11:52  dimknaf
Χρόνια πολλά σε όλους και σε εσένα Τάκη.

Με τη τοποθέτηση σου δεν συμφωνώ καθόλου. Έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ με ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να του δίνεις τόση σημασία. Μη βλέπουμε φαντάσματα και εχθρούς παντού. Έχω κατακρίνει και εγώ κάποιες φορές το Capital και το λέω αυτό για να καταλάβεις πως δεν είμαι αβανταδόρος τους.

Αλλά πραγματικά μέρες που είναι δεν θεωρώ πως θα πρέπει να επιτιθόμαστε στον οικοδεσπότη μας για "τρίχες"

σιγά την επισκεψιμότητα που έχουμε και σιγά τη σημασία που έχει ένα νούμερο, που για μένα μια χαρά αποδίδεται. Γιατί είσαι ο μόνος που βλέπει κλεψιές;

Σημασία έχει η αξία αυτών που γράφουμε και κατά πόσο οι αναγνώστες μας θέλουν να μας διαβάσουν, κάτι που δεν το αλλάζουν τα νούμερα. Πολύ περισσότερο μετράει να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε. Για αυτό Τάκη άστα αυτά. Χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία
30/12 17:08  dimknaf
επανέρχομαι τάκη αν και θεωρώ το θέμα ανούσιο. Η ΕΝΑΠ απλά βγάζει θέματα που είναι ένα link προς παλιότερα. Έτσι κατα κάποιο τρόπο πολλαπλασιάζονται οι εμφανίσεις. Δες αυτό και θα καταλάβεις.

http://enap.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26428&blid=234

σιγά το πράγμα. Δεν σου φταίει σε τίποτα το Capital. Και κάποιος άλλος θα πει ότι σηκώνεις 3 ποστ κάθε μέρα για να κρατιέσαι στη πρώτη θέση. Στην ουσία ο favlos μαλλον θα είχε το πιο δημοφιλές blog, αν μετρήσει κανείς την ουσία και όχι τους αριθμούς.

Οι αριθμοί είναι ανούσιοι και ενδεικτικοί...

Και πάλι Χρόνια Πολλά
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις